u proslom tjednu i danas sam sakupio 10 petica. :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
u proslom tjednu i danas sam sakupio 10 petica. :D
A lako ti u osnovnoj tako...
Ja imam 4 iz HJ, a jedan ima pet u drugoj skoli, i ja njega pitam jedno pitanje iz usmenog koje je kod nas za dvojku (dovoljan) i on nije znao već je rekao da je to kod njih "ekstremno" pitanje.
Još gore mi je za upis, ja oću u MIOC a meni će zeznut ocjene, makar bi imo sve pet u nekoj drugoj školi -.- da bar uvedu onu malu maturu, onda bih vjerojatno (99%) upisao čak i matematički smjer, ovako se nadam da ću upast u opći....
Ma sada su osnovne preblage, oni stari HNOS i to sve je smece bilo, mislim da su sadasnji prvasi jos uvijek po njemu bili, u gimnaziju se nije upisao nitko sa manje od 59 bodova, a u ST MIOC se zadnji na listi našao sa 60 bodova, dok se prije 4 godine moja generacija i sa 46 bodova upisivala ^^
Ocjene osnovne nisu po meni mjerilo znanja, jer se radi masu nepotrebnih stvari, a potrebne se izostavljaju. Meni su recimo bili stariji profesori, pred penziju i to je zadnja normalna generacija u mojoj skoli jer smo odhebali HNOS, sve se radilo vise manje po starome, i znanje je bilo na visokoj razini osim Hrvatskoga di je profesor bia pedofil, zenske sa velikim sisama nisu imale manje od 5, knjizevnost ni spominjali nismo, ali bar smo snimali filmove hahahha..

Da, a zašto?
ništa,onako,nisam te prepoznao..naočale i to
Ma tko je uopce tog lika izmislia?
ja sam ga izmislio za hmabrle-a il kak je sad već na forumu njegovo ime ne sjećam se... on ima taj neki web comic pa mu je trebao glavni lik ja sam samo njega nacrtao a on je s ostalima dalje sređivao taj sajt i priče...
Samog sebe
Dan narode....šta se radi
moram reć radosnu vijest, kod mene otvorio Links
Samog sebe
Dan narode....šta se radi
moram reć radosnu vijest, kod mene otvorio Links
Dan i tebi. Super, bar ti je blizu da može kupovat za računala štagod trebaš. Evo ja pomažem nekima koliko mogu. .
Test izvršeno sam mobilni internet preko mini opere sve šljaka, mogu na forum i ff. Pašu za putovanja recimo vlakom pa skrate vrijeme čitajući forume a i vrlo malo troši veze. :D
E ekipa trebam pomoc zapravo moj rodjak treba pomoc. Naime 4 je srednje ima 19 godina i jako mu se svidja profesorica istorije koja ima 23-24 godine,e posto ce on brzo maturirati on hoce da proba zbariti tu profesoricu..ali on je u dilemi velikoj sta mislite ima li sanse kod te profesorice i ako ima na koji nacin da joj pridje.
Moze malo brze pomoc,postajemo nestrpljivi. :))
Kakvu pomoć, da mi to odradimo umjesto njega?
Kakvu pomoć, da mi to odradimo umjesto njega?
Ma neee,nego imate kakvu ideju kako da joj pridje ? Sta da posalje....jer neprocjenjiv je osjecaj uvaliti malog profesorici ;))
neka se kani toga i nade normalnu curu, svojih godina (do max 2 godine vise)
zena od 24 godine vec lagano trazi misto za skrasit se i osobu sa sigurnim poslom i primanjima. tesko da bi od toga bilo ista vise osim MOŽDA na jednu noć.
ako je samo zeli sprcit, kaze joj ocemo u mene u stan se malo zabavit. to je to. onda ce dobit ili sex ili ce ga mozda i iskljucit iz skole. neka se ne zafrkaje sada s time na kraj skolovanja. ima zenskih koliko ti dusa oce
neka se kani toga i nade normalnu curu, svojih godina (do max 2 godine vise)
zena od 24 godine vec lagano trazi misto za skrasit se i osobu sa sigurnim poslom i primanjima. tesko da bi od toga bilo ista vise osim MOŽDA na jednu noć.
ako je samo zeli sprcit, kaze joj ocemo u mene u stan se malo zabavit. to je to. onda ce dobit ili sex ili ce ga mozda i iskljucit iz skole. neka se ne zafrkaje sada s time na kraj skolovanja. ima zenskih koliko ti dusa oce
Pa nezz bas to za izbacivanje iz skole,jer on bi nju kao zovnuo u stan da mu nesto pokaze on bi usuo vino i ako ona oce oce ako nece nece..ne mogu ga nizasta optuziti jer nije nikog silovao a uz to je i punoljetan :DDD
Al on bi silno volio pokarat tu profu :D
nema veze je li punoljetan ili ne imaju neka pravila, a to je da profesori ne bi smjeli bit sa svojim ucenicima, to se dogada i sa starijim ljudima, recimo fakultetske veze di se moze udaljiti obe osobe s fakulteta. vjerojatno ne bi ni ona nista tila iz principa. sta sad ja imam mladu prof iz mat, tako nekih godina i jos mi predaje, vikendice su nam blizu i preko ljeta se cesto druzimo i iz principa nicega tu nece bit.
reci mu neka se kane toga. a sad idem vanka sa curom, moje dobne skupine i to mi je sasvim dovoljno.
AHAHAHHAHA
AHAHAHHAHA
Malo je bez smisla ali je EPIC !!!
AHAHAHHAHA
Mitch ma šta ssi to napisaooo????
AHAHAHHAHA
hahaha
AHAHAHHAHA
Mitch ma šta ssi to napisaooo????
Osnovnoškolci viših razreda i srednjoškolci nižih razreda ti imaju prljave umove

Vozdra ljudi. Upravo se vratio iz skole SMOREN. 6 casova odgovarao hist i fiziku,radio test iz automatike i test iz engleskog -.-
Inace kod vas?
pozdrav ekipa :)
E jb* sad,ako cura od 13 godina moze pjevat i snimat spotove plus dobiti OGROMNU popularnost za 1 mjesec onda bi trebao i ja uspjet -.- A ne zivim u glupavom gradu gdje svi traze narodnjake ili nesto sugavo -.-
Ili nadjem neki band a traze da vristim death/black metal, ili se taj doticni bend raspadne -.-
Pozdrav svima.
baš neki bezvezan dan...