Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.320.831
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
15 godina
Re: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
bobica257 kaže...

NAŠAO SAM MANUALE ZA FIAT FIORINO!!!! So happy now.... Zapravo su manuali za fiat uno, ali to je u biti to.

isuse napokon

http://www.youtube.com/watch?v=BCeglioeHao&feature=feedu
16 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...
Nello kaže...

Jutro svima! E imam jedno pitanje, na laptop ima integrirana grafa 128mb a može podesit da radi do 256mb, e sad me zanima ako stavim 4gb rama a kad se stavi Win 7 64 bitna a jer znam da će očitat kao 4gb a s internom grafa uzima 128mb dakle prikazat če 3, 87 usable. Pa me zanima dali da instalim win 7 64 bitna ili da ostajem pri 32 bitna? Laptop je Acer Aspire 5520. Molim konkretan odgovor. {#}

Svakako stavi x64 prozore iz razloga što nemaš što izgubiti. Svakako, ovo malo rama što 'izgubiš' kada imaš 32-bit verziju ne znači puno, ali opet, zašto ne koristiti maxsimum iz tog laptopa.

Jedino ako koristiš neki software koji ima podršku samo za 64-bit (makar smunjam da takvo nešto postoji, zapravo ima obrnuto).

Tako da moja preporuka: 64 bit.

Hvala lijepa na odgovoru. Što se tiće drivera ima sve za njega za 64 bitni. Ali sam primjetio ako se instalira ćisto a nakon instalacije piše win 7 32bitni piše da ima 7,5gb a dok kod win 7 64 taj četvero duplo ima 30gb.

16 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Zašto ne mogu premjestit folder iz jednog u drugi? Odnosno kaže da ne mogu jer mi je otvoren u nekom drugom programu, ali ja ga sigurno nisam pokrenuo. Kako otkrit u koji ga program koristi?

Trying to take over the world.
17 godina
neaktivan
Šef kaže...

Zašto ne mogu premjestit folder iz jednog u drugi? Odnosno kaže da ne mogu jer mi je otvoren u nekom drugom programu, ali ja ga sigurno nisam pokrenuo. Kako otkrit u koji ga program koristi?

Unlocker programčić. Skini ga, dobar je u takvim situacijama.

Mislim, dakle postojim
14 godina
neaktivan
Šef kaže...

Utorrent! {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2011 12:55 (Monopol).
16 godina
neaktivan
Monopol kaže...
Šef kaže...

Utorrent! {#}

Ne koristi... :/

16 godina
Whatsup, stigo ja....premijer ovog foruma.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
Šef kaže...
Monopol kaže...
Šef kaže...

Utorrent! {#}

Ne koristi... :/

Task manager,pod procesi i nadi ga pa end process.Tako to u mene barem ide.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
neaktivan
pravi premijer je u zatvoru, pazi se, klimava je to stolica :P
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
moderator

pozz :)

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................na glupa pitanja odgovaram sa: ke????
14 godina
neaktivan
Bok, di si Zoharbizo? Kaj od sutra te nema na Bag forumu? :)
14 godina
Monopol kaže...
Bok, di si Zoharbizo? Kaj od sutra te nema na Bag forumu? :)

Evo probudia se ima uru,od sutra cu bit jako malo tu.Hebiga faks pocinje,obaveze.Sta ima sa tobom?{#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan
Evo ja tugujen jer te više neće bit! :(
16 godina
moderator
zoharbizo kaže...

Evo probudia se ima uru,od sutra cu bit jako malo tu.Hebiga faks pocinje,obaveze.Sta ima sa tobom?{#}

ne brini nećeš nam nedostajat {#}

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................na glupa pitanja odgovaram sa: ke????
14 godina
neaktivan
Evo ti sad jednog prema dolje! :)
14 godina
Monopol kaže...
Evo ja tugujen jer te više neće bit! :(

Bit ce me subotom i nedjeljom.Od ponedjeljka do petka faks,ucenje i teretana.Subotom cu bit tu.{#}

XXX-Man kaže...
zoharbizo kaže...

ne brini nećeš nam nedostajat {#}

A znam smrade.{#}

14 godina

Ajde ima tu jos dezurne ekipe,Cezar,Tomic i ekipa.Barem za konfe ako nista.{#}

15 godina
neaktivan

Ovdje mozete dobit free minecraft gift code ako ikog zanima :)

http://freeminecraft.me/?ref=583940

LoL acc THCJoshi
16 godina
neaktivan

kako je danas bilo ladno :)

sutra zovu veće temperature??

http://gtabalkan.com | http://www.webosfera.net
16 godina
neaktivan
joze kaže...

kako je danas bilo ladno :)

sutra zovu veće temperature??

Nije ladno, vitar je problem.. sutra ce bit 23 navodno, ali opet jak burin pa ce opet parit ladno, preksutra i srida ce bit za uzivat, malo južine, al ok.

BTW na obojenu je lipo toplo, a i vitar ne priđe priko... kratki rukavi, cak bi se obanjat dalo. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina

Dobar dan svima...

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
15 godina

Dan narode, ode procitati jednom jos povijest i kemiju nabrzake ako me pita sutra :)

Sto vi? Grijete se? Ledite se? Kod mene poceli u stanu centralno paliti pa lagano griju.

16 godina

a zoha stislo..

ja bi i tada visia, samo ja imam

tehničkih problema, hebeni laptop

je još u komadima...

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
16 godina
neaktivan

Makiću, pa uvik se možeš s HD2 javit ;)

Evo mene malo na Ubuntu, izgleda super ovaj Unity, samo je malo glupav... {#}

16 godina
kad se već priča o HD2, jel ima nekog načina da se sa NAND androida vratim na Windows Mobile ? Cisto radi gare...
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
Mitch kaže...
kad se već priča o HD2, jel ima nekog načina da se sa NAND androida vratim na Windows Mobile ? Cisto radi gare...

može, samo se nisam zamara puno s time imaš na xda forumu sve o tome...

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
16 godina
neaktivan

mislio sam otvoriti neku iOS Ultimate temu jer vidim da nema nešto slično, mislio sam malo dodavati neke novosti za stvari koje ja koristim (jailbreake/cydia/tweaks&tips) pa gledam u koji podforum to uopće može ići???

i da prije svega 

da li je to korisno:

1 FOAD (fck off & die)
4 bilo bi zgodno...
2 ali nije potrebno
0 a jbga pokušaj...
16 godina
neaktivan
eterna luchar kaže...

mislio sam otvoriti neku iOS Ultimate temu jer vidim da nema nešto slično, mislio sam malo dodavati neke novosti za stvari koje ja koristim (jailbreake/cydia/tweaks&tips) pa gledam u koji podforum to uopće može ići???

i da prije svega

da li je to korisno:

FOAD s tim iOS-om...  {#}

16 godina
eterna luchar kaže...

i da prije svega 

da li je to korisno:

Napravi, ja o tome razmišljam od kad sam došao na forum.

Inače, napisat ću i ja tutoriala ako počneš.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.
16 godina
neaktivan
imate ideju u koji podforum?
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice