ma nije uopce hladno jutros :)
Dobro jutro.
Ma nije hladno, samo se smrzla vatra u kaminu :)
Dobro jutro.
Ma nije hladno, samo se smrzla vatra u kaminu :)
Jutroo.
Jutroo.
Jutroooooooo!
Ima ima :)
Ima ima :)
ja se spremam ručak kuhati..tak mi se neće..
danas mi je raspoloženje takvo da bi mogla natrag u krevet...i zZzzZz...
Svaki dan mi je tako, san i je najbolja stvar.
Jesam li ja jedina osoba na svjetu koja spavanje smatra gubitkom vremena
Ocito jesi :PP
Ocito jesi :PP
slažem se sa zoharbizom...
Sunce vam vaše, pa prođe vam život spavajući
Sunce vam vaše, pa prođe vam život spavajući
joj ja bi volila da imam vremena za spavanje uz sve obaveze ...nemoguca misija za mene
Dobar dan!
Dobra večer iz frižidera...
pozzz sa mog radnog mjesta , trenutno realiziram projekt zvan -palacinke ..da vas zovem??? di je mario sad :))
pozzz sa mog radnog mjesta , trenutno realiziram projekt zvan -palacinke ..da vas zovem??? di je mario sad :))
Psssst ne spominji sad bude rambox...
Psssst ne spominji sad bude rambox...
rekli su mi da su ga vidili na vreći,spušta se niz sljeme..ma nebu njega još...
Misliš kako priprema stazu????
Misliš kako priprema stazu????
ajem not šur...moram provjeriti sa bliskim izvorom..uglavnom viđen je netko bez majce i sam kapicu ima na glavi..modni dodatak gitara..pa to može bit samo on...
ajem not šur...moram provjeriti sa bliskim izvorom..uglavnom viđen je netko bez majce i sam kapicu ima na glavi..modni dodatak gitara..pa to može bit samo on...
Kakve su temperature i micro tamburica bi sve pokrila...
Bar budemo sutra i za vikend predahnuli...
Kakve su temperature i micro tamburica bi sve pokrila...
Bar budemo sutra i za vikend predahnuli...
to ti u svoje ime ili u ramboxovo?? hahahaha.... joj našla sam neš na fejsu i tak me neodoljivo podsječa na vas dva..(valjda zbog gospona Fulira i finesa,,naj se ljutiti nitko)
Ja bar priznam ne pravim se mučo mačo, da te rebule sam već negdje davno vidio...
Večer svima,imal zime kod mene -18C..
Večer svima,imal zime kod mene -18C..
Večer gdje to?
Ja bar priznam ne pravim se mučo mačo, da te rebule sam već negdje davno vidio...
tko prizna pol mu se doda ,tak su mene učili što u nekim slučajevima i nije tak loše ne??
da??jbte di je -18c di živiš??na sibiru??
tko prizna pol mu se doda ,tak su mene učili što u nekim slučajevima i nije tak loše ne??
da??jbte di je -18c di živiš??na sibiru??
BIH,Žepče zima je toliko da je u gradu muk i tisina...
-19 je kod mene u škrinji Gorenje 2-3 godine stara non stop.
-19 je kod mene u škrinji Gorenje 2-3 godine stara non stop.
MA nek je vani malo steglo ja sam osobno sa sela sad se peke i sudžuci suše parekselans....Ima meze i za vas..
MA nek je vani malo steglo ja sam osobno sa sela sad se peke i sudžuci suše parekselans....Ima meze i za vas..
To je svakako u redu ne treba puno soli ne bude se pokvarilo tako da mogu i tlakaši mrsiti...