Pa ja baš i ne....i tak sad s ovom zamjenskom nemrem ništ...idem baš bacit benchmark Crysis-a da vidim,može li uopće pokrenut isti.
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
- poruka: 148.670
- |
- čitano: 8.302.664
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hehe, moj bench na Crysisu nesto nece, sve dobro prode mapu Contact i onda sam izade i nemogu vidjet niti rezultate niti nista.....
evo još jedna runda
da mi je sad kresnut jednu pivu
Hehe, moj bench na Crysisu nesto nece, sve dobro prode mapu Contact i onda sam izade i nemogu vidjet niti rezultate niti nista.....
Iz igre... Pokrenem ga ikonom u mapi di mi je crysis instaliran....
Iz igre... Pokrenem ga ikonom u mapi di mi je crysis instaliran....
vidim da si danas imao dosza gostiju
daj mi rakiju
Stiže Kumova rakija iz Kumovog šljivika
Ista stvar i kod mene:
Ista stvar i kod mene:
Hehe tako i ja radim...... Posto je izmedu cpu-a i bakrenog bloka samo 1 cm bakra,a bakrene cijevi idu sastrane tako da prstom se gleda temperatura.....
Ista stvar sa Grafickom...
Meni je inace procesor oko 36°C, grafa 41°C, a sad je proc 42°C , Gpu 45°C (VENT na 51%)
Meni je CPU 18, grafa 40( nemogu regulirati vent) i maticna 36.....
meni je Klokani Celeron radio na 86°C
Meni je CPU 18, grafa 40( nemogu regulirati vent) i maticna 36.....
Ja u Utorak idem po jos 2 venta 80mm za kuciste i po mali vent za chipset..... Ima da hladi.....
Ej ljudi znan da nema veze sa temom al jel mi možete reć koji zvučnici su bolji:
Logitech X-240 ili Titan 767, Logitech su skuplji i čovik mi je reka da su bolji al neko tvrdi da nisu..aj pomoziteee i btw sretan Uskrs svima ljepo se provedite i pozdravite sve svoje
Ja u Utorak idem po jos 2 venta 80mm za kuciste i po mali vent za chipset..... Ima da hladi.....
Sretan Uskrs i tebi i tvojima....... Kada smo kod zvucnika ja nisam strucnjak za to...... Ja imam 2 jadna Labetec-a za 60kn.....
Ej ljudi znan da nema veze sa temom al jel mi možete reć koji zvučnici su bolji:
Logitech X-240 ili Titan 767, Logitech su skuplji i čovik mi je reka da su bolji al neko tvrdi da nisu..aj pomoziteee i btw sretan Uskrs svima ljepo se provedite i pozdravite sve svoje
Sretan Uskrs i tebi i tvojima....... Kada smo kod zvucnika ja nisam strucnjak za to...... Ja imam 2 jadna Labetec-a za 60kn.....
Ja samo svoje kučište otvorio isti dan kada je došao iz Zagreba. Još sam promjenio dosta stvari, uključujuči najvažnije: napajanje i kučište jer ovi CCT iz Autronica su jadi i bjeda, ko da su u Somaliji rađeni
Ja sam skinuo obadvije naljepnice sa kucista..... Ruzne su.... Hehe.... Ja isti dan sam skido stranicu da vidim dal su mi kaj podvalili.... Da nebi ja mislio da imam 4550, a zapravo imam neku integriranu ili da mi uvale nesto vec rabljeno....
E pa necete....