NAŠAO SAM MANUALE ZA FIAT FIORINO!!!! So happy now.... Zapravo su manuali za fiat uno, ali to je u biti to.
isuse napokon
NAŠAO SAM MANUALE ZA FIAT FIORINO!!!! So happy now.... Zapravo su manuali za fiat uno, ali to je u biti to.
isuse napokon
Jutro svima! E imam jedno pitanje, na laptop ima integrirana grafa 128mb a može podesit da radi do 256mb, e sad me zanima ako stavim 4gb rama a kad se stavi Win 7 64 bitna a jer znam da će očitat kao 4gb a s internom grafa uzima 128mb dakle prikazat če 3, 87 usable. Pa me zanima dali da instalim win 7 64 bitna ili da ostajem pri 32 bitna? Laptop je Acer Aspire 5520. Molim konkretan odgovor.
Svakako stavi x64 prozore iz razloga što nemaš što izgubiti. Svakako, ovo malo rama što 'izgubiš' kada imaš 32-bit verziju ne znači puno, ali opet, zašto ne koristiti maxsimum iz tog laptopa.
Jedino ako koristiš neki software koji ima podršku samo za 64-bit (makar smunjam da takvo nešto postoji, zapravo ima obrnuto).
Tako da moja preporuka: 64 bit.
Hvala lijepa na odgovoru. Što se tiće drivera ima sve za njega za 64 bitni. Ali sam primjetio ako se instalira ćisto a nakon instalacije piše win 7 32bitni piše da ima 7,5gb a dok kod win 7 64 taj četvero duplo ima 30gb.
Zašto ne mogu premjestit folder iz jednog u drugi? Odnosno kaže da ne mogu jer mi je otvoren u nekom drugom programu, ali ja ga sigurno nisam pokrenuo. Kako otkrit u koji ga program koristi?
Zašto ne mogu premjestit folder iz jednog u drugi? Odnosno kaže da ne mogu jer mi je otvoren u nekom drugom programu, ali ja ga sigurno nisam pokrenuo. Kako otkrit u koji ga program koristi?
Unlocker programčić. Skini ga, dobar je u takvim situacijama.
Utorrent!
Utorrent!
Ne koristi... :/
Utorrent!
Ne koristi... :/
Task manager,pod procesi i nadi ga pa end process.Tako to u mene barem ide.
pozz :)
Evo probudia se ima uru,od sutra cu bit jako malo tu.Hebiga faks pocinje,obaveze.Sta ima sa tobom?
Evo probudia se ima uru,od sutra cu bit jako malo tu.Hebiga faks pocinje,obaveze.Sta ima sa tobom?
ne brini nećeš nam nedostajat
Bit ce me subotom i nedjeljom.Od ponedjeljka do petka faks,ucenje i teretana.Subotom cu bit tu.
ne brini nećeš nam nedostajat
A znam smrade.
Ajde ima tu jos dezurne ekipe,Cezar,Tomic i ekipa.Barem za konfe ako nista.
kako je danas bilo ladno :)
sutra zovu veće temperature??
kako je danas bilo ladno :)
sutra zovu veće temperature??
Nije ladno, vitar je problem.. sutra ce bit 23 navodno, ali opet jak burin pa ce opet parit ladno, preksutra i srida ce bit za uzivat, malo južine, al ok.
BTW na obojenu je lipo toplo, a i vitar ne priđe priko... kratki rukavi, cak bi se obanjat dalo.
Dobar dan svima...
Dan narode, ode procitati jednom jos povijest i kemiju nabrzake ako me pita sutra :)
Sto vi? Grijete se? Ledite se? Kod mene poceli u stanu centralno paliti pa lagano griju.
a zoha stislo..
ja bi i tada visia, samo ja imam
tehničkih problema, hebeni laptop
je još u komadima...
Makiću, pa uvik se možeš s HD2 javit ;)
Evo mene malo na Ubuntu, izgleda super ovaj Unity, samo je malo glupav...
može, samo se nisam zamara puno s time imaš na xda forumu sve o tome...
mislio sam otvoriti neku iOS Ultimate temu jer vidim da nema nešto slično, mislio sam malo dodavati neke novosti za stvari koje ja koristim (jailbreake/cydia/tweaks&tips) pa gledam u koji podforum to uopće može ići???
i da prije svega
da li je to korisno:
1 | FOAD (fck off & die) |
---|---|
4 | bilo bi zgodno... |
2 | ali nije potrebno |
0 | a jbga pokušaj... |
mislio sam otvoriti neku iOS Ultimate temu jer vidim da nema nešto slično, mislio sam malo dodavati neke novosti za stvari koje ja koristim (jailbreake/cydia/tweaks&tips) pa gledam u koji podforum to uopće može ići???
i da prije svega
da li je to korisno:
FOAD s tim iOS-om...
i da prije svega
da li je to korisno:
Napravi, ja o tome razmišljam od kad sam došao na forum.
Inače, napisat ću i ja tutoriala ako počneš.