moze link?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Obadvoje
očekivao sam taj odgovor xD
moze link?
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/hall-of-shame/3635.aspx
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/hall-of-shame/3635.aspx
obavezno štivo...
žao mi je što su zasrali temu samo...
Obadvoje
Kaaže se oboje ne obadvoje (oba =2, dvoje=2 obadvoje = 22)
cfv,fbhmt5
FAIL
LOL???
Nego jednostavno me nervira kad vidim takve riječi (obadvoje, s nikim, desilo...) itd itd...
glavno da je poanta shvaćena
sa jednim es viška xD
LOL???
Nego jednostavno me nervira kad vidim takve riječi (obadvoje, s nikim, desilo...) itd itd...
Hebiga,desilo se da umjesto s obadvoje budem s nikim
a što fali starom hrvatskom seljačkom govoru?
( da, fali, a ne nedostaje)
znam da je staro ko biblija al je lik zakon :D
edit: kad ste već kod govora, nemojte da vam ja počnem svojim mjesnim govorom :D
LOL???
Ha... to je tako...
Hrvatski je bas sjeban jezik...

glavno da je poanta shvaćena
sa jednim es viška xD
i jedno c se trebe promjeniti u s...
i jedno c se trebe promjeniti u s...
istina, nisam nakon ovog es ni gledao dalje riječ xD
Večer svima. Odlično sam zabavio na poslu. Super mi je....
ljudi ljudi.
1200kn kosta da strucnjak napravi prirucnik odrzavanja za rad u eksplozivnom atmosferom.
ja to napravim susedu za 200kn smao trebam neki program koji skenira, kodira i mogu u word izmjeniti neke parametre i opet isprintati, koji je program za to najbolji?
abby fine reader?jel ima onu verziju?gdje da je trazim?
kak drugo traje trial?
ovo ima negdje 30str.
ajde molim vas neko nest nekaj zmisli
hitno je.
EDIT:
skidam trial, 15 dana or 50 processing pages.
bude to radilo?
kak radi taj abby?
al to dobro skenira?
font je normalni tnr jedino sto na svakoj stranici ima tablicu gore sa naslovom, bude to htjelo skenirati?
Večer!
Vexer, odsad gledam vecinu filmova na tvu preko usba. Danas bas probao i sljaka, vidit cu za Narniu navecer oce li ici, i kako cu titlove izmiksati.
meni evo windowsi ne prepoznaju mob kao mass storage device, a Mint da (naravno). E pošto imam nekog posla u windowsima, moram sve prek wlana na karticu prebacivat. Čak i nije tako sporo, malo sporije nego preko usb-a.
http://www.bug.hr/forum/user/intelati/25459.aspx
Lol dobio je crveni jer je imao multi acc (emach i još neki iver9) koji su mu služili za klikanje hvala na svom profilu, nešto takvo sam imao i ja samo što je to bio moj frend iz razz
Bok svim birtašima, hebali ih takvi zakoni tam u Indoneziji ovaj tip snimi video kak radi hopacupa sa curama normalno nisu maloljetne i ode tri godine u zatvor. Cudan je ovaj naš svijet danas tam ovak a tu kaj farsa, za usporedbu kod nas u Hrvatskoj onaj decko iz ugledne obitelji koji je ubil dvije cure na pješackom prjelazu nije završil u nikakvom zatvoru pih.
http://www.24sata.hr/show/objavio-snimku-seksa-s-dvije-cure-i-dobio-3-godine-zatvora-208057
To je ona ugledna obitelj koja je gosponu Sanaderu, poklonila Bemburu za odrađen posel ok brate mito i korupcija ali halo pijani kreten iz ugledne obitelji vozi 150 na sat i ubije dvoje ljudi ali zatvor ništa i oduzimanje dozvole jok.
Ajd' dosta o 'Rvackom, dosta mi ga za danas..Glupo natjecanje ...
Prvo ti daju nekih n rečenica sa n glagola i svih mogućih rečeničnih dijelova pa ti izvlači najsitnije djeliće..
Al ajmo na vedrije teme
Prvo ti daju nekih n rečenica sa n glagola i svih mogućih rečeničnih dijelova pa ti izvlači najsitnije djeliće..
Al ajmo na vedrije teme
ja sam isto bio koji razred
Al ajmo na vedrije teme
Sedmi razred...de da se ubiješ...iz svake rečenice neka gov*a te traže..a za objašnjenje zašto zarez ide baš tu, imaš ponuđen izraz koji moraš završit' 8 fakulteta.
I još traže da pišem pisanim slovima..ma jeb*te se vi...Moj rukopis ovako nije nešto, a kamo li još pisani
Al ajmo na vedrije teme
Sedmi razred...de da se ubiješ...iz svake rečenice neka gov*a te traže..a za objašnjenje zašto zarez ide baš tu, imaš ponuđen izraz koji moraš završit' 8 fakulteta.
I još traže da pišem pisanim slovima..ma jeb*te se vi...Moj rukopis ovako nije nešto, a kamo li još pisani
Pa onda smo imali isti test ;)
Zadnji zadatak je bio sjeb
Al ajmo na vedrije teme
Pa onda smo imali isti test ;)
Zadnji zadatak je bio sjeb
Prepisivanje rečenica da budu točne, nešta kao "Obožavam taj film", "Spremite vaše knjige" i to ?