dr.Jutro!! idete na referendum?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dr.Jutro!! idete na referendum?
Naravno da idemo.
Dobar jutar
Sve obavljeno po građanskoj dužnosti, kavica na placu, klopa osigurana i sljedi uživancija

dan svima.evo moj prvi post nakon suspenzije,nedostajalo mi je spamanja
Jutro svima.
Pozdrav svima te vam želim ugodnu ovu sunčanu Nedjelju.
Pozz ekipa:)
Jeste dobri danas?
...jutro...nisam mislio da ću morati ponovo vaditi ovu sliku iz arhive...
Kad se mora nije teško
Dobar dan ljudovi
Postovanje ljudi, kako smo nakon cijelonocno lokanja alkohola? Ja sam se bome posteno odmorio, glavobolje nema :P Jel tko bljuvao, jel tko na ispumpavanju zavrsio? Danas mi se nekak uzasno igra Bad Company 2 i sad bi ja vas molio nekog tko prodaje Key da mi se javi u PM, al sto jeftinije! Evo da vam malo osvjezim, mislim da je ovo danas najpotregnije:
...dobro je, to će nam valjda potrajati do skijanja...
I kakva ti je to muzika...
...nekakva ironija...
ja danas opet via Rijeka..uopće mi se neda...ni studirat ni živit u drugom gradu... :/
ja danas opet via Rijeka..uopće mi se neda...ni studirat ni živit u drugom gradu... :/
Nemoj tako, Rijeka je puno ljepša i ugodnija za živjet od Zagreba..
Jedino javi prijevoz nije redovit kao u zg, ali u ri se bar možeš normalno voziti autom :)
Jedino javi prijevoz nije redovit kao u zg, ali u ri se bar možeš normalno voziti autom :)
meni moje društvo fali i obitelj...sve 5 što se tiće grada...nemam prigovora ali eto...nostalgija.
Dancek svima :D Ke ima? :D
bella
Bok svim birtašima, a di je Limunada pa Kozje Mljeko ili Mineralna Voda jer nismo svi alkholičari.
meni moje društvo fali i obitelj...sve 5 što se tiće grada...nemam prigovora ali eto...nostalgija.
Nema do Republike Dubrave da, no kaj da nemaš sve te tehnike na raspolaganju bilo bi još gore to sigurno. Ovak upališ Skype pa video poziv s frendicama, ili frendovima pa udri tračat i bit če ok dok ne dojdeš doma.
Dancek svima :D Ke ima? :D
A nema ništ posebno kaj ti delaš jesi bila na Referendumdumu ili si štrajkala.
Ima li netko ovdje Zalman Z9 plus kućište, da mi uslika stranicu sa pleksiglasom/staklom sa unutarnje strane da vidim kako izgleda.
Planiram sebi na Z9 napraviti pleksi ili staklo, zavisi šta odlučim.
Hvala
evo mene nakon 3-dnevne suspenzije...
Pa onda nisi jako zgriješio, što je to tri dana
Vidim kako se xxx-man razbaco po forumu i počinje gledati u kristalne kugle onak u fušu nedjeljom
Vidim kako se xxx-man razbaco po forumu i počinje gledati u kristalne kugle onak u fušu nedjeljom
Ohooooa što mene vidiš, a?
ma bumpo sam post u eu temi :)