Večer svima....
Na ovom forumu je sve manje ljudi koji dolaze u birtiju. U Prime time-u sat vremena bez poruke. Ma odite svi u EU.
Prestani lagat ovaj napaćeni narod, ima ljudi ali su većinom nindže.
Večer svima....
Na ovom forumu je sve manje ljudi koji dolaze u birtiju. U Prime time-u sat vremena bez poruke. Ma odite svi u EU.
Večer. Jel me netko trazio? Pitao za mene?
Ja sam te tražil da, jel ostalo kaj kolača kod tebe od blagdana da malo hrustamo.
Večer svima....
A fučkaj ga kriza je kaj ne, pa ljudi nemaju nit za biber a kamoli doč u Birc i nalivat se alkoholom.
E nindža, nindža, imaš ravna stopala. Ne možeš u EU.
A fučkaj ga kriza je kaj ne, pa ljudi nemaju nit za biber a kamoli doč u Birc i nalivat se alkoholom.
Ma uvijek se nađe dobra (čitaj pijana) duša koja će okrenuti rundu.
Evo ja okrećem rundu u čast EU.
Izgleda da ćemo se nas dvojica napiti ovdje. Rambox je otišao, vjerojatno u klet, kao EU skeptik on pije samo domaći delanec.
Dobro jutro svima, još jedan radni dan pred nama..
Svi rade:))
jutro :)
Dobro jutro.
sry dupli post -.-
Dobar jutar!
Koliko mi je god to dobro, toliko mi je i dostadno... Al' ajd, bar nisi na nastavi :).
Ulazak u EU ti je ko odlazak u šumu di nisi siguran, jel iza grma vreba živćani i nervozni Medo ili ne pa očeš onda otič u tu Šumu ak nisi siguran jel ima Medeka logično da NE fučkaj ga.
....ma znam ja kak' je u evropskoj šumi, nego me muči kakvu su nam ulogu u njoj namjenile domaće zvijeri
čiji je jedini motiv u pregovorima bila plaća evropskog parlamentarca ili diplomatska putovnica...
...btw nisam rekao kak' ću glasati, nego samo da se moram složiti sa napisanim...
alo macaniiiiiiiiiiiii
napokon sunce ali pospanost je tu
Pozz mozete mi predloziti nadogradnju racunala do oko 300 kn ;) max 400.
Razmisljao sam prvo uzeti novu graficku ovu ali neznam jel mi pase na komp evo moje konfe
Maticna: Foxconn K8M890M2MB Series
Graficka:ATI Radeon HD 2600 Pro
Procesor:DualCore AMD Athlon 64 X2, 2800 MHz (14 x 200) 5400+
Memorija:DDR2 1gb x2
Monitor:NEC MultiSync LCD195VXM+
pa matična ti ima pci-e konektor, dakle paše ti svaka pci-e grafička
bolje uzmi neku jaču rabljenu, ovo je sr*nje
Ima ko flat kabel za x1 možda? Nabavil sam ga zabadava, ali mu je flet kabel neispravan. Pa ako ko ima da mi pokloni ili da se mijenjamo za neki stari hardware ili nešto?
Dobar dan.
Ima nas ima samo se moramo vratiti s posla
Dobar dan.
Ima nas ima samo se moramo vratiti s posla
Dobar dan i tebi...
Evo ja danas po malo runio kukuruza tak da imam uvijek nešto posla ima....
Helou prijatelju Nello.
Joj da znaš kakvih sam se danas naslušao nebuloza na poslu to nije istina, rađe bi vozio gnoj na njivu i to u tačkama nago ovo slušao kaj master umovi smišljaju.
Moja firma je definitivno krenula vlakom nizbrdo a na pla puta netko je poplašio tračnice i prodao u CIOS katastrofa.
Rulenje kuruze je odmor za dušu.
pozdrav svima :)
ima tu još netko da nije suspendiran? vidim pomalo da svi crvene xD
Helou prijatelju Nello.
Joj da znaš kakvih sam se danas naslušao nebuloza na poslu to nije istina, rađe bi vozio gnoj na njivu i to u tačkama nago ovo slušao kaj master umovi smišljaju.
Moja firma je definitivno krenula vlakom nizbrdo a na pla puta netko je poplašio tračnice i prodao u CIOS katastrofa.
Rulenje kuruze je odmor za dušu.
Haha poznata priča o vlaku i baš neki dan odgledo jedan dječji film a neznam kak se zove ali su vla k( parni vlak) spasili jer su odvozili prema muzeju i tak da strojovođa uspio dogurat dio puta a i klinci uživali na putovanju.
E da runjača da supe sam odradio a odrunio pat košara kukuruza tako da svaki dan pomalo, kukuruz očišćen sa sitom i ubacim papirnatu vreću, važem i skladištim na paletu i čeka kupca. Sad ima oko 250kg, a procjenim da bude oko tonu kukruza jer prošlogodišnja urod je bio jako loš, a sama urod uspjelo samo 25 posto a ostalo 75 posto uništeno od vručine i bez vlage. Dakle u kukuruzani stao samo četvrtina punjenja a lani 2010 bila odlična i stao cijeli kukruzana. A ove godine vidjet čemo šta bude.
pozdrav svima :)
ima tu još netko da nije suspendiran? vidim pomalo da svi crvene xD
Ja sam tu pa vidiš pazim što pišem i pazim i ja sebe.
Alo Hrvatska? Di su svi?