- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moze li mi tko dat uputstva da koristim OVI maps preko satelita, znaci da mi ne zdere novce na racunu dok se koristim navigacijom ? (nije valjda da je nemoguce )
nokia 5800xm
Moraš u opcijama staviti da se ne spaja na mrežu. Malo duže će trebati da te nađe, par minuta možda, i imat ćeš samo karte koje su već na mobitelu.
pozdrav,jeste vidjeli ovo sad baš razmišljam jel pomorstvo dobar izbor karijere
Ne, ali ne zbog ovoga.
Večer svima. Ajme koja gužva u bircu
Danas umalo kupio tipkovnicu za nekih 170 kn kojoj svijetle tipke... al nisam, ipak je recesija
A i imam tri tipkovnice tako da ne znam kud bi sa četvrtom
Življe malo
Bok svim birtašima, o kojoj se to radi tipkovnici koje marke u kojem dučanu zapravo malo detalja fučkaj ga.
Kako netko može tak šta izjavit uopće
Otvoreno, jutro.
Dobro jutro!
Može preporuka headset-a nekog jeftinog, preko interneta mislim kupit, na starima mi ne radi mikrofon(imam neke Genius). S bilo koje stranice, da nije skupa poštarina. Uzeo bih ove al ne piše ništa o njima.
Nema ljepseg nego s ekipom zapalit vatru u prirodi i okrenut špeka uz koju casicu vina :)
Ima......okrenit janje :D
Šalim se, mi smo išli svaki dan v jutro....al sam ja nosio kobasice.
Bok svim birtašima, o kojoj se to radi tipkovnici koje marke u kojem dučanu zapravo malo detalja fučkaj ga.
Ma neka za koju nikad nisam čuo. Nisam uzimao jer da mi ne bi bilo isto kao i za ovaj miš novi. Ja kliknem jednom on dvaput.
Nije to loše kad otvaraš mape (ma da mogu to i u Windowsima tako postavke staviti), nego kad se radi u Photoshopu to postaje iritantno, tako da taj miš sad koristim samo za igre
Ekipa triba mi savjet
Izgleda da mi se grafa grije pa sam mislio ocistiti komp
S cim ga vi cistite? Nakon koliko vremena mijenjate pastu na procesoru?
I da, di mogu uzeti zastitu od prasine na ventilatorima i otvorima na kucisu (CM 690), imam mali problem sa prasinom u stanu
Hvala
Ekipa triba mi savjet
I da, di mogu uzeti zastitu od prasine na ventilatorima i otvorima na kucisu (CM 690), imam mali problem sa prasinom u stanu
Hvala
Usisavač i maleni kist. Pastu mjenjam jednom godišnje na cpu i gpu a usisavam komp dvaput godišnje.
Mrežice za prašinu imaš u Linksu (mislim da je nekih 25 kn za 120 mm ventove).
Dobar dan svima:)
Ekipa triba mi savjet
Hvala
1. Ja cistim usisavacem, ali daleko najbolje rjesenje je kompresor.
2. Nakon godinu dana.
3. Imas u Linksa filtere protiv prasine, 20kn/kom.
Ja na procu nisam mjenjo 5 god pastu. Temp je pri paljanju 25C uvijek.
nisam ni ja preko godinu, nisam dosad nikako to niti radio pa ne znam koliko staviti na proc i koju pastu staviti :S
Ljudi jel zna neko kak mogu skinut slike sa ove stranice http://www.klubskascena.com/galerije/2012-godina/14012012-viper-xxl/boogaloo-zagreb-15012012 javascript mi neda desni klik i save as :S
nisam ni ja preko godinu, nisam dosad nikako to niti radio pa ne znam koliko staviti na proc i koju pastu staviti :S
Ne treba puno. Malo jer ce kad stavis cooler ono ce se rasprsit po procesoru.
Ljudi jel zna neko kak mogu skinut slike sa ove stranice http://www.klubskascena.com/galerije/2012-godina/14012012-viper-xxl/boogaloo-zagreb-15012012 javascript mi neda desni klik i save as :S
Meni radi desni klik> save as
kliknem na sliku, otvori u novom tabu i onda mi da "save image as"
A koju pastu uzeti? treba samo jednu "kap" staviti na proc?
Nije mi radilo nis od toga, sjetio sam se da onemogucim javu u firefox pa sam uspio :D
A koju pastu uzeti? treba samo jednu "kap" staviti na proc?
I jel bolje 2x4GB ili 4x2GB RAM-a?