Znači imam problem. cura je savršena u svakom pogledu, i pucaju iskrice neke između nas...ali problem jest što je njezin starim mom bratu kršteni kum...zanima me vaše a i mišljenje crkve o tome...stvarno ono ludim...:D
Veza sa kumom..?
- poruka: 32
- |
- čitano: 9.046
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Žena je stvorena od čovjekova rebra, to je jedini dio čovjeka za kojeg su ljudi prije 2000 godina znali da ih ima više od 20. Dakle, od najnevažnijeg muškog dijela.
Slobodno provodi svoju volju nad njom, ako te ne posluša -upotrijebi silu, ipak je ona tvoja podanica.

ima da je nema...hahahha...meni to ne predsavlja neki problem, mada njoj jest....
Mislim da se ne morate brinuti. Koliko ja znam to ne predstavlja problem. Ako vas zanima što se tiće Crkve, pitajte svećenika i sve 5:)
a i je me strah šta će velemasni reć...da se ne razočaram..:P
Bitno da niste krvno vezani. To sto bi tamo neki popic rekao netreba da te dira. I onako vjeru danas niko ne shvata ozbiljno.

ma njezini drže do običaja, to svaku večer obiteljska molitva prije spavanja...nije to sve loše, al opet neću da mi kum repetira pištolj na čelu..:D

ma neću, makar mi zadnje bilo...HAHAHA samo oću da joj dam par argumenata....:D
ma njezini drže do običaja, to svaku večer obiteljska molitva prije spavanja...nije to sve loše, al opet neću da mi kum repetira pištolj na čelu..:D
Ah, dobro da su uzorna obitelj. Zamisli da si naletio na ateiste pa ti nebi nitko prijetio. E sva sreća, uh zamisli što bi to bilo samo.
A hebate niste povezani pupcanom vrpcom niti uze obiteljski da nebi smio bit s njom, uvijek je kumu dobro kazniti :D
Ah, dobro da su uzorna obitelj. Zamisli da si naletio na ateiste pa ti nebi nitko prijetio. E sva sreća, uh zamisli što bi to bilo samo.
Da, pa poznato je da svaki pravi hrvat i katolik mora imat pištolj i par granata uza se, jer nikad ne zna kad će povampireni srbin iskočit iza kantuna ili će tribat nešto proslavit.
to ti je dodatna napetost koja može samo donijeti dobro. uz sadašnje iskre bit će vulkanski vruće i napeto dok ju budeš bambao u dandaru i pritom mislio na njenog starog kako ti prijeti pištoljem.
Znači imam problem. cura je savršena u svakom pogledu, i pucaju iskrice neke između nas...ali problem jest što je njezin starim mom bratu kršteni kum...zanima me vaše a i mišljenje crkve o tome...stvarno ono ludim...:D
Reci ko je ta kuma da vidin isplati li se riskirat :)
P.S. je li ti pero nešta u rodu?
iiiis šta sve neću pročitat
Kakve veze ima to što je njezin stari kum. Uostalom nije tebi kuma.
A ako sam dobro skužila nije ti krvni rod tak da ne pitaj bedastoće i udri
mogao bi i koji "dokumentarni filmić" snimit da zahvališ ljudima na pomoći
Prvo slika, ne možemo ti pomoć bez slike :S
Ovako stoje stvari, njezin tata je kum tvom bratu, ponavljam "TVOM BRATU", a ne tebi!
U nekom povezanom smislu, njezin tata i ti nemate apsolutno nikakve blage veze.
Stoga, dečko pred tobom je FULL FREE PASS, komprendo kompadre!?!?

Dok se ti premišljaš i pišeš po forumima, njen bratić ju bari.
Drž se Desanke, manje je komplicirano.
..
Drž se Desanke, manje je komplicirano.
E a ja volim kombinirat
Uvijek je dobro savladati nešto novo. Što ako, hipotetski, iščašiš lijevu ruku?
E a ja volim kombinirat
Metroseksualac?
a i je me strah šta će velemasni reć...da se ne razočaram..:P
Koliko blesav moras biti da se zamaras misljenjem lopova i mafijasa kao sto su crkvenjaci.
Ma samo ti to udri...
Sada ili nikada nema vremena...
Ps. daj nam sliku neku necemo je napast u box..

ja bi u vezu s sestricnom a ti nesmijes s njom
pusssy
Pa nije ti u rodu i nevidim problem.
Nabavi gumice
Kad mislis da si vidio svaku mogucu temu na informatickom forumu,opet te iznenade...
Ti sam moras odluciti sto da radis,zasto opce slusas savjete napaljenih muskaraca s bug foruma,kakav savjet kanis dobiti od osobe koja ti ga daje u pola 4 ujutro?
Ti sam moras odluciti sto da radis,zasto opce slusas savjete napaljenih muskaraca s bug foruma,kakav savjet kanis dobiti od osobe koja ti ga daje u pola 4 ujutro?
Misliš od radišnih, marljivih, vrijednih, poštenih ljudi koji su tek završili sa svojom dvanaesto-satnom smjenom i opet imaju snage i volje dati savjet čovjeku kako bi pomogli čovjeku u nevolji.
Misliš od radišnih, marljivih, vrijednih, poštenih ljudi koji su tek završili sa svojom dvanaesto-satnom smjenom i opet imaju snage i volje dati savjet čovjeku kako bi pomogli čovjeku u nevolji.