Pozz...
Sad čekat ponoć...potrošio promet za ovaj mjesec -.-''
Imas mobilni?
Pozz...
Sad čekat ponoć...potrošio promet za ovaj mjesec -.-''
Imas mobilni?
da...
LOL,ja sam ga imao....nakon 2-3 godine stigao računčić pa sam ga razbio čekićem....
priče za malu djecu...
LOL,ja sam ga imao....nakon 2-3 godine stigao računčić pa sam ga razbio čekićem....
Koga?Račun??2-3 godine????
Koga?Račun??2-3 godine????
Da, svizac mu ga je donio zamotanog ko čokoladu
priče za malu djecu...
Ma jok...bio je kvar na žici(žični internet,a ne kabel),pa neka 2-3mj. smo bili bez žičnog,i ja kupio bežični internet...kad je došao žični,ja poslao zahtjev za odjavu i mislio da je odjavljeno,kad ono qurac,naime ovi iz tcoma nisu nazvali da je zahtjev odbijen niti su poslali na kućnu adresu,i prije par mjeseci stigao račun s cca 1300kn...
Ja sam prije 3 godine bio preko ljeta (skoro 4 mjeseca) bez interneta i telefona,pa sam uzeo stick...I kad je dosao wire,poslao sam zahtjev za odjavu sticka i oni su ga odbili i nisu me obavijestili!I prije par mjeseci,došao račun od 3500kn :) Tako da je u hrvatskoj sve moguce
Ma jok...bio je kvar na žici(žični internet,a ne kabel),pa neka 2-3mj. smo bili bez žičnog,i ja kupio bežični internet...kad je došao žični,ja poslao zahtjev za odjavu i mislio da je odjavljeno,kad ono qurac,naime ovi iz tcoma nisu nazvali da je zahtjev odbijen niti su poslali na kućnu adresu,i prije par mjeseci stigao račun s cca 1300kn...
Lažeš Melita!
Ajde kad već lažeš, laži uvjerljivo...
Ja sam prije 3 godine bio preko ljeta (skoro 4 mjeseca) bez interneta i telefona,pa sam uzeo stick...I kad je dosao wire,poslao sam zahtjev za odjavu sticka i oni su ga odbili i nisu me obavijestili!I prije par mjeseci,došao račun od 3500kn :) Tako da je u hrvatskoj sve moguce
Lažeš Melita!
Ajde kad već lažeš, laži uvjerljivo...
Fulao sam tu,znam...Svatko bi skužio da 3.5k nije moguće,a 1.3k je ipak moguće,ako hoćeš priču dobiješ na PM
Kivic nemoj nas toliko hraniti budemo se jakoo zdebljali, ko bude sad ručao kad sam sit.
Kivic nemoj nas toliko hraniti budemo se jakoo zdebljali, ko bude sad ručao kad sam sit.
Jesam li vam rekao da morate vjerovat?Mene je ožeglo,a vas nije,pa možete govorit šta oćete...
Fulao sam tu,znam...Svatko bi skužio da 3.5k nije moguće,a 1.3k je ipak moguće,ako hoćeš priču dobiješ na PM
Fulao si u svemu.
1. Da nije prekinut ugovor, dobio bi račun svaki mjesec.
2. Da nije plaćen račun, nakon 30 dana bi dobio opomenu.
3. Ugovor se ne raskida samo tako.
Iskreno,to mi je bio 1. bežični internet,tako da nisam bio upućen,u t comu(kad sam dosa platit racun) su mi rekli da je zahtjev bio odbijen i da su me morali obavijestit(WTF?)...kako se ne bi nateza' s njima (jer ce ih drzava branit,naravno,to je njihov telekom) na sudu,platio sam...BTW,ja nisam aktivira stick,tako da je moguce da je potpisan ugovor,pitam ih kad dodju...
Ajde kad već plivaš u g.vnima, nemoj onda još ić ronit ako ne moraš...
Kivic daj neki desert i skuhaj kaficu otpremušu prejeo sam se puknut ću...
Kivic daj neki desert i skuhaj kaficu otpremušu prejeo sam se puknut ću...
Ok
.
Tako sad smo to pretresli sad bi mogli o komadima...
Ajme mene...
Juhuuuuuuuuuuuu
Ajme mene...
Juhuuuuuuuuuuuu
Svi su pobjegli kad te tebe video kao morskog psa. A ja hrabar tu ostao hehe Tiby.
Već je zatvoreno?????
Evo sad otvaram birc "OPEN" jer sam jedva našo koji je pravi ključ da i otključam....
Dobro jutroooooooo!!!!
Pošto je moj dan došao pa sam došo da Vam sve počastim pićama i kolačima i raznih meseka. Uživaj.....
Sritan rođendan nello
Pošto je moj dan došao pa sam došo da Vam sve počastim pićama i kolačima i raznih meseka. Uživaj.....
Sritan rođendan nello
Hvala Kivic!
Nello mlad si ko proljetna rosa.
Sretan ti rođendan....
Dobar dan svima....
Nello mlad si ko proljetna rosa.
Sretan ti rođendan....
Dobar dan svima....
Hvala Mario! Ja mlad???? hmmmmm
Sretan rođendan Nello!
Koji je to, 28.?
Sretan rođendan Nello!
Koji je to, 28.?
Hvala Mind! 41g,