nice, mind, sredi da i ja nekako dodem na tu zderacinu...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nice, mind, sredi da i ja nekako dodem na tu zderacinu...
Slušaj ovako, od 9. do 11. rujna organizitramo svjetski kup u raketnom modelarstvu (prvi u hrvatskoj). Dakle 50-ak državica, tj. reprezentacija će doći. Probat ću te prošvercati.
Nije da se hvalim, ali moj klub iz ovako malog mjesta (cca 2000 ljudi) je mnogostruki prvak države, i prošle je godine osvojio 4. i 7. mjesto na svjetskom prvenstvu (bili reprezentacija).
Je, gdje god dođeš nitko ne časti tako kao mi slavonci
e to bi se i moglo nesto sredit faks jos nece pocet,
malo bacit dir do slavonije ionako nisam nikad tamo bia
znaci cijelo selo u modelarstvu
http://www.t-mobile.hr/1/simpa-handsets.asp
Gledajte im ponudu. Jeli to timobile?
Kad sam kupovao svoj C510 bilo je 5 stranica uređaja.
To s T-mobile svake ponedjeljka obnavlja nove ponude. Sutra ak bude nove ponude onda će bit. Znam bilo je 5 stranice i zato su sve rasprodane i poslije tjedan dana oni pobrišu i stavljaju nove i koju još na prodaju.
@mind aj reci da ono tele nije preslatko i da ga možeš ubit..a za svinjetinu se možemo dogovorit
e to bi se i moglo nesto sredit faks jos nece pocet,
malo bacit dir do slavonije ionako nisam nikad tamo bia
znaci cijelo selo u modelarstvu
Jok, cijela familija, najviše nas iz familije ima (cca 80% kluba mi je u rodu). Inače smo jedan od klubova s najdužom tradicijom u regiji (prošle godine bilo 30 godina)
VINKOVCI su grad...
Još jednom reci da su Vinkovci selo, kolektivno ćemo doći Novoselci i ja...
@mind aj reci da ono tele nije preslatko i da ga možeš ubit..a za svinjetinu se možemo dogovorit
di god ima mesa ne mislim se sta je prije bilo
i da preslatko je za skrovadu
VINKOVCI su grad...
Ja govorim za SVOJE selo, vi Vinkovčani se slikajte. Probajte doći raketirat ćemo vas.
edit: Klub je iz mog sela, kup se održava u Vinkovcima, jer nemamo adekvatno mjesto ovdje
di god ima mesa ne mislim se sta je prije bilo
i da preslatko je za skrovadu
znaš kako bude slatko kada se peće ispod folije, pa skineš da se zapeće. Uf, sline mi cure.
VINKOVCI su grad...
Ja govorim za SVOJE selo, vi Vinkovčani se slikajte. Probajte doći raketirat ćemo vas.
Oprosti ali tvoje SELO gotovo 100% ulazi u sastav Vinkovaca grada poslije sjednice sabora 13.4 :P
onda nema tvog sela nego ste četvrt :P
VINKOVCI su grad...
Oprosti ali tvoje SELO gotovo 100% ulazi u sastav Vinkovaca grada poslije sjednice sabora 13.4 :P
onda nema tvog sela nego ste četvrt :P
samo sanjaj, kao da kažeš da je Novo selo zapravo SELO. Više ste vi četvrt nego mi
uostalom šta me briga, kada bilo tko od vas organizira ovako nešto (u planu je i europsko prvenstvo za 2 godine) neka se javi
samo sanjaj, kao da kažeš da je Novo selo zapravo SELO. Više ste vi četvrt nego mi
uostalom šta me briga, kada bilo tko od vas organizira ovako nešto (u planu je i europsko prvenstvo za 2 godine) neka se javi
Pa novo selo je četvrt... dio grada....
Ali sada to što se zovemo novo selo što ćemo :P
:) Ma neeeeee :) ne kuzis ti... ja podrzavam to (pogotovo sto ces me ti na čobanac prošvercati jel tako :P ) samo hocu reći da su najbolje stvari uvijek iz Vinkovaca...
Kvragu, čak je i čovjek koji je prekrasno uglazbio našu himnu bio iz Vinkovaca...
ne nemam problema
kod vunenog cetveronoznog travojedala
sad cu vam pokazat sta mi je pozadina na laptopu...
a ovo vam nije problem pojest?
to nevalja
Pa novo selo je četvrt... dio grada....
Ali sada to što se zovemo novo selo što ćemo :P
:) Ma neeeeee :) ne kuzis ti... ja podrzavam to (pogotovo sto ces me ti na čobanac prošvercati jel tako :P ) samo hocu reći da su najbolje stvari uvijek iz Vinkovaca...
Kvragu, čak je i čovjek koji je prekrasno uglazbio našu himnu bio iz Vinkovaca...
a sada kada se već svađamo, napomenut ću da je taj isti bio Srbin
Jedva čekam friške jančiće sada u proljeće
Odlicna i za screensaver, bilo bi dobro kad bi se okretali :)
Da nitko ne treba konfiguracijicu za 400 kn, da ne vjerujes kak ja tesko uspijem stvari prodat...
drz se ti toga...
a istina da sam se i ribe zazelia
nisam je ima dva tjedna, nije dobro
kad dodem doma ima da se komarcica
koja baci na gradele
Jedva čekam friške jančiće sada u proljeće
direkt s livade u vašim čvaljama
Samo newsflash... curu mi uhvatila gripa... a i na mene ce...
Samo newsflash... curu mi uhvatila gripa... a i na mene ce...
ocemo, ocemo...
pa konzumiraj onu domacu medicinu da te ta gripa ostavi na miru :)
homemade rakija i sve se rjesava...
a tribalo bi i ucit stogod danas
0 | da |
---|---|
2 | ne |
Ovdje ih ima po svuda, stalno se čuje meketanje, a onda Oly sa Oly-em ide u lov . I onda me zahebavaju da se palim na ovce