Veza sa kumom..? zaključana tema

poruka: 32
|
čitano: 9.046
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Veza sa kumom..?

Znači imam problem. cura je savršena u svakom pogledu, i pucaju iskrice neke između nas...ali problem jest što je njezin starim mom bratu kršteni kum...zanima me vaše a i mišljenje crkve o tome...stvarno ono ludim...:D

13 godina
neaktivan
Veza sa kumom..?

Žena je stvorena od čovjekova rebra, to je jedini dio čovjeka za kojeg su ljudi prije 2000 godina znali da ih ima više od 20. Dakle, od najnevažnijeg muškog dijela.

Slobodno provodi svoju volju nad njom, ako te ne posluša -upotrijebi silu, ipak je ona tvoja podanica.

15 godina
protjeran
Re: Veza sa kumom..?
Sad ce je frajer pretuci. I sve si ti kriv.
B-A-R-C-A
12 godina
neaktivan
Veza sa kumom..?

ima da je nema...hahahha...meni to ne predsavlja neki problem, mada njoj jest....

17 godina
neaktivan
Veza sa kumom..?

Mislim da se ne morate brinuti. Koliko ja znam to ne predstavlja problem. Ako vas zanima što se tiće Crkve, pitajte svećenika i sve 5:)

12 godina
neaktivan
Veza sa kumom..?

a i je me strah šta će velemasni reć...da se ne razočaram..:P

15 godina
protjeran

Bitno da niste krvno vezani. To sto bi tamo neki popic rekao netreba da te dira. I onako vjeru danas niko ne shvata ozbiljno.

B-A-R-C-A
12 godina
neaktivan
Veza sa kumom..?

ma njezini drže do običaja, to svaku večer obiteljska molitva prije spavanja...nije to sve loše, al opet neću da mi kum repetira pištolj na čelu..:D

15 godina
protjeran
Ooo pa ti imas pravi problem. Kolega mani se toga, nije jedina cura. Nebi da citam, bug forumas poginuo zbog cure.
B-A-R-C-A
12 godina
neaktivan
Veza sa kumom..?

ma neću, makar mi zadnje bilo...HAHAHA samo oću da joj dam par argumenata....:D

15 godina
josip199 kaže...

ma njezini drže do običaja, to svaku večer obiteljska molitva prije spavanja...nije to sve loše, al opet neću da mi kum repetira pištolj na čelu..:D

Ah, dobro da su uzorna obitelj. Zamisli da si naletio na ateiste pa ti nebi nitko prijetio. E sva sreća, uh zamisli što bi to bilo samo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.1.2014 3:14 (Alkaline).
13 godina
Veza sa kumom..?

A hebate niste povezani pupcanom vrpcom niti uze obiteljski da nebi smio bit s njom, uvijek je kumu dobro kazniti :D 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
Alkaline kaže...
josip199 kaže...

Ah, dobro da su uzorna obitelj. Zamisli da si naletio na ateiste pa ti nebi nitko prijetio. E sva sreća, uh zamisli što bi to bilo samo.

Da, pa poznato je da svaki pravi hrvat i katolik mora imat pištolj i par granata uza se, jer nikad ne zna kad će povampireni srbin iskočit iza kantuna ili će tribat nešto proslavit.

15 godina
josip199 kaže...

to ti je dodatna napetost koja može samo donijeti dobro. uz sadašnje iskre bit će vulkanski vruće i napeto dok ju budeš bambao u dandaru i pritom mislio na njenog starog kako ti prijeti pištoljem.

Potpis!
15 godina
josip199 kaže...

Znači imam problem. cura je savršena u svakom pogledu, i pucaju iskrice neke između nas...ali problem jest što je njezin starim mom bratu kršteni kum...zanima me vaše a i mišljenje crkve o tome...stvarno ono ludim...:D

Reci ko je ta kuma da vidin isplati li se riskirat :)

P.S. je li ti pero nešta u rodu?

11 godina
neaktivan
josip199 kaže...

iiiis šta sve neću pročitat {#}

Kakve veze ima to što je njezin stari kum. Uostalom nije tebi kuma.

A ako sam dobro skužila nije ti krvni rod tak da ne pitaj bedastoće i udri {#}

mogao bi i koji "dokumentarni filmić" snimit da zahvališ ljudima na pomoći {#}

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
15 godina
neaktivan
Veza sa kumom..?

Prvo slika, ne možemo ti pomoć bez slike :S {#}

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
14 godina
josip199 kaže...

Ovako stoje stvari, njezin tata je kum tvom bratu, ponavljam "TVOM BRATU", a ne tebi! 

U nekom povezanom smislu, njezin tata i ti nemate apsolutno nikakve blage veze. 

Stoga, dečko pred tobom je FULL FREE PASS, komprendo kompadre!?!? 

ATJ Lučko
15 godina
Veza sa kumom..?

Dok se ti premišljaš i pišeš po forumima, njen bratić ju bari.

14 godina
neaktivan
josip199 kaže...

Drž se Desanke, manje je komplicirano.

Stručnjak za odmaganje...
15 godina
ja sam lijevak, komplicirano je
One ring to bring them all and in the darkness bind them
15 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
josip199 kaže...

..

Drž se Desanke, manje je komplicirano.

The Unforgiven kaže...

E a ja volim kombinirat {#}

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | XboxLive: Berologic2013
14 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

Uvijek je dobro savladati nešto novo. Što ako, hipotetski, iščašiš lijevu ruku?

Bernard Huky Hux kaže...

E a ja volim kombinirat {#}

Metroseksualac?

Stručnjak za odmaganje...
13 godina
protjeran
josip199 kaže...

a i je me strah šta će velemasni reć...da se ne razočaram..:P

Koliko blesav moras biti da se zamaras misljenjem lopova i mafijasa kao sto su crkvenjaci.

13 godina
neaktivan
Veza sa kumom..?

Ma samo ti to udri...

Sada ili nikada nema vremena...

Ps. daj nam sliku neku necemo je napast u box..

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
14 godina
Veza sa kumom..?

ja bi u vezu s sestricnom a ti nesmijes s njom
pusssy 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
11 godina
josip199 kaže...

Pa nije ti u rodu i nevidim problem.

Nabavi gumice {#}

nicky.sl
13 godina
neaktivan
Veza sa kumom..?

Kad mislis da si vidio svaku mogucu temu na informatickom forumu,opet te iznenade...

Ti sam moras odluciti sto da radis,zasto opce slusas savjete napaljenih muskaraca s bug foruma,kakav savjet kanis dobiti od osobe koja ti ga daje u pola 4 ujutro?

šiz gada smajl it sims tu mi remajndz mi of čajldhud memoriz
14 godina
neaktivan
Veza sa kumom..?
bancic123 kaže...

Ti sam moras odluciti sto da radis,zasto opce slusas savjete napaljenih muskaraca s bug foruma,kakav savjet kanis dobiti od osobe koja ti ga daje u pola 4 ujutro?

Misliš od radišnih, marljivih, vrijednih, poštenih ljudi koji su tek završili sa svojom dvanaesto-satnom smjenom i opet imaju snage i volje dati savjet čovjeku kako bi pomogli čovjeku u nevolji.

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.1.2014 3:44 (PLASMAorLCD).
13 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...
bancic123 kaže...

Misliš od radišnih, marljivih, vrijednih, poštenih ljudi koji su tek završili sa svojom dvanaesto-satnom smjenom i opet imaju snage i volje dati savjet čovjeku kako bi pomogli čovjeku u nevolji.

šiz gada smajl it sims tu mi remajndz mi of čajldhud memoriz
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice