ooo morgen morgen..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobro jutro!
Pozdrav ljudi, trebao bih pomoć oko rješavanja asocijacije.
Radi se o novom windows 8...
Programske ikone možemo ravnati, preslagivati, brisati, dodavati, povećavati i smanjivati, a od sad ih možemo i ........ Nažalost, još uvijek ih ne možemo grickati, ali nikad se ne zna. :)
Probao sam riječ grupirati, i 200 drugih ali nijedna nije. molim prijednoge i rješenja ovdje jer imam još 10ak minuta da to riješim :(
Hvala svima na odgovorima!
Pozdrav ljudi, trebao bih pomoć oko rješavanja asocijacije.
Radi se o novom windows 8...
Programske ikone možemo ravnati, preslagivati, brisati, dodavati, povećavati i smanjivati, a od sad ih možemo i ........ Nažalost, još uvijek ih ne možemo grickati, ali nikad se ne zna. :)
Probao sam riječ grupirati, i 200 drugih ali nijedna nije. molim prijednoge i rješenja ovdje jer imam još 10ak minuta da to riješim :(
Hvala svima na odgovorima!
dodirnuti??pojma nemam,,hihi,,
Dobar dan svima.
Kako smo radni narode?
Dobar dan svima.
Kako smo radni narode?
super..a ti??
Dobar dan pačenici...
Dobar dan svima.
Kako smo radni narode?
super..a ti??
Ide, ide.
Krene pa stane
Dobar dan pačenici...
Ma čuj njega.
Dobar dan svima.
Kako smo radni narode?
super..a ti??
Ide, ide.
Krene pa stane
Dobar dan pačenici...
Ma čuj njega.
sudy pa guuraj guraj,,moraš jače,pa nebu problema..
Ma čuj njega.
Nego kaj danas je dan patnje, bolje polovice nas vode u shopping osim nekih koji su zbrisali na more...
Dobar dan svima.
Kako smo radni narode?
Odlično, nikad bolje
U nedjelju ću se još bolje osjećati ako ne za*ebem stvar
sudy pa guuraj guraj,,moraš jače,pa nebu problema..
Guram i guraam.
Ali ne odgovara.
Nego kaj danas je dan patnje, bolje polovice nas vode u shopping osim nekih koji su zbrisali na more...
Hahaha, imaš pravo.
Ja ću patiti za Connorom u novom Assassin's Creedu.
A moram i naći vremena za učenje
Odlično, nikad bolje
Ja bih već zbario njenu mamu koliko ti malu bariš
Ja ću patiti za Connorom u novom Assassin's Creedu.
A moram i naći vremena za učenje

Aha laže selo lažu ljudiiii....
Odlično, nikad bolje
Kako znaš o čemu pričam? xD
Odlično, nikad bolje
unix koliko ti je godina...moj sin ti koji ima 6 zbari sve oko sebe...ejjj cure di ste veli on njima.one se valjaju od smjeha...
Odlično, nikad bolje
unix koliko ti je godina...moj sin ti koji ima 6 zbari sve oko sebe...ejjj cure di ste veli on njima.one se valjaju od smjeha...
16
Jel ti ovo mali?
Pa kada samo o tome i pričaš
Odlično, nikad bolje
Vjerujem da je mali na tatu.
Pretpostavljam da je tata (tvog sina, jel) i tebe tako zbario.
"Ej, di si curo" i ti pala k'o kruška
@Unix ako imaš tremu, prije samo strusi 2-3 votke i nemaš beda samo nemoj pretjerati jer onda budeš ziher zaj....
Pa kada samo o tome i pričaš
Odlično, nikad bolje
Vjerujem da je mali na tatu.
Pretpostavljam da je tata (tvog sina, jel) i tebe tako zbario.
"Ej, di si curo" i ti pala k'o kruška
samo ti predpostavljaj... :)))
imaš 16 unix..pa dobro ajde pravo vrijeme da se učiš i pamtiš greške..hihihi..šalim se samo ti polako razvijaj tehniku..
imaš 16 unix..pa dobro ajde pravo vrijeme da se učiš i pamtišgreške..hihihi..šalim se samo ti polako razvijaj tehniku..
Nemoj tako, budeš ga ispreplašila i kaj smo onda...
Poslje 30 greška je uopće se spetljati s ženom jer to obićno završi (m)brakom patnja i jad...
imaš 16 unix..pa dobro ajde pravo vrijeme da se učiš i pamtišgreške..hihihi..šalim se samo ti polako razvijaj tehniku..
Poslje 30 greška je uopće se spetljati s ženom jer to obićno završi (m)brakom patnja i jad...
pa čuj ki je tebi kriv??hahaha...kak ja svog ne vodim nikud taman posla baš mi treba da prevrče očima...idem sama i odmaram živce...
pa čuj ki je tebi kriv??hahaha...kak ja svog ne vodim nikud taman posla baš mi treba da prevrče očima...idem sama i odmaram živce...
Još ne nego vodiš nedužnu dječicu s sobom a kad oni odrastu i skuže spiku onda budeš išla sama...
Jutro svima....
@Whisper, pazi da Tiby tebe ne pojede.... . ma kud će već, vidiš da idu za tobom... Hahahaha
Još ne nego vodiš nedužnu dječicu s sobom a kad oni odrastu i skuže spiku onda budeš išla sama...
ne smetaju mi djeca,ja sa njima lako,ovo dvoje starije u igraonicu spremim,baby samnom on se inako ne može buniti za niš..bitno je da gospon ne gnjavi,njemu se uvjek žuri..
ja se nadam se će uskoro ovo da idem sama i neće mi ni to smetati hahaha...
@-eh nello treba mene moći pojesti..nije tiby takav pazi on na svoje zdravlje samo to vješto prikriva..
još jedan edit---jurra jel to Petrinja???
ne smetaju mi djeca,ja sa njima lako,ovo dvoje starije u igraonicu spremim,baby samnom on se inako ne može buniti za niš..bitno je da gospon ne gnjavi,njemu se uvjek žuri..
eh nello treba mene moći pojesti..nije tiby takav pazi on na svoje zdravlje samo to vješto prikriva..
Bude, ali će ti falit, hehe
Ma znam, malo te zekim a ono resto bude došlo samo po sebi tako je to zacrtano u životu i od toga ne možemo pobjeći kao i puuno drugih stvari...
Ja osobno volim ići s boljom polovicom okolo i po shoppingu ali nemam živaca ako traje preko 2h a ona kao pravo žensko svaki izlog 10min i to čim blještavije to bolje ponekad imam osjećaj kao da sam s Srakom u šetnji...
Dan svima.
još jedan edit---jurra jel to Petrinja???
...možda sto km sjevernije...