Dobra večer svima....
Tko to nudi hranu i pijaču?
Hej bok.
Koja mrkla klopa ova nova sve slistila i polokala to je bolje oblaćiti nego hraniti, ostali smo u potkošuljama i krati rukavi nestali.
Dobra večer svima....
Hej bok.
Koja mrkla klopa ova nova sve slistila i polokala to je bolje oblaćiti nego hraniti, ostali smo u potkošuljama i krati rukavi nestali.
S obzirom da si cura od informatike i kompa, kak to da se još do sad nisi registrirala na Bug(pod uvjetom da ti je ovo prvi nik)šta si čekala pet godina jel.
Jesi ti ziher kako je cura?
Si ti vidio što je slistila za večeru?
Kad se sjetim kako su jučer padale neke prosidbe ovdje, a dobro sam ja rekao treba malo razmisliti i ne na prvu.
Ona slika s zimnicom je samo za tjedan dana a zima zna biti duga.
Ja slisltila? Teb one lignje jučer očito loše sjele pa ne vidiš dobro. To se Kivic preždero pa sad kunja u nekom čošku
Ja slisltila? Teb one lignje jučer očito loše sjele pa ne vidiš dobro. To se Kivic preždero pa sad kunja u nekom čošku
Isprika ipak je onaj mali kriv za sve.
Kad oboje imate neke ženske na avataru...
Kaj mu budem vleha navlekel (koji normalni muški ima žensku na avataru?)
Dobra večer svima....
Jel se hrana i piće ponudi ti se odmah ovdje stvoriš :D
(koji normalni muški ima žensku na avataru?)
Nijedan :)
<---
Upsss.
Ajde bježite odavde, zaključavam :)
(koji normalni muški ima žensku na avataru?)
Nijedan :)
<---
Nakon bliskog susreta sa "sestrom" tebi gledamo kroz prste.
XXX : Daj ovoj novoj uvali hlađenje od 7 dana, ostadosmo bez hrane i pića u birtiji.
'Sup.
Jutro!
Oce bit kulena na ovim kulendayzima ili je to samo reklama?
jutro
Glupa grafa od 10 ventilatora nemogu stavit na pasivku nijedan zato što izgleda ko banana krug gornji-nije ravno da mogu zašarafit pa et našo sam riješenje koje dobro temperaturu snizi s 55c na 40c hehe kad igram igre naravno-čvrsto učvršćeno i uglavljeno!
yebla vas cola i fanta zajedno,pogotovo nakon 5kila mesa....umalo sam se sasra na putu do wc-a šta s' radi?
- Evo ja malo zujim okolo, večeras samo gledam, ne slažem ništa i bolje možda za neke. Ha ha.
Jutro!
Bok svim birtašima, kaj si tak natmuren kaj se dogodilo da ti nije Pura kruh uzela jel?
Glupa grafa od 10 ventilatora nemogu stavit na pasivku nijedan zato što izgleda ko banana krug gornji-nije ravno da mogu zašarafit pa et našo sam riješenje koje dobro temperaturu snizi s 55c na 40c hehe kad igram igre naravno-čvrsto učvršćeno i uglavljeno!
Nema kaj dobro si hakiral grafu, sad kad to još vidi proizvođač grafe nagrabusil si do daske fučkaj ga.
Večer.
.r :)
večer, heh baš nešto gledam u posljednje vrijeme se rijetko pojavljujem na forumu pa sam za nagradu dobio pola zvjezdice (-:
Toliko te skripta voli da ti je to iz zahvale što te nema.
Kako se zvjezdice teško dobivaju za pola bi bar trebalo biti nešto na roštilju ili po pekom.
Večer.
Dobra večer svima...
Di je taj roštilj i peka?
červe
červe
A roštilj i peka???
červe
A roštilj i peka???
pa da me poslije NEKI opet optuže da sam sve požderala?? Neeema
A jesi zlopamtilo i na sprovodu bi mi predbacivala.
To ti riješi s Tiby-em, kao mali znak iskupljenja prihvatili bi prethodno navedeno.