Dobar dan!
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
- poruka: 148.670
- |
- čitano: 10.214.091
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobar dan!
Svako dobro!
Šta ima Nello?
Šta ima Nello?
Pa slažem nered na papiru pa moram sredit. Koji netrebam bacim. Uglavnom samo bilješke. A kod tebe?
A ništa posebno, malo po forumu i tako to...
A ništa posebno, malo po forumu i tako to...
Super..... A ja malo nešt na netu istražujem.... Ko detektiv
Hahahahahahahaha . Dobar dan svima! Kako ste i šta se po običaju radite?
pozdrav Nello...evo odmara se...
E vidiš kak su lukavi T-mobile kak simpe pakete nije bilo 15 dana u prodaji i sad ih ima i sad cijena viša!
Tko je ovaj lik i zašto ima 5 zvjezdica?
Nikad ga nisam zamijetio kao nekog poznatog usera na forumu.
pogledaj temu Nove verzije programa pa ćeš vidjet :D
E vidiš kak su lukavi T-mobile kak simpe pakete nije bilo 15 dana u prodaji i sad ih ima i sad cijena viša!
ma gamad...
Čista muljaža kažu nema a ipak njih samo privlače viša pare da zarade.... I trebalo ih kaznit. Puno ih ljudi tražilo... Ionako sam već prije 15 dana nabavio novog za 200kn.
Oj ljudovi. Ke ima? Dan je prelos i depresivan -.-'
Čista muljaža kažu nema a ipak njih samo privlače viša pare da zarade.... I trebalo ih kaznit. Puno ih ljudi tražilo... Ionako sam već prije 15 dana nabavio novog za 200kn.
to ja znam...
išao sam kod njih jedan dan ujutro i pitao za mobitele u simpa paketu i nisu ni jedan imali...išao popodne i pitao da uzmem na najveću pretplatu i mogao sam birat koji hoću...
na kraju nisam ništa uzeo kod takve gamadi...
ma meni je odličan :D
â hebiga.. nekome da nekome ne :/// ma bit ce bolje.... valjda... i hope soo ...
Jel bug zarađuje od ovih svojih reklama? Tj šta reklamiraju sami svoje nove brojeve?
to ja znam...
išao sam kod njih jedan dan ujutro i pitao za mobitele u simpa paketu i nisu ni jedan imali...išao popodne i pitao da uzmem na najveću pretplatu i mogao sam birat koji hoću...
ma meni je odličan :D
Je, zašto su lagali da nema a sve vrijeme bila u skladištu pa je onda danas svanuo na netu da ima. Nevjerovatno. Barem je VIP pošteno meni rekao da nema taj model i rekao da će bit sutradan dođe i poslali su mi SMS poruku da je stigla i da dođem i bez problema dobio.
na to nitko iz uprave vodovoda ne trza.
svaki dan 5-6 ljudi se casti obostrano (i jos se prikljucuju neki novi).
drzis rss reader na par servisa la filehipo i tamo c/p...i voila :))
da ih je smjestit u podforum, nebi slova c/p-tali :)
na av temi se to ne dogadja,jaaako dugo
otvorite temu sa upitom,pa cekajte odgovor nekog iz vodovoda !
na to nitko iz uprave vodovoda ne trza.
svaki dan 5-6 ljudi se casti obostrano (i jos se prikljucuju neki novi).
drzis rss reader na par servisa la filehipo i tamo c/p...i voila :))
da ih je smjestit u podforum, nebi slova c/p-tali :)
na av temi se to ne dogadja,jaaako dugo
otvorite temu sa upitom,pa cekajte odgovor nekog iz vodovoda !
Piz.dek Ispričavam se ako nekome ovo smeta
to ja znam...
Nešto mi stari govori da će ukinuti "na bonove" i da će biti samo pretplata.
Gledajte kako lijepo crtam!
zato ja fino prelazim u tele2. u petak če mi broj biti prebačen
Tko si ti?
A, da.. ti si onaj koji je rekao da više ne će dolazit u spamerske teme...
Hahahahahahahaha . Dobar dan svima! Kako ste i šta se po običaju radite?
pozdrav Nello...evo odmara se...
Bok svim birtašima, a cuj da lukavi su kaj drugo malo ima pa nema no ko je iskoristil priliku dobro je prosel itekak ak je išel još i otkljucavat posebno taj mob. Ovaj dole model je na akciji koštal 350kn, sa otkljucavanjem za sve mreže racunamo sve skupa 500 kn recimo a kolko sad košta u Simpa paketu vidi se jel.
Je, zašto su lagali da nema a sve vrijeme bila u skladištu pa je onda danas svanuo na netu da ima. Nevjerovatno. Barem je VIP pošteno meni rekao da nema taj model i rekao da će bit sutradan dođe i poslali su mi SMS poruku da je stigla i da dođem i bez problema dobio.
lagali su jer su govna i to je to...
da mi nije 098 službeni davno bi ja prešao na vip, kakvi god da jesu al su pošteni...
jednom mi iz vip-a zabunom poslali krivi račun od interneta, ja ih nazvao i u roku sat vremena su sve riješili i još su mi dali 50 popusta na sljedeći račun kao ispriku...to kod t-mobile-a nemožeš doživjet...
Tko si ti?
A, da.. ti si onaj koji je rekao da više ne će dolazit u spamerske teme...
Pomirio sam se sam sa sobom i nadao se da nećeš ti doći ovdje dok ja pišem
Šalim se
need Halp here http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/otvaranje-exe-datoteka/9403.aspx
lagali su jer su govna i to je to...
da mi nije 098 službeni davno bi ja prešao na vip, kakvi god da jesu al su pošteni...
jednom mi iz vip-a zabunom poslali krivi račun od interneta, ja ih nazvao i u roku sat vremena su sve riješili i još su mi dali 50 popusta na sljedeći račun kao ispriku...to kod t-mobile-a nemožeš doživjet...
FAIL žešći, vjeruj mi
FAIL žešći, vjeruj mi
ja sa njima imam samo pozitivna iskustva, što za t-mobile ne mogu reć...
FAIL žešći, vjeruj mi
ja sa njima imam samo pozitivna iskustva, što za t-mobile ne mogu reć...
A da, a šta je s onim kada su svim korisnicima nedavno poslali poruku kojom se automatski uključuje vip sekretarica tj trebalo je odgovoriti NE na tu istu poruku što naravno pola ljudi nije napravili ( pogotovo starijih)
Naravno kad ih zoveš i sekretarica se uključi to se naplati
A šta je s onim da nema po defaultu obavijesti, prilikom poziva na 091 broj, da dotični korisnik ne koristi više vip mrežu nego tele,naravno pozivi su skuplji...
zato ja fino prelazim u tele2. u petak če mi broj biti prebačen
Ma ti si car od sada za menejedva cekam da ja i kum zaigramo opet!
A da, a šta je s onim kada su svim korisnicima nedavno poslali poruku kojom se automatski uključuje vip sekretarica tj trebalo je odgovoriti NE na tu istu poruku što naravno pola ljudi nije napravili ( pogotovo starijih)
A šta je s onim da nema po defaultu obavijesti, prilikom poziva na 091 broj, da dotični korisnik ne koristi više vip mrežu nego tele,naravno pozivi su skuplji...
nisi čitao...imam njihov internet, a ne mobilni broj...tako da to što si napisao nema nikakve veze samnom...
nisi čitao...imam njihov internet, a ne mobilni broj...tako da to što si napisao nema nikakve veze samnom...
i dalje je to isti operater