ništa nisam razumjela
Polako... Jednog jutra kada se probudiš, udahneš sviježi proljetni zrak u sebe, odjedamput će ti sve biti jasno
na današnji dan, prije 2 god - moja registracija na bug forumu..kako je proletjelo
Čestitam... Dabog još toliko
ništa nisam razumjela
Polako... Jednog jutra kada se probudiš, udahneš sviježi proljetni zrak u sebe, odjedamput će ti sve biti jasno
na današnji dan, prije 2 god - moja registracija na bug forumu..kako je proletjelo
Čestitam... Dabog još toliko
Uf... Sapphireka ide ko nenormalna sada... Uspio sam ju na 850MHz nategnuti i prošla je furmark bench (1 minuta, bez artefakata). Sada skidam 10.2 drivere jer su brže radili sa Furmarkom nego 10.3 i idem u pobjedničke pohode (također sam i Raive tuner skinuo, pa bude i Gainwardica išla malo iznad 790/1100...)
EDIT: Na slici je score sa 825MHz, jer sam tada dobio najviše
Što je to?
Lapsus calami :)
ma nema veze,da ti se i omaklo
...heh...nego hvala ti kaj si mi rješil onaj misteriozni problem sa prijašnje stranice...
ma nema problema,i sam si vidio kako sam to rješio,zato sam tu da pomognem svima koliko je to u mojoj moći a ta moć je velika nije da se hvalim al jednostavno tako je čuj žao mi je to silno znanje zadržat samo za sebe zato sam ga spreman podijeliti s drugima a ti si uvjek dobrodošao kad tražiš neki savjet jer vidim da ne znaš baš puno al si spreman naučit pa eto tu sam i ne brini samo pitaj ak ti nešto nije jasno..pozdrav
...daj mi još samo reci kako uspjevaš, sa takvom neviđenom lakoćom, rješavati se onih neugodnih zareza u rečenici...
večer
strgana sam
bok..kako to?
oprosti jurra nisam ti vidio post
ništa nisam razumjela
ma neće ni tad
aj dont spik mandarin
evo me margot.
jurra kaj ti ne moraš ić spavat?
ništa nisam razumjela
ma neće ni tad
aj dont spik mandarin
misliš ne govoriš grafički
večer
strgana sam
bok..kako to?
oprosti jurra nisam ti vidio post
umorna
a nemam pojma
nekad me samo nošenje mozga umori
mislim da nema formule po kojoj skužiš što umara
Večer svima, sta se radi? Evo ja malo promjenila profil i gledam seriju
baš..moram ić a nije mi baš drago te ostavit s jurrom
UUU CSI i Mentalist obožavam
Ljudi jel netko zna ako se proziva vrag
paaaa nije mi materinji
paaaa nije mi materinji
šteta
isplati ga se naučit
paaaa nije mi materinji
šteta
isplati ga se naučit
to sigurno
voljela bih da sam neki haker
samo bih kao kompjuterski robin hood
paaaa nije mi materinji
šteta
isplati ga se naučit
to sigurno
voljela bih da sam neki haker
samo bih kao kompjuterski robin hood
i ja samo bih 50% zadrža za sebe
ekipica moja...novi komp je narucen:D
asrock 890gx
amd 555BE
corsair dominator ram cooler
1700kn,danas narucio u esysu :D
jos samo ram i cooler za proc:D
i napajanje bi volio ako nadem kupca za moje:D
ali otom potom
btw.
Dali postoji nes da recimo instaliram xp i win7 i da prebacujem lako izmedu windowsa?
dual boot ili virtualna mašina
ty,daj mi reci,vidio sam neki dan nekakav chameleon,sta je to?
evo moj 3100-ti post u 4 mj.
Nevjerojatna stvar!!!
Clockam Sapphire na 865/1200 (!) i Gainward na (790/1100) i u furmarku dobijem oko 4160 bodova. Vratim kartice na default; Za sapphire 750/900, gainward 775/1000 i dobijem oko 4240 bodova. Mislim si WTF!!!! Sa Gainwardicom na 811/1105 i 4830-kom na 775/1200(?) dobio sam 4270 (tako negdje)
Već sam se ponadao ozbiljno visokom scoreu kada sam naclockao Sapphireku ovako visoko, a ono ćorak
ty,daj mi reci,vidio sam neki dan nekakav chameleon,sta je to?
Nemoj se zivcirati zbog testova to ti apsolutno nema veze sa ničime :)
Oly daj prevedi to ja ništa ne kontam
Nevjerojatna stvar!!!
Clockam Sapphire na 865/1200 (!) i Gainward na (790/1100) i u furmarku dobijem oko 4160 bodova. Vratim kartice na default; Za sapphire 750/900, gainward 775/1000 i dobijem oko 4240 bodova. Mislim si WTF!!!! Sa Gainwardicom na 811/1105 i 4830-kom na 775/1200(?) dobio sam 4270 (tako negdje)
Već sam se ponadao ozbiljno visokom scoreu kada sam naclockao Sapphireku ovako visoko, a ono ćorak
nadogradi joj još memorije
šta si toliko zapeja za taj rezultat?
Ti si decec spamerski opsjednut... Treba pozvat medicinske sestre da te izlijece ? :D (IVO ti je poznata Nurse) :D
Ti si decec spamerski opsjednut... Treba pozvat medicinske sestre da te izlijece ? :D (IVO ti je poznata Nurse) :D
spam mi je u krvi
a umisto ive radije bih studentice medicine
Nevjerojatna stvar!!!
nadogradi joj još memorije
šta si toliko zapeja za taj rezultat?
A gle,mjesto da se covjek zamara kak je dobro curu kloknul a on mi se tu zamara ovim grafickim OCanjem a to mu nis koristi,sam struje vise mu dode za naplatu a to je tak bezveze.
Nemoj se zivcirati zbog testova to ti apsolutno nema veze sa ničime :)
Ma samog sebe pokušavam stići (score sa 4870+4830). Samo me ovo iznenadilo i to jako ... Još da je u DirectX okruženju stabilan ovaj clock, ali naravno nije, niti približno
Oly daj prevedi to ja ništa ne kontam
Pa pisao sam na 'rvatskom
evo i mene iz škole