No no sorry uteklo
tako uvijek pišeš
No no sorry uteklo
tako uvijek pišeš
Dan dobar... Opet forum bio 15 min nedostupan. Hehe što se radi?
Ništa pametno prijatelju kako si mi ti?
Ma da s forumom nešto opasno nije u redu nekako je spor i ne možeš samo tako poslati post bar kod mene na Operi a kako je kod vas?
@XXX-man hvala na kritici, pokušat ću ubuduće pripaziti na pravopisne pogreške još jednom hvala.
Isto
Ne kupujem komponente
Ali ću kupiti BF3
Dan dobar... Opet forum bio 15 min nedostupan. Hehe što se radi?
Ništa pametno prijatelju kako si mi ti?
Ma da s forumom nešto opasno nije u redu nekako je spor i ne možeš samo tako poslati post bar kod mene na Operi a kako je kod vas?
@XXX-man hvala na kritici, pokušat ću ubuduće pripaziti na pravopisne pogreške još jednom hvala.
Dobro sam, ma danas san runio kukuruz i kad sam uzeo predah pa da išo na forum malo da vidim a jedno 5 min kad kliknem birc i tu opao sistem pisalo neš error 503 ili tako nešto. I ja kažem opet forum pao? I ja instalim nekoliko preglednika da testiram i tak. A kod tebe?
@Nello ponovo se uhodavam s poslom sad radim od 7 do 15 radnim danom i vikend free a drugo je sve isto staro i podrapano
@Nello ponovo se uhodavam s poslom sad radim od 7 do 15 radnim danom i vikend free a drugo je sve isto staro i podrapano
Super znači radiš pod punom parom.... A ja sutra na kontrolu sluha jer sam prehladio uho od upale a pa ču vidit jel prošlo ok. A kad dođem doma još runim kukuruza i nakon toga pročišćenje sitom i utrpam vreće i vagam pa zapišem kilažu i skladištim. Tak da uvijek nešto ima posla.
nemoraš pazit na forumu, ni ja ne pazim, al bolje da se vježbaš pisat pravilno dok si još mlad :)
evo na naprimjer uvijek pišem namjerno negaciju zajedno kao iznad na forumu, inače ne nikad xD
Dan svima :)
Kako ste mi? :D
forum je u banani...
gdje je Miro??
forum je u banani...
gdje je Miro??
Možda je zaspao ko zna gdje....
forum je u banani...
gdje je Miro??
pa gdje si mi? :D sam ikome falila? :D
ja sam uvijek tu xD
pa vjerojatno nisi, jbg...
ja sam uvijek tu xD
uopce me se nisi sjetio :P :D
ja sad tek doma dosla.... :)
ja se nikad ničeg ne sjećam ako ko pita :)
ja se nikad ničeg ne sjećam ako ko pita :)
Nešto ti udrilo u glavu?
forum je u banani...
gdje je Miro??
Bok svim birtašima, otišel je na ribičiju navodno Smuđa lovi na varalice i tak to treba se malo i odmorit jel.
forum je u banani...
gdje je Miro??
pa gdje si mi? :D sam ikome falila? :D
Ja sam te neki dan spomenul, na Bug tu u Bircu i zadužil Batistu da te podsjeti na forum fučkaj ga.
@XXX MAN nemoj se nervirati, trebalo mi je 8 mjeseci kako bi shvatio kako i na forumu ( na žalost) ima mučkih provokatora i to podosta.
Neke stvari nisu vrijedne spomena a ponajmanje živciranja.
Znaš kaj mi je palo na pamet? samo dvije riječi HAKUMA MATATA
ne nerviram se ja uopće, nikad ni nisam na forumu...
smješni su mi ti tatini sinčići koji se hvale lovom, a nisu svjesni koliko su jadni zapravo...
iskreno ga žalim
ne nerviram se ja uopće, nikad ni nisam na forumu...
ja sam uvijek tu xD
ja sam uvijek tu xD
Seres seronjo ! :D
Ulovil sam te, fuckaj ga :P
Pokazi di si me to zaduzil ! :)
Jel zna tko, di je forumas logic ?
Što bi ja tebi i Jakovp-u zakeljio karton...
forumaši,može li pomoć??
Seres seronjo ! :D
Ulovil sam te, fuckaj ga :P
Pokazi di si me to zaduzil ! :)
Jel zna tko, di je forumas logic ?
Evo ti dole čitaba fučkaj ga črno na bilo, imal si zaduženje ali ga nisi baš izvršil na vrjeme kad si zabušaval okolo.
Evo ti dole čitaba fučkaj ga črno na bilo, imal si zaduženje ali ga nisi baš izvršil na vrjeme kad si zabušaval okolo.
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/veseli-kutak-bug-forum-birc--06h-22h/21917.aspx?page=4906&jumpto=2583731&sort=asc&view=flat
Vidi, fakat...
Jbg stari, nisam tu 0-24 :)
Nema me pola sata u bircu i odmah pičvajz
Vidim i murija je navratila
Hahahahaha
što je tražio, to je dobio xD
vidiš da flejma namjerno
što je tražio, to je dobio xD
vidiš da flejma namjerno
Vidim i nekako baš ne vjerujem kak je baš 72 godiše, makar ponekad stariji ne treba značiti pametniji
Kako me nervira ovo: stranice su trenutno nedostupne navratite za nekoliko minuta užas