Zarada na BubbleWs

poruka: 2.760
|
čitano: 180.788
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Hehe,ok ja sam glup {#}

Najjeftiniji su piratski programi
16 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs
Ja se nisam odlogirao, a i bilo bi glupo da se tek tako obriše. Eto ne znam jel mi nemamo sreće ili što ali menise ne da opet pisati jer sam poštovao sve što si napisao u početnom postu i čitao pravila tamo pa mi nije jasno što sam prekršio.
Beware of the sharp edged weapon called human being
11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

I drugima se brise acc zbog tog bug-a. Automatski te je browser odlogiral.. Isto njima kad se regaju,odlogiraju i zele logirat nema nista..

15 godina
Zarada na BubbleWs

Nesto se dogada s vama jer ja sam registriran 6 dana tamo, svaki dan ispucam maksimum postova i nikakav ban nisam dobio...mozda ako su vas jednom obrisali, zapamcena je vasa ip adresa i automatski vas brise ako je adresa ista...iako to je mozda, nisam rekao da je tako, samo moje nagadjanje

Izradujem web stranice i web shopove, privatna poruka za detalje
11 godina
protjeran
Re: Zarada na BubbleWs
FiCoO kaže...

Nesto se dogada s vama jer ja sam registriran 6 dana tamo, svaki dan ispucam maksimum postova i nikakav ban nisam dobio...mozda ako su vas jednom obrisali, zapamcena je vasa ip adresa i automatski vas brise ako je adresa ista...iako to je mozda, nisam rekao da je tako, samo moje nagadjanje

Jesi se odlogiral koji put?

15 godina
matija410 kaže...
FiCoO kaže...

Ja jesam, par puta u ovih 5 dana koliko bubblam. Nikakvih problema (zasad) nisam imao.

Swedish latin super funk.
11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Probajte i vi napravit i onda se odlogirat i ulogirat i pricekah 24h

15 godina
matija410 kaže...
FiCoO kaže...

neznam, mislim da mozda i jesam prvi dan ili drugi, ove ostale ne, ali sam se logirao na vise razlicitih uredaja ovih par dana

15 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

sad se bojim odlogirat :/

11 godina
protjeran
Pinkyz kaže...

Haha..to je nekj do sistema...

...probaj se ulogirat na mobitelu ili drugom browseru {#}

14 godina
neaktivan
matija410 kaže...
Pinkyz kaže...

Haha..to je nekj do sistema...

...probaj se ulogirat na mobitelu ili drugom browseru {#}

Samo skupljaju email adrese za svoju bazu podataka..Vidite što scamadviser ima reći o ovome..

Ma kakav si to trustes i verified site smije dopustiti bug kao "nasumično brisanje accountova" ?? Tu svaka rasprava staje..

11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Scamadviser  je scam {#}

Reci onda zakj sam ja placen i svi koje znam,a da prate pravila? Da znam da je scam kaj mislis da bi bezveze trosil vrijeme i trudil se da pomognem ovdje na forumu,a i nemam nikakve koristi od postanja ovdje {#}

Bilo je svakakvih problema na bubblews i nisu poduzimali nis...ovi errori koji su bili 2 mjeseca i nisu nis poduzeli do sad sa njima, al kaj sad {#}

14 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Mene su jednom izbrisali, ali mozda zbog slika kaj sam stavljao ili komentara,neznam... napravio drugi acc ss drugom email adresom,drugim username i sve da ne bude poveznice sa proslim profilom... sad sam vec 5 dana gore i sve stima...da gledaju po ip adresi vec bi frknul tak da mislum da ne gledaju po tome... tak da mjenjajte mail i sve zivo,nemojte  iste podatke unosit...

11 godina
protjeran
kole2689 kaže...

Mene su jednom izbrisali, ali mozda zbog slika kaj sam stavljao ili komentara,neznam... napravio drugi acc ss drugom email adresom,drugim username i sve da ne bude poveznice sa proslim profilom... sad sam vec 5 dana gore i sve stima...da gledaju po ip adresi vec bi frknul tak da mislum da ne gledaju po tome... tak da mjenjajte mail i sve zivo,nemojte  iste podatke unosit...

Smiješ koristit drugi IP sve dok si jedini user bubblews-a na toj IP

16 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs
Evo novog accounta, probat ću još jednom http://www.bubblews.com/account/246942-tomislav95
Beware of the sharp edged weapon called human being
11 godina
protjeran
Tomislav95 kaže...
Evo novog accounta, probat ću još jednom http://www.bubblews.com/account/246942-tomislav95

Odlogiraj se i ulogiraj i nemoj pisat nis do sutra

15 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Evo sinoć sam se ponovno registrirao i evo nisu me izbrisali, nadam se da će tako ostati.

Evo link mog profila: http://www.bubblews.com/account/246303-nj0fra

Imam par pitanja. Znači ako komentiram svoj post dali mi onda i ti komentari donose profit? I smijem li lajkati sam svoj post?

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
15 godina
nj0fra kaže...

Evo sinoć sam se ponovno registrirao i evo nisu me izbrisali, nadam se da će tako ostati.

Evo link mog profila: http://www.bubblews.com/account/246303-nj0fra

Imam par pitanja. Znači ako komentiram svoj post dali mi onda i ti komentari donose profit? I smijem li lajkati sam svoj post?

Da i da

13 godina
Zarada na BubbleWs

Ljudi kako cu napravit da mogu primat novce na paypal?

Sad su mi isli refund anpravit sa ebaya i nisu mogli pa kako cu to napravit?

Mislim treba mi ako budem trazio isplatu

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
15 godina
Zarada na BubbleWs

{#}

umjesto da tu spammate vec 15 stranica ste mogli 15 put ponuditi susjedu da mu pokosite travu za 50kn i stvarno zaradite nest

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.6.2014 17:51 (The Unforgiven).
15 godina
The Unforgiven kaže...

{#}

umjesto da tu spammate vec 15 stranica ste mogli 15 put ponuditi susjedu da mu pokosite travu za 50kn i stvarno zaradite nest

zivjeci u gradu, u betonu, ako i ima trave, nju kosi zagrebacki holding, tako da ne

13 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Meni su dva puta brisali account. Prvi put je bilo odmah posle par sati ali to je ili samo ili zbog toga sto sam u nazivu posta napisao Pussycat (pri tom misleci na macku ali aj sad) a drugi put verovatno zato sto sam ispao glup pa napravio novi akaunt sa istom i mejl adresom. Znaci ako se samo izbrise ili vam izbrisu nebitno, pre svega za svaki post imajte bek ap u vidu text dokumenta negde na hard disku da ne bi ponovo pisali clanke.

Druga stvar menjajte i mejl prilikom nove registracije. A one filipince isto nabijem na *urac !! {#} Stipse nevidjene, stoka najobicnija, od njih 500 ili koliko ih vec imam ako mi deset lajkuju ne pomerio se s mesta, a ja budala lajkujem po pet posta skoro svima, posle mi pise da imam zabranu lajkovanja jer sam lajkovao maximalan broj postova od nekog korisnika u sat vremena, ali nema veze, sve se vraca sve se placa. Pa nema bre, to cim je made in čajna to ne moze da bude dobro {#}. Napomenuo sam vec konektujte amerikance engleze i ove nase. 

15 godina
Zarada na BubbleWs

Dakle ovako, ne zelim se reklamirati, ali ja sam 7 dana na stranici i upravo sam dosao do iznosa od 50$ i posto iskreno zelim da vidim da li je to prevara da svi vi isto ubuduce znati da li ce vas isplatiti ili ne, molim vas tko god ima vremena nek pregleda ove postove, barem onih u prva dva tri dana sto sam pisao, jer neznam da li sam postivao sva pravila. Ja sam pogledao, i mislim da sam na svaki stavio copyrights, i da svi imaju preko 400 slova i da nijedan nema link na nesto

http://www.bubblews.com/account/241522-carlika

15 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Moj brat se registrirao na BubbleWs ali kada ide napraviti novi post kaže "Internal Server Error". Koji vrag?

Evo link profila: http://www.bubblews.com/account/247192-stipsscro

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.6.2014 18:58 (Marko :D).
16 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Koja je caka s komentarima na profil, zašto se ne vide?

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

A mi smo krivo skužili. Brat i ja smo mislili da se na New BubbleWs pišu postovi {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.6.2014 19:05 (Marko :D).
13 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Koja je caka s komentarima na profil, zašto se ne vide?

Nije da se ne vide nego se samo stavi obican razmak cisto da moze da se sabmituje komentar

16 godina
neaktivan

Hahah, komedija... evo site down.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Hahah, komedija... evo site down.

Evo, opet radi {#}

BTW ako vidite neke besmislene priče na BubbleWs, ja ih ne pišem, piše ih brat (žicam lajk). Ja samo lajkam, komentiram, posjećujem itd... {#}

11 godina

mene isto prvi puta izbrisalo. A sad evo 5 dana bez problema i pišem i radim sve kak spada, na 25$ sam. Jednostavno neki bug, jer i frenda je obrisalo a poštivao je pravila.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice