Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.320.895
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
Re: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Whasup evo mene is skole,

u proslom tjednu i danas sam sakupio 10 petica. :D
Atomska bubamara. Dijelim invajteve za TorrentSnatch bez uvjeta ! Poslati mail na PP samo.
16 godina
neaktivan

A lako ti u osnovnoj tako... 

16 godina
Pa i nije baš, ministarstvo je provodilo nekakvu anketu za 67 zagrebačkih OŠ, i ispalo je da je moja škola prva po zahtjevanju za ocjene, količini gradiva te strogoći ocjenjivanja.

Ja imam 4 iz HJ, a jedan ima pet u drugoj skoli, i ja njega pitam jedno pitanje iz usmenog koje je kod nas za dvojku (dovoljan) i on nije znao već je rekao da je to kod njih "ekstremno" pitanje.

Još gore mi je za upis, ja oću u MIOC a meni će zeznut ocjene, makar bi imo sve pet u nekoj drugoj školi -.- da bar uvedu onu malu maturu, onda bih vjerojatno (99%) upisao čak i matematički smjer, ovako se nadam da ću upast u opći....
Atomska bubamara. Dijelim invajteve za TorrentSnatch bez uvjeta ! Poslati mail na PP samo.
16 godina
neaktivan

Ma sada su osnovne preblage, oni stari HNOS i to sve je smece bilo, mislim da su sadasnji prvasi jos uvijek po njemu bili, u gimnaziju se nije upisao nitko sa manje od 59 bodova, a u ST MIOC se zadnji na listi našao sa 60 bodova, dok se prije 4 godine moja generacija i sa 46 bodova upisivala ^^ 

Ocjene osnovne nisu po meni mjerilo znanja, jer se radi masu nepotrebnih stvari, a potrebne se izostavljaju. Meni su recimo bili stariji profesori, pred penziju i to je zadnja normalna generacija u mojoj skoli jer smo odhebali HNOS, sve se radilo vise manje po starome, i znanje je bilo na visokoj razini osim Hrvatskoga di je profesor bia pedofil, zenske sa velikim sisama nisu imale manje od 5, knjizevnost ni spominjali nismo, ali bar smo snimali filmove hahahha.. 

16 godina
neaktivan
SUPER :) kaže...
seneka kaže...
Nello kaže...
seneka kaže...
nello tu ne ličiš na sebe{#}

Da, a zašto?

ništa,onako,nisam te prepoznao..naočale i to

Ma tko je uopce tog lika izmislia?

ja sam ga izmislio za hmabrle-a il kak je sad već na forumu njegovo ime ne sjećam se... on ima taj neki web comic pa mu je trebao glavni lik ja sam samo njega nacrtao a on je s ostalima dalje sređivao taj sajt i priče...

Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
16 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
http://gtabalkan.com | http://www.webosfera.net
15 godina
neaktivan

Samog sebe {#}

Dan narode....šta se radi

moram reć radosnu vijest, kod mene otvorio Links {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.3.2011 15:45 (Krešo91).
16 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

Samog sebe {#}

Dan narode....šta se radi

moram reć radosnu vijest, kod mene otvorio Links {#}

Dan i tebi. Super, bar ti je blizu da može kupovat za računala štagod trebaš. Evo ja pomažem nekima koliko mogu. {#}.

Nenad, sam svoj majstor za sve vrste računala. :)
16 godina
neaktivan

Test izvršeno sam mobilni internet preko mini opere sve šljaka, mogu na forum i ff.  Pašu za putovanja recimo vlakom pa skrate vrijeme čitajući forume a i vrlo malo troši veze. :D

15 godina
protjeran

E ekipa trebam pomoc zapravo moj rodjak treba pomoc. Naime 4 je srednje ima 19 godina i jako mu se svidja profesorica istorije koja ima 23-24 godine,e posto ce on brzo maturirati on hoce da proba zbariti tu profesoricu..ali on je u dilemi velikoj sta mislite ima li sanse kod te profesorice i ako ima na koji nacin da joj pridje.

15 godina
protjeran

Moze malo brze pomoc,postajemo nestrpljivi. :))

17 godina
protjeran
SpyGi kaže...

Kakvu pomoć, da mi to odradimo umjesto njega?

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
15 godina
protjeran
doxy kaže...
SpyGi kaže...

Kakvu pomoć, da mi to odradimo umjesto njega?

Ma neee,nego imate kakvu ideju kako da joj pridje ? Sta da posalje....jer neprocjenjiv je osjecaj uvaliti malog profesorici ;))

16 godina
neaktivan

neka se kani toga i nade normalnu curu, svojih godina (do max 2 godine vise) 
zena od 24 godine vec lagano trazi misto za skrasit se i osobu sa sigurnim poslom i primanjima. tesko da bi od toga bilo ista vise osim MOŽDA na jednu noć.  

ako je samo zeli sprcit, kaze joj ocemo u mene u stan se malo zabavit. to je to. onda ce dobit ili sex ili ce ga mozda i iskljucit iz skole. neka se ne zafrkaje sada s time na kraj skolovanja. ima zenskih koliko ti dusa oce

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.3.2011 17:32 (Mitsuoka).
15 godina
protjeran
Mitsuoka kaže...

neka se kani toga i nade normalnu curu, svojih godina (do max 2 godine vise) 
zena od 24 godine vec lagano trazi misto za skrasit se i osobu sa sigurnim poslom i primanjima. tesko da bi od toga bilo ista vise osim MOŽDA na jednu noć.  

ako je samo zeli sprcit, kaze joj ocemo u mene u stan se malo zabavit. to je to. onda ce dobit ili sex ili ce ga mozda i iskljucit iz skole. neka se ne zafrkaje sada s time na kraj skolovanja. ima zenskih koliko ti dusa oce

Pa nezz bas to za izbacivanje iz skole,jer on bi nju kao zovnuo u stan da mu nesto pokaze on bi usuo vino i ako ona oce oce ako nece nece..ne mogu ga nizasta optuziti  jer nije nikog silovao a uz to je i punoljetan :DDD

Al on bi silno volio pokarat tu profu :D

16 godina
neaktivan

nema veze je li punoljetan ili ne imaju neka pravila, a to je da profesori ne bi smjeli bit sa svojim ucenicima, to se dogada i sa starijim ljudima, recimo fakultetske veze di se moze udaljiti obe osobe s fakulteta. vjerojatno ne bi ni ona nista tila iz principa. sta sad ja imam mladu prof iz mat, tako nekih godina i jos mi predaje, vikendice su nam blizu i preko ljeta se cesto druzimo i iz principa nicega tu nece bit. 

reci mu neka se kane toga. a sad idem vanka sa curom, moje dobne skupine i to mi je sasvim dovoljno.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.3.2011 17:41 (Mitsuoka).
16 godina
Nek uzme časopis (onaj :D) nek napuni čašicu, pomiješa to sa vodom i da joj da popije ako je žedna. I onda ako kaže da joj je fina "voda" onda će joj bit fina i "kasnije"

AHAHAHHAHA
15 godina
protjeran
Mitch kaže...
Nek uzme časopis (onaj :D) nek napuni čašicu, pomiješa to sa vodom i da joj da popije ako je žedna. I onda ako kaže da joj je fina "voda" onda će joj bit fina i "kasnije"

AHAHAHHAHA

Malo je bez smisla ali je EPIC {#} !!!

15 godina
neaktivan
Mitch kaže...

AHAHAHHAHA

Mitch ma šta ssi to napisaooo????

14 godina
protjeran
Mitch kaže...

AHAHAHHAHA

hahaha

dragec0 kaže...
Mitch kaže...

AHAHAHHAHA

Mitch ma šta ssi to napisaooo????

Osnovnoškolci viših razreda i srednjoškolci nižih razreda ti imaju prljave umove {#}

15 godina
protjeran
zdravo, narode. Evo sad pocinje sat i pol organizacije gradenja. Sprijecite me od ubojstva/samoubojstva. Imate 5 minuta.
Error! The signature row can't display the awesomness of this signature!
15 godina
protjeran
i da. Sutra mozete ocekivat bogatu crnu kroniku.
Error! The signature row can't display the awesomness of this signature!
14 godina
protjeran

Jel se sjeća netko ovog zvuka?

{#}

15 godina
neaktivan

Vozdra ljudi. Upravo se vratio iz skole SMOREN. 6 casova odgovarao hist i fiziku,radio test iz automatike i test iz engleskog -.-

Inace kod vas?

I'm rapper. Screamer. Singer. I'm the dopest.
17 godina
neaktivan
trackmanijak kaže...
 Sprijecite me od ubojstva/samoubojstva. Imate 5 minuta.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
moderator

pozdrav ekipa :)

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
15 godina
neaktivan

E jb* sad,ako cura od 13 godina moze pjevat i snimat spotove plus dobiti OGROMNU popularnost za 1 mjesec onda bi trebao i ja uspjet -.- A ne zivim u glupavom gradu gdje svi traze narodnjake ili nesto sugavo -.-

Ili nadjem neki band a traze da vristim death/black metal, ili se taj doticni bend raspadne -.-

I'm rapper. Screamer. Singer. I'm the dopest.
16 godina
neaktivan
Eto me sad divni CM7 zajebaje...
16 godina
neaktivan

Pozdrav svima.

16 godina
moderator

baš neki bezvezan dan...

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice