Jedan koji radi u VIPA kaže da su gluposti što bateriju prvi put punimo 12-24 sata, da se mob treba punit koliko treba
kako mozes uletit s ovim
kad pricamo o spizi
Jedan koji radi u VIPA kaže da su gluposti što bateriju prvi put punimo 12-24 sata, da se mob treba punit koliko treba
kako mozes uletit s ovim
kad pricamo o spizi
Ja je nikad nisam puno vise od 2 sata kad sam prvi put uzeo...
To za punjenje 12 - 24 h je bilo tocno prije 10 - 15 godina, danasnje Li baterije ne trebaju to...
jel to jedan od bisera iz podrske?
to je istina, mobitel ima elektroniku koja prekida punjenje kada je pun. Možeš ga držati i godinu dana na punjaču nećeš ništa postići. To formiranje baterije je vrijedilo za one stare nikal-kadmij baterije
jel to jedan od bisera iz podrske?
ne.. kaže da današnje baterije se bune koliko treba, i kad se napune stanu.. da se prije radili tako a da danas nije tako
OK, saznao sam nesto novo
ali stvarno ima bisera u podrsci i kod VIP-a i kod tele i t-com-a
Ma ima x odlicne hrane, samo kad se pripremi kako spada...
Pizze, cevapi s lukom, opecena domaca sunka koja nije potpuno suha s domacim kravljim sirom a na siru bucino ulje... Tortilje, teleca potkoljenica ispod peke s krumpirom koji je lagano posipan vrhnjem... Uff, nista idem na rucak. Dobar tek ! Zivjeli !
uf, bučino ulje, prava stvar, samo skupo...
oh, moje je domace proizvodnje :)
Aloha maheri
Šta se radi nakon nedjeljnog ručka
A ja neznam pričat jer nemam inspirancije.
Aloha maheri
ceka se vecera :D
Aloha maheri
Čeka se ručak.
A ja neznam pričat jer nemam inspirancije.
Nekad šutnjom kažeš više nego riječima nenade...
Aloha maheri
A ja čekam ručak....
Aloha maheri
A ja čekam ručak....
ja također
ceka se vecera :D
načekat ćeš se :P
Čeka se ručak.
A ja čekam ručak....
a ja već jeo.....bilo krompira i pečena svinjska glava.....prvi puta jedem to, baš je slatko meso :D
a ja već jeo.....bilo krompira i pečena svinjska glava.....prvi puta jedem to, baš je slatko meso :D
Hehe, super.... Pazi da na koga ne rokneš. Hahahahaha
Dobar dan ljudi,dobit ću strica!
ja sam napredan. Ja ga već imam
Ma nezezam se dobit ću ga stvarno za koji mjesec,đed napumpo babu i sad mi stari neće bit jedinac!
Ma nezezam se dobit ću ga stvarno za koji mjesec,đed napumpo babu i sad mi stari neće bit jedinac!
a ja sam stric već 8 puta pa šta :D
nego, i ja ručak čekam..
Nemoraš se čudit,neću samo ja dobit strica
DOBIT ĆE GA I MOJ BRAT!
mobitel na prvom punjenju kaće da je napunjen, ja ga upalim, kada indikator kaže da još puni..
mobitel na prvom punjenju kaće da je napunjen, ja ga upalim, kada indikator kaže da još puni..
Koji imaš mob?
Koji imaš mob?
oni t mobile vairy text 2
el ovo mato :
Mama ti je Mato!!!