Ako ode stara dobra ekipa sa foruma idem i ja.. Neželim ostat sam s tisuću matinih acc
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ko se sjeca vise toga, vjerojatno jesam :)
Ako ode stara dobra ekipa sa foruma idem i ja.. Neželim ostat sam s tisuću matinih acc
mogao bi i ja zamijenit ovaj vibrator sa zeninom slikom ,pa je random vrtit svaki dan.
Večer :)
I što ti misliš da mene boli briga da li netko ima više mišljene o meni ili nekom drugom forumašu.
Čisto me zaboli tko odlazi a tko dolazi - pogotovo ako se oko njega vežu neka prenemaganja tipa: mene moderator ne voli, mene svi mrze, ja ću sada iz protesta otići, pokazat ću ja njima bu hu, plač plač...
Ako želiš otići odi i ne dolazi više, ne moraš praviti dramu kako se cijeli svijet urotio protiv tebe...
P.S. Ovo vrijedi za sve korisnike, ne samo ep-a. Što je bilo ili nije bilo između njega i nekog drugog forumaša i ostali tračevi i sapunjare me ne zanimaju
e vidis i sam kazes zaboli te...pa ako te zaboli nemoj onda anketu stavljat...
imas 1 minutu, napisi 6 albuma od mejdena.
ovdje treba uvest registraciju sa osobnom iskaznicom.
bilo bi 3 covjeka.
treba uvest IQ test prilikom registracije... il par random pitanja da se mato ne registrira više.. pitanje bi bilo: zovem li se ja mato, te 2 ponuđena odgovora
tek onda bi 3 člana ostala
sedmi sine sedmog sina, vrijeme isteklo :)
trebaju staviti jesi li ti mato priliko registracije i nebi nitko ostao SVI SMO MI MATO
Slucajno otislo dva puta
Stara spremala špajzu prije tjedan dana i sad idem uzet lemilicu. Ne mogu je naći na uobičajenom mjestu. Pitam staru gdje je lemilica. Kaže ona neznam i krene kopat po špajzi, i nikako je naći. Onda sam ja kriv jer sam htio nešto lemiti.
on je stavio koga briga za ep - a "negativno"
ja sam stavio briga nas za ep - a "pozitivno"
Nije negativno - nego ravnodušno
Nauči se razlici
Ova dora, jel to natjecanje ili uvod pred natjecanje??
Stara spremala špajzu prije tjedan dana i sad idem uzet lemilicu. Ne mogu je naći na uobičajenom mjestu. Pitam staru gdje je lemilica. Kaže ona neznam i krene kopat po špajzi, i nikako je naći. Onda sam ja kriv jer sam htio nešto lemiti.
kako mi je to zakon rijec... i mi tako po domacem govorimo :)
PC nije samo mašina... Ja sijem?
WTF?!
I meni isto... Jedino što se ne mogu sjetiti književne riječi za to.
WTF?!
pc is not just a machine nema veze sa i seed a sto ja sijem nije vas briga...xD
Hebote koliko snjega u nas imaa.
Hebote koliko snjega u nas imaa.
u Splitu je snijeg + kiša
Mi kazemo ostava ili spajza.
WTF?!
zašto onda stavljaš u potpis?
WTF?!
misli se na torrrete kao seedas jel siris zivot dalje :-)
WTF?!
zašto onda stavljaš u potpis?
sta te briga...xD
Ostava je književno ;)