- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo PiG, evo povijest, evo sve
AL MENI DANAS PISMENA IZ MATEMATIKE
Ma dobar je predmet, al ucimo iz knjigevkoju je napisao N. Fanuko... sve same definicije koje moras napamet naucit...

Ma dobar je predmet, al ucimo iz knjigevkoju je napisao N. Fanuko... sve same definicije koje moras napamet naucit...
kao što rekoh....lagano
Govorio već sto sam znao... nisam gotovo nista naucio...
Meni je najdraza kemija bila :)
Jel ovaj ssd najbolji do 800kn
http://protis.hr/products/details/corsair-ssd-40gb-force-series-280mbs-read-270mbs-write-trim-command-64mb-cssdf40gb2/36345
Na 40 GB ne mozes nista staviti...
dok ne budu pol terabajtni neke ugodne cijene nema sanse da kupujem, a to sto ce mi OS dobiti na brzini osjetit cu samo kad radim nesto s njim (sto je rijetko)...
Ali dobro :) radi sto hoces... to je čisto bacanje novčića po meni...
e ima li tko iskustva s HD Tune-om? ovo mi prikazje pod health za HDD There were communication errors. this may be caused by a damaged cable. HDD je manje više nov i vjerujem da nije do kabla.... ali ću ga probati ponovno uljučiti i isključiti kabal, ne mogu sad gasiti komp...
dok ne budu pol terabajtni neke ugodne cijene nema sanse da kupujem, a to sto ce mi OS dobiti na brzini osjetit cu samo kad radim nesto s njim (sto je rijetko)...
ah onda najbolje da prodam svoju hd 4870 za 800kn +500kn imam i kupim novu grafu :D
e ima li tko iskustva s HD Tune-om? ovo mi prikazje pod health za HDD There were communication errors. this may be caused by a damaged cable. HDD je manje više nov i vjerujem da nije do kabla.... ali ću ga probati ponovno uljučiti i isključiti kabal, ne mogu sad gasiti komp...
Promjeni kabl... vjerojatno si kad si ga ištekavao iz proslog malo jače povukao... znalo se i meni događati...
Nakon toga u trgovinicu po novi :)
ah onda najbolje da prodam svoju hd 4870 za 800kn +500kn imam i kupim novu grafu :D
http://protis.hr/products/details/graficka-kartica-sapphire-pcie-ati-radeon-hd6850-1gb-gddr5-hdmi-dvi-dp/38810 primjer??
Moguće da je sata kabel malo u banani pošto su ovi iz dućana teški šrot. Malo ja jače savrneš i odmah problemi.
Vidio sam kod jednog tipa da ima neke ful mekane kao da su silikonski i to još crni pa sam ga zamolio ako bude u prilici da mi nabavi par komada.
Btw, dan svima!
and watch as the day pass on...
I meni... ali to je njihov novac i baš me boli briga...
Ali ja im ni ne savjetujem sto da kupe... :)
jel postoji neki program koji gleda stanje sustava. Tj. onako provjera da li sve radi kako treba, jel sve uredno 100% radi i sl.. Znaći hardver provjera
Hvala svima na cestitkama
Dan, bio dosta dobar dan u skoli, dobio 5 iz geografije iz radne biljeznice :). Iam mnazalost 3 iz kemije, ali zato imam 4 iz matke.
3 zakljućeno iz strukovnih vježbi, iduće me pita hrvatski, to bi trebo imat 3 al će mi dat 2 jer nisam lektire proćito...bem joj sunce

Meni sve zakljuceno...prosjek 4,6
dobili rezultate pise....debelo sam iznad prosjeka ...jedino sam u čitalačkoj pismenosti par bodova ispod
dobili rezultate pise....debelo sam iznad prosjeka ...jedino sam u čitalačkoj pismenosti par bodova ispod
Stavio sam nove drivere za kameru na moj Sony Ericsson C510 pa postam par testnih slika...
Na 1. si mogao barem monitor obrisat...
aaaargghh bmti lektiru! nije da prepisujem nego se snalazim na netu