Ako kontao sam, to znači smajl. Sve 5! Hvala na objašnjenju.
Vidiš kakav sam dobar čak sam izostavio riječ (stari) hehe...
uh svi tu su nešto stari,samo se izvlačite,
Ako kontao sam, to znači smajl. Sve 5! Hvala na objašnjenju.
Vidiš kakav sam dobar čak sam izostavio riječ (stari) hehe...
Napokon postajemo tehničari s golemim iskustvom...
ljudovi moj naklon,,ne duboki..hahaha.iđen u grad utopiti maria..
ljudovi moj naklon,,ne duboki..hahaha.iđen u grad utopiti maria..
I reci mu da cijeli forum pozdravlja.
Pozdrav ekipa.
Servus!
Idem i ja, pozdrav ekipa.
Crvenokose...takve su najbolje.
ahahaha nisam ja vozila danas :) ljudi moji koha guzva jedva prezivili i mi
Nemoj nas (žabare) brukati tamo po moru i biti jedini na kupanju na la plaž jer te ljudi gledaju s sažaljenjem...
Nemoj bodlje od ježeva donositi sim ljepo se očisti dolika na moru...
Večer
Isto sr@nje i kod mene
Navodno su počeli otkazivati poslušnost SX763 routeri, pa nekad pomogne reset na tvorničke postavke...
Večer
Isto sr@nje i kod mene
Navodno su počeli otkazivati poslušnost SX763 routeri, pa nekad pomogne reset na tvorničke postavke...
LOL
Ja na SX763 i nikad veću brzinu nisam imao. Daju mi više nego što trebaju, ponekad povučem 600kb/s.
Isto sr@nje i kod mene
Ja imam THOMSON TG782
Bilo je sve ok i nakon što je majstor bio u centrali više ne mogu imat 4 MB/s, ako toliko imam onda mi ne radi MaxTV ili internet
malo današnje atmosfere...umorila se ...mario nisan nikog platila časna pionirska
S čim si to poslikala neki normalan fotič ili je to djelo Pametnjakovič telefončeka.
Večer
Bok svim birtašima, a kaj moš ili je Ruther problem hm no ja bi rekel ipak vanjska infrastruktura stare telefonske linije i prastare telefonske centrale fučkaj ga.
Večer
Isto sr@nje i kod mene
Kak sam več prije rekel, občino to nije do Ruthera več ono drugo pa onda pada propusnost i tak u tom smjeru.
Ma ja znam do sebe kak to ide, obično ti propusnost routera piše u njemu.
Ulogiraš se na njega i provjeriš.
mnei je tamo puštena przina 4.6mbit ali neš ne radi zadnjih tjedan dana, muku mučim s njim
malo današnje atmosfere...umorila se ...mario nisan nikog platila časna pionirska
S čim si to poslikala neki normalan fotič ili je to djelo Pametnjakovič telefončeka.
pametnjaković..Xsperia S Lt26i što?loše su ili??
mnei je tamo puštena przina 4.6mbit ali neš ne radi zadnjih tjedan dana, muku mučim s njim
Možda nevalja lan kabel??? Znaju pravi problem....
Večer svima...
Ajde rambox da te čujemo sad...
Večer svima...
Ma mjenjao sam ga neki dan, onaj stari sam uspio presjeći sa stolicom. (imam onu stolicu na kotačićima).
Ovaj kabel je novi, a probao sam i sa još jednim. Čak sam probao bežično se spojiti sa mobitelom, staviti mobitel odmah do antene od routera, i opet je isto....
Ma nekaj ne štima s routerom 100%...
Pozdrav ekipa.
Več si otišel a ja sam mislil da buš pivu platil fučkaj ga.
Ma samo pitam onak usput s čim je uslikano, a kaj se tiče fotki dobre su da s obzirom da su uslikane sa Pametnjakovič mobom.
Večer svima...
Ma mjenjao sam ga neki dan, onaj stari sam uspio presjeći sa stolicom. (imam onu stolicu na kotačićima).
Ovaj kabel je novi, a probao sam i sa još jednim. Čak sam probao bežično se spojiti sa mobitelom, staviti mobitel odmah do antene od routera, i opet je isto....
Ma nekaj ne štima s routerom 100%...
Ok, a jel ti se ruter zagrijava? Stavi vent pa nek puše, i glee čuda, Negdje sam čitao takav problem...