ma uzmi neku od onih Arctic
zrno riže na sredinu procesora
bolje 2 pločice, ako ti matična podržava module od 4gb
ma uzmi neku od onih Arctic
zrno riže na sredinu procesora
bolje 2 pločice, ako ti matična podržava module od 4gb
pozdrav ekipa
ocito se na ovom forumu više nesmije iznest svoje mišljenje pogotovo ako se ono protivi mišljenju moderatora jer ce bit odmah obrisano
stvarno jadno
pozdrav ekipa
ocito se na ovom forumu više nesmije iznest svoje mišljenje pogotovo ako se ono protivi mišljenju moderatora jer ce bit odmah obrisano
stvarno jadno
radi se o ovom?
http://www.bug.hr/forum/post/ostalo/hall-of-shame/2601242.aspx
pozdrav ekipa
stvarno jadno
radi se o ovom?
http://www.bug.hr/forum/post/ostalo/hall-of-shame/2601242.aspx
da jer nekužim koj dio je tu smiješan šta svi idemo u tri krasna ku*ca
A di nam je HR brid?
A di nam je HR brid?
Bice mu se prislalo pa ne izlazi iz WC.
A di nam je HR brid?
mislim da su ga opet naguzili
A di nam je HR brid?
mislim da su ga opet naguzili
Da, jesu.
Nema ljepseg nego s ekipom zapalit vatru u prirodi i okrenut špeka uz koju casicu vina :)
Bok svim birtašima, navodno ste maznuli i jedno manjeg Srndača i tri Fazana ali to nije za kamere i fotiče zbog krivolova jel fučkaj ga.
Bok svim birtašima, o kojoj se to radi tipkovnici koje marke u kojem dučanu zapravo malo detalja fučkaj ga.
Ma neka za koju nikad nisam čuo. Nisam uzimao jer da mi ne bi bilo isto kao i za ovaj miš novi. Ja kliknem jednom on dvaput.
Nije to loše kad otvaraš mape (ma da mogu to i u Windowsima tako postavke staviti), nego kad se radi u Photoshopu to postaje iritantno, tako da taj miš sad koristim samo za igre
Pa nebitno koja čuo ti za nju ili ne, valjda piše ime firme a to je bitno ostalo se odradi preko Gogluše i nema frke.
Ekipa triba mi savjet
Izgleda da mi se grafa grije pa sam mislio ocistiti komp
S cim ga vi cistite? Nakon koliko vremena mijenjate pastu na procesoru?
I da, di mogu uzeti zastitu od prasine na ventilatorima i otvorima na kucisu (CM 690), imam mali problem sa prasinom u stanu
Hvala
Usisavač i maleni kist. Pastu mjenjam jednom godišnje na cpu i gpu a usisavam komp dvaput godišnje.
Mrežice za prašinu imaš u Linksu (mislim da je nekih 25 kn za 120 mm ventove).
Dobar dan svima:)
Kak se ono kod nas kaže mali Penzlin u ruke pa čisti.
A je?!?!? Da je kratni nebi vise radio. Mislim da je prije vent.
Iman i ja bad sectore pa se ne hvalin
Čujem da je bilo zanimljivosti na nebu do prije pol sata na području Sesveta i Sesvetskog Kraljevca...
Imali su posjet neke žarke zvijezde koja je stajala na nebu oko 20 minuta i onda nestala...jarka svjetlost na ogromnoj visini....nepomična, i nestala zatim.
Jel ima ko s tog kraja ovdje a da je isto vidio? Dosad znam samo 3 očevica.
Čujem da je bilo zanimljivosti na nebu do prije pol sata na području Sesveta i Sesvetskog Kraljevca...
Imali su posjet neke žarke zvijezde koja je stajala na nebu oko 20 minuta i onda nestala...jarka svjetlost na ogromnoj visini....nepomična, i nestala zatim.
Doxy manje alkohola:)
Doxy manje alkohola:)
Ivo ,zašto mi samo na ovom je****m forumu ne radi Silverlight na Macu u FF-u?? Na svim ostalim siteovima radi normalno!! Evo slike!
Večer ljudi :)
Vjerojatno zbog nepovoljnog utjecaja Marsa na Veneru:)
To moraš Domagoja pitat. Radiš na Meku??? Neću više s tobom pričat. Duboko si me razočarao.
Vjerojatno zbog nepovoljnog utjecaja Marsa na Veneru:)
To moraš Domagoja pitat. Radiš na Meku??? Neću više s tobom pričat. Duboko si me razočarao.
He ,he!! Radim već godinama ,pa ipak pričaš!! No dobro ,ovo doma nije ''pravi'' Mac ,nego Hack!!
LOCK!
Ajmo u Nespavalice!
Otvoreno, dobro jutro svima.
Dobro jutro radni narode.
Sretan prvi radni dan svim školarcima (i malim Dalmošima kojima je to već drugi radni tjedan).
Dugo nisam postao u ovako rane sate.
Napravio sam si slobodan dan. Ne da mi se slušati algebru na rano jutro
Dobar dan ekipo.
Za sve koji se pitaju gdje je Nello javio mi se je kako je potrošio promet i dok ne smogne neku lovu šalje vam ljepe pozdrave.
Za našeg najbržeg moda F1 samo poruka od Nelle, ma što god to zančilo.
Molim ne pucati u glasnika
Ljudi zaboravio sam šifru na laptopu (w7), kako da to riješim?
Ustvari siguran sam da je šifra bila mačka, ali sada kada to upišem neće uć... možda zbog č
Dobar dan!
Kako ste mi ste bili dobri?
Hvala Tibyju na prenesenom riječi.
Cijeli tjedan me čopio zbog sluha (začepljen sluh) pa sam bio na liječenu i bio bez neta na 3 dana a limit na vipu mi stigo limiti jer mi bio zaražen čudna file (nekakve xxx file začopilo lapa i kojeg me doslovno gutalo mb) pa sam reinstalio i stavio antivirusne programe i zasad sve OK. A provjerom pogledao koliki je ostao mb i paf bio blizu kraj limita.
Ljudi zaboravio sam šifru na laptopu (w7), kako da to riješim?
Ustvari siguran sam da je šifra bila mačka, ali sada kada to upišem neće uć... možda zbog č
Disk mi cvrkuta... Windowsi ne bootaju, Ubuntu u dual bootu radi. Napravit backup čega se može pa pravac servis...
Disk mi cvrkuta... Windowsi ne bootaju, Ubuntu u dual bootu radi. Napravit backup čega se može pa pravac servis...
Ako se Winse ne boota onda vjerovatno ima bad sector a to možeš provjerit sa HD Tuneom pa da vidiš jel ima crvene kockice. A hirens cd boot ako ga imaš onda ubaci i potraži testing za hdd i scan i nakon scana nudi repair pa onda kasnije sve ok ali važnije podatke spremiš (Backup). Ak ima bad sector a repair ga riješav ali samo privremeno. Hdd su jako osjetljivi na udarce, vibracije i lupkanje po stolu. Inače tebi puno pozdrava od mene. A jas malo bolje samo imam problem s sluhom.
Jel to na aceru?
Meni na dellu ima 3 bad sectora, ali mi je tlaka sad slat u zg :/
Ako se Windowse ne boota onda vjerovatno ima bad sector a to možeš provjerit sa HD Tuneom pa da vidiš jel ima crvene kockice. A hirens cd boot ako ga imaš onda ubaci i potraži testing za hdd i scan i nakon scana nudi repair pa onda kasnije sve ok ali važnije podatke spremiš (Backup). Ak ima bad sector a repair ga riješav ali samo privremeno. Hdd su jako osjetljivi na udarce, vibracije i lupkanje po stolu. Inače tebi puno pozdrava od mene. A jas malo bolje samo imam problem s sluhom.
Lijepi pozdrav Nello!
Windowsi ne bootaju, ali Ubuntu u dual bootu da. Sad ću napravit LiveCD, pa backup podataka i odnijet laptop u servis jer je još pod garancijom.