konaćno mi isteko žuti
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jer je nešto prigovorio naxeemu preko PP-a,a mrgud je to shvatio kao uvredu i dao mu je crveni radi vrijeđanja moda na PP.
On i još neka ekipa su u svom poznatom stilu raspravljali do koje mjere su bosanci kuga ove zemlje, tj. vrijeđali ih do iznemoglosti na 4 stranice. Nakon 22 kartona, pravio sam se blesav i nisam Doxyu dao crveni (iako ga je zaslužio), nego sam se maknuo da ne vidim temu više. Međutim, čak i nakon što sam s njim razmijenio dvije PP, on u temi opet napiše neko smeće o Bosancima (i nakon što su svi sudionici dobili kartone), a ja post obrišem i ne dam mu crveni... i onda mi opsuje boga na PP, pa je dobio zasluženo. Nisam bio preoštar pa je dobio 7 dana umjesto 30, koliko obično dajem za direktno vrijeđanje uzrokovano dobijanjem kartona.
Aha... Onda ok
LJUdoviiiiiiiii. Pozdrav kao prvo, a sada trebam oooooogromnu uslugu i POMOC!
Treba mi kemijska jednadzba za dobivanje alkohola jer radim taj projekt uglavnom. Ono standardno pravljenje je bilo, topla voda, med, kvasas i promjesaj, stavi vrećicu i cekaj.
Dakle trebam kemijsku jednadzbu
Dobar dan!Trebao sam na trening al nema ga, šteta
Jel ide netko od vas u ponedjeljak na natjecanje iz fizike?
Dan, ja došo prije sat i pol sa natjecanja. (ZG Liga plivanje)
Dobro jutro svima
edit: kakvu sam ja glupost sanjao, neku mješavinu Minecrafta, COD:2, GTA, Postala i ovih prosvjeda u Egiptu
Bilo je i naci zombija, jelda? :)
Idem na paintball! Real life FPS! 
Pozdrav :)
Koja je najbolje stranica s hrvatskim titlovima za serije :) Treba mi onako poredani po sezonama i da se mogu skinuti titlovi za cijelu sezonu odjednom.
Prvi put je fora,drugi put je fora,treći put onako,četvrti put ti se niti ne ide.
Prvi put je fora,drugi put je fora,treći put onako,četvrti put ti se niti ne ide.
meni se uvijek ide, malo napucavanja, malo rana, puno spize dobra ekipa ka i zajebancija
Koja je najbolje stranica s hrvatskim titlovima za serije :) Treba mi onako poredani po sezonama i da se mogu skinuti titlovi za cijelu sezonu odjednom.
Dobar dan svima..
Što ne nađem ovdje, pronađem ovdje. Ako ne uspijem pronaći na ove dvije stranice ond ih još uvijek nema na HR.
Dobar dan svima..
Što ne nađem ovdje, pronađem ovdje. Ako ne uspijem pronaći na ove dvije stranice ond ih još uvijek nema na HR.
a evo našao sam stranicu koju sam tražio :)
a evo našao sam stranicu koju sam tražio :)
Dodana u bookmarke.
moram si neki daljinski nabaviti za pc :) bitno je da podržavam MCE... uze bih s ebay-a... ima stvarno zamiljivih daljinskih, a nisu skupi :)
moram si neki daljinski nabaviti za pc :) bitno je da podržavam MCE... uze bih s ebay-a... ima stvarno zamiljivih daljinskih, a nisu skupi :)
Jesi li možda razmišljao o Logitech harmony daljincima. Svi koje znam kažu da su se preporodili nakon što su ih nabavili. Istina nisu baš ni jeftini ali jednim daljincem zamjeniš sve ostale. Frend mi tvrdi da ga koristi i za klimu.
Njega sam mislio uzeti, ali kada se love malo skupi :) sada mi treba neki jeftiniji za laptop :)
skidam java za vairy text2 kad nepaše rezolucija,, jooj
Tu ti baš ne mogu pomoći. Ako ćeš kasnije uzeti Logia onda gledaj da ovaj privremeni bude što jeftiniji.
Jutro svima! (barem je meni)
Dobar dan
Kada pišem novu poruku na forumu editor automatski prebaci u novi red, ima li tko takav problem?
odo ja sad na pir... 
phonemypc je najbolji, uopće se ne gubi na kvaliteti slike, a prijenos je najbrži ;)
BTW 'Dan !
Ma sto lazes... :)
Nema nista bolje nego kad ga spisdis s par metara... :)
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)