Zarada na BubbleWs

poruka: 2.760
|
čitano: 183.331
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Zarada na BubbleWs
DommY kaže...

Eto ja sam svima sa liste upravo otvorio 5 zadnji postova i lajkao redom..vidjet cemo koliko ce ih biti vraceno {#}

Problem je što većina nas nevidi da si lajkao jer imamo puno konekcija i dode nam 500 obavijesti... Ja cu sad posatat malo aktivniji nisam imao inspiraciju zadnjih dana :)

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
14 godina
Zarada na BubbleWs

Sad sam vas sve dodao s liste, i svima lajkao po jedan post... Uff, ima nas puno! :D

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasa
16 godina
neaktivan
matija410 kaže...

@zerocool Ovo ti je prvi account ili si imal prije jedan "zerocool"?

Prvi, samo ja koristim 12...(samo to i koristim) xD

@modovi, Sunce se okreće oko Zemlje,ne?
16 godina
zelenbic kaže...
DommY kaže...

Eto ja sam svima sa liste upravo otvorio 5 zadnji postova i lajkao redom..vidjet cemo koliko ce ih biti vraceno {#}

Problem je što većina nas nevidi da si lajkao jer imamo puno konekcija i dode nam 500 obavijesti... Ja cu sad posatat malo aktivniji nisam imao inspiraciju zadnjih dana :)

Kuzim, to je normalno..meni se nakupi preko 1500 notifa preko noci, pa lajkam svih 200 zadnjih..i kroz dan sto manje gledam pustit da imam preko 200notif kako bi vecinu uspio ulovit...

Windows Phone FTW
13 godina
neaktivan

Kad sam se probudio imao sam 3500 notifa, pa ako nekome nešto ne lajkam to je razlog. Odem nekamo na 5 min imam već 100 notifa, trudim se što više lajkat svima al nekad nemrem sve pohvatat..

Bene docet, qui bene distinguit.
15 godina
Zarada na BubbleWs

evo ja sam lajkao svima sa prve stranice, neki su dobili 5 lajkova, neki 2,3 al svima sam se potrudio da ostavim 1 jer vas ima dosta koji niste nista pisali a vec sam vam sve lajkao :/ 

i ne znam dali je to samo meni, ali izbacuje mi da sam lajko neke stvari a nisam, jucer nisam ni bio tu(800 notifikacija) pa mi pise da sam lajko neke postove od jucer :o

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
14 godina
molnyi kaže...

Kad sam se probudio imao sam 3500 notifa, pa ako nekome nešto ne lajkam to je razlog. Odem nekamo na 5 min imam već 100 notifa, trudim se što više lajkat svima al nekad nemrem sve pohvatat..

ja tako neradim. J Anpišem post, i svaka osobo koja ga lajka, ja toj osobi neš lajkam, tako sprječavam osobe koje mi niš nelajkaju, a ja njima da

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasa
16 godina
neaktivan
Strm kaže...
molnyi kaže...

ja tako neradim. J Anpišem post, i svaka osobo koja ga lajka, ja toj osobi neš lajkam, tako sprječavam osobe koje mi niš nelajkaju, a ja njima da

Da svi tako rade nitko nikome ne bi lajkao jer bi čekali druge da lajkaju prvi{#}

Ja kad sam na novom kompu onda lajkam sve što mi bude u notifikacijama ako baš nema puno, a ako sam na starom koji šteka onda na random i kad se sjetim nekog imena da znam da uzvraća lajkove.

Beware of the sharp edged weapon called human being
13 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Ja stalno refresham first page i ekipa koja gore pise postove stalno ih dodajem i lajkam im 3 najbolja posta, i tako ih redom dodajem i oni meni redovito vracaju. U 2 dana sam skupio skoro 500 konekciija i 37 dolara... A kad jos skupim dobivat cu puno po danu, sad mi je oko 17$ dan

14 godina
molnyi kaže...

Ja stalno refresham first page i ekipa koja gore pise postove stalno ih dodajem i lajkam im 3 najbolja posta, i tako ih redom dodajem i oni meni redovito vracaju. U 2 dana sam skupio skoro 500 konekciija i 37 dolara... A kad jos skupim dobivat cu puno po danu, sad mi je oko 17$ dan

Kod mene situaacija :D Danas ču pokušati 10 $ skupit :D

15 godina
Strm kaže...

Kod mene situaacija :D Danas ču pokušati 10 $ skupit :D

kod mene ista situacija kao kod tebe, samo ja umjesto 9 postova imam 7 i umjesto 7 dolara imam 9 :P 
samo se brojke zamijene 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
16 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs
Wow, dobro vam uspijeva toliko skupiti s toliko postova. Ja s 30 postova imam tek 27$, znači treba još konekcija :D
Beware of the sharp edged weapon called human being
15 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Evo stanje kod mene

11 godina
Zarada na BubbleWs

Moje trenutno stanje. Nemam baš puno vremena ovih dana pisat i lajkat, ali potrudit ću se navečer stavit bar jedan post i polajkat što više notifikacija da još malo zaradim.

15 godina
Tomislav95 kaže...
Wow, dobro vam uspijeva toliko skupiti s toliko postova. Ja s 30 postova imam tek 27$, znači treba još konekcija :D

nije bas, ja imam mizernih 129 konekcija :P  al od tih 129, 60 ce mi uzvratit 100%  

14 godina
win4crazzy kaže...
Tomislav95 kaže...

nije bas, ja imam mizernih 129 konekcija :P  al od tih 129, 60 ce mi uzvratit 100%  

ja 126 xD I jjih moža 10% mi neuzvrati xD

15 godina
Zarada na BubbleWs

evo moje.. sinoć sam bio oko 3h u noci i objavio i u 2-3 min oko 15 likeova, tad bi trebalo najvise bit. 240 konekcija 

http://trakt.tv/user/MjezZza
16 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Predlažem kada (ako) novci počnu dolaziti da se u prvi post doda kome je sve isplačen novac i u kojem roku.

Ako rezultati budu dobri, dobit ćete još korisnika (možda čak i mene).

11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Evo moje

Najjeftiniji su piratski programi
13 godina
neaktivan

Zaš ne reedemaš?

16 godina
Zarada na BubbleWs

Kud brze toliko matija? Sta nisi pred par dana redeemao? Ti cekas vec dvije isplate jelda?

Windows Phone FTW
13 godina
neaktivan
DommY kaže...

Kud brze toliko matija? Sta nisi pred par dana redeemao? Ti cekas vec dvije isplate jelda?

Pa kad on ima 5000 konekcija, da napise 10 postova skupi 50$ xd

14 godina
Zarada na BubbleWs

Valjdem su sada filipinci aktivni, napravio post za 5 sekundi vec 16 ih bacilo TU... A inace za 16 treba barem 1h

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.7.2014 16:08 (Strm).
11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Doomy  cekam malo vise..i cekam 2 isplate pa necu jos 3..

Molny.. nema ti bas nikakve veze (mozda malo).. jel imas 100 ili 10000  konekcija..

Sve skoro su mi od prije a njih vise nema...

Najjeftiniji su piratski programi
15 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs
13 godina
neaktivan
matija410 kaže...

Doomy  cekam malo vise..i cekam 2 isplate pa necu jos 3..

Molny.. nema ti bas nikakve veze (mozda malo).. jel imas 100 ili 10000  konekcija..

Sve skoro su mi od prije a njih vise nema...

Pa neznam baš ja sad imam 500 i lajkaju mi ko ludi i što više ih imam to više lajkova dobivam pa sam zato to i rekao.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.7.2014 16:42 (molnyi).
11 godina

kad imaš dobre konekcije sve je ok, makar 100 njih..ali aktivnih a pritom mislim na one koji lajkaju natrag a ne samo submitanje postova. Sve ih brišem, čim vidim submited new post...prvo pogledam tko je tj njegov activity i ak je samo submitanje odma disconnect.

Al skužio sam da je ekipa zamrla danas, nemrem dobit više od 25 likeova na post, što mi je onak nenormalno, probat ću uvečer čini mi se da je tada bolje

16 godina
Zarada na BubbleWs

Upravo lajkao oko 300 postova, 200 notifa, i jos 100 se naredalo dok sam lajkao ovih 200..za uzvrat sam dobio niti 50 lajkova (centi)...gdje bi bio da mi se upola vraca a kamoli 1:1....(ne govorim za bug ekipu nego opcenito sve moje konekcije).

Windows Phone FTW
13 godina
neaktivan
MasterG kaže...

kad imaš dobre konekcije sve je ok, makar 100 njih..ali aktivnih a pritom mislim na one koji lajkaju natrag a ne samo submitanje postova. Sve ih brišem, čim vidim submited new post...prvo pogledam tko je tj njegov activity i ak je samo submitanje odma disconnect.

Al skužio sam da je ekipa zamrla danas, nemrem dobit više od 25 likeova na post, što mi je onak nenormalno, probat ću uvečer čini mi se da je tada bolje

Ja sam primjetio da postoji bug sa time što piše na profilu. Svaki put kad napišem samo jedan post, cijeli onaj Post Activity ili kako se već zove mi se ispuni samo onime "DS1212 submitted a new post", pa izgleda kao da sam ih sve napisao iako sam stavio samo jedan. Uzimaj to što piše na profilu sa zrncem soli.

Trava raste tamo gdje je posadiš.
14 godina
Zarada na BubbleWs

Kako vama ide?

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.7.2014 17:13 (Strm).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice