Mitosuka baš si tip!
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
- poruka: 148.670
- |
- čitano: 7.337.650
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Štooo Glavno da je zajebancija u pitanju :D
Koji program preporučate za smanjivanje veličine videa za YT bez gubljenja kvalitete ? Htio bih uploadat nešto a 360 MB s ovom t-com vezom neće bit gotovo do sutra
Koji program preporučate za smanjivanje veličine videa za YT bez gubljenja kvalitete ? Htio bih uploadat nešto a 360 MB s ovom t-com vezom neće bit gotovo do sutra
Za ovo 360mb meni na t mobile simpi za skidanje oko 5 min gotov...
probaj freemake video ili hamster video converter... u freemake ima opcija converting i uploading odmah na YT
Evo što smo sve skupili danas.. skijanje, picigin, veslanje, bob... Triba san ja board donit
LOCK!
Ajmo u Nespavalice!
Jutro.
Kod nas i dalje roka, jače nego jučer. :D
Jutro.
Kod nas i dalje roka, jače nego jučer. :D
Evo u Mravincima ništa skoro, di koja se vidi. Ali ostalo ga je dosta.
EDIT: Ali evo s Kozjaka stiže oblak, moglo bi žegnit.
E, dečki moji :D
Prvo kod bake sad otić počistit, pa onda do druge kuce, pa do kume pomoc malo i onda doma :D
Otac voza grtalicu negdje po opčini, pa ja i sestre moramo =/
Vjerujem da i vi morate, pa sretno, a vi koji nemorate (đubrad mčka) dobar jutar i lepo prijepodne!
U Zadru rekordne kolicine snijega! Ne pamtim ovakvu mecavu otkad znam za sebe.
Dobro vam jutro!!!
Uh imao ja posla.. čistio snijeg za stazu i put za auta...
A i puše vjetar jer nanosi novi snijeg... Pa popodne ako treba još nabaciti snijega.
Pozdrav svima :D
Ima li snijega susjedi :D Mislim da je taj vaš snijeg "mala maca" za ovaj u Sarajevu
Sad sam i ja čistio sa ocem auto i nekih 6-7 metara puta, smrz'o sam se ko govn*
...jutro... ...snijeg u veljači pa još i temperature ispod nule, tko bi se tome nadao...
Dobar jutar, evo očistio cca 4 cm snijega s auta zbavio plac i zavukao se u toplinu doma svog
Vidim kako vama ostalima padavine pomalo počinju zadavati glavobolje.
Pozdrav ekipi s Kupresa bijela...
Malo nas je zatrpalo! Imamo metar sniga i -19°C, ali nema veze! Dok god ima drva u šporetu, šarene slanine i domaćeg sira, sve je dobro!
Pozdrav Kupresu, klopajte malo i žganaca jer kako izgleda moglo bi zafaliti slanine
Pozdrav Kupresu, klopajte malo i žganaca jer kako izgleda moglo bi zafaliti slanine
Haha... Bez brige, kolega! Pripremilo se (da ne kažem zaklalo) dovoljno da ne smije nedostajati, makar zima potrajala godinu dana!
Haha... Bez brige, kolega! Pripremilo se (da ne kažem zaklalo) dovoljno da ne smije nedostajati, makar zima potrajala godinu dana!
To te ja pitam
...samo da popijem još jednu kavu...
gledao sam nedavno film the girl with the dragon tattoo - david fincher...goran višnjić je imao zapaženuulogu, kao što su i najavili na našoj dalekovidnici, pojavljuje se dva tri puta, jednom čak duže od minut'...
jutro :)
snijega kolko hoćeš kod mene, nemogu nigdje autom :/
snijega kolko hoćeš kod mene, nemogu nigdje autom :/
Autom?!
Ja ne mogu niti pješice!
U Sarajevu napadalo metar i jedno 20 cenata snijega, grtalica nema da čiste, jutarnja akcija od 10 ljudi čišćenja u kvartu, uništi mi snijeg spoj večeras, je*emu dan.
Autom?!
Ja ne mogu niti pješice!
ma ako nije više od 2 metra može se pješice :)
Autom?!
Ja ne mogu niti pješice!
ma ako nije više od 2 metra može se pješice :)
Ili plivati sa 2 m snijega hehe.