Za tako nešto probaj prošetat do crkve.
Iskreno, puna kapa mi je prijava di se moljaka da se dodjele crveni kartoni jer se juzeri ne mogu kontrolirat i bit nekoliko dana oflajn.
Za tako nešto probaj prošetat do crkve.
Iskreno, puna kapa mi je prijava di se moljaka da se dodjele crveni kartoni jer se juzeri ne mogu kontrolirat i bit nekoliko dana oflajn.
...jutro...koji sam ja genijalac, wireless mi nikako nije htjeo proraditi, nakon sat vremena gnjavaže,
digao sam od svega ruke i krenuo na novu instalaciju windovsa... i onda kad je već krenulo formatiranje
sistemske particije vidim da sam trebao samo pritisnuti gumb na laptopu ili kombinaciju tipki fn + f2...
Dobar dan svima
Dobro,ljudi bilo mi je zadovoljstvo biti ovdje na forumu ali sad zbogom
hajd uzivaj
Dobar dan svima, uf kako je danas zima......................
...k vragu i fallout 3...najprije sam trčao za loptom pa onda za tatom...i sad mi klinci čestitaju deseti rođendan...
i ja...
nego, imam jedan prijedlog za nekoga s Tomato karticom, evo dobio sam od T-scuma besplatne razgovore, a Tomato ima onu tarifu ne tvoj račun, za 1 minutu dolaznog poziva 1 kuna, pa sam mislio svih 48 sati potrošiti na to, iovako nemam koga zvati
ok, sutra onda kupujem Tomato karticu
Kako mrzim kad mi ne zeli s brzog odgovora poslati poruku zbog linka...
evo malo za ukljuciti se u raspolozenje...
Kod mene kod kuce je sve u onoj stvari... nema se novaca, neki u obitelji (sva sreca ne mojoj najuzoj) su teško bolesni...
Ništa od Božića ako se ne potrudim malo...
Imam skoro sve od njih i par koncerata. Uvijek se naježim kad čujem njihovu obradu Brothers in arms.
ja nikada ni ne koristim brze poruke, i obićne su mi dovoljno brze
...k vragu i fallout 3...najprije sam trčao za loptom pa onda za tatom...i sad mi klinci čestitaju deseti rođendan...
pa ti si potpuno podjetinjio
Ja sam namjeravao ici na koncert... ali ono...
nisam imao 600 kn za kartu :Ž(
Bila je 600 kn??
Dobar dan! Odlučih malo bit s vama... F1-IVO lijep pozdrav!
ja nažalost nemam tomato karticu, sutra kupujem, izgubt ću nekih 7-8 sati, ali nema veze
Dobar dan! Odlučih malo bit s vama... F-IVO lijep pozdrav!
Dan Nello:)
Dobar dan! Odlučih malo bit s vama... F-IVO lijep pozdrav!
ulizico
ulizico
Molim? Ma daj pa nisam ja ulizica. Ja sam fin dečko. Ak si ljubomoran da neko pozdravljam pa evo tebi pozdravim. Jel OK?
Bila je 600 kn??
Jep...
ali vrijede svake kune...
Jedva sam zišel s autom v gorice.
Dočel sam doma i soba mi je napokon gotova, novi zid, stolarija, uff Imam najljepšu sobu
i uhvatila me neka svjetleća groznica pa sam si morao na zidu skicirati Razer logo i staviti LEDice da svjetle po njemu.
Po danu se ne vidi svjetlo.
Kaj ima kod vas?
Imam pitanje za matičnu ploču. Matična je GIGABYTE GA-M52S-S3P prilikom gašenja kompa, kod usb i PS2-miš s laser svijetli i usb stick blinda svjetle iako ugašeni jel to normalno ili je to kvar? U matičnu nema kratkospojnik pa zato pitam Vas.
Pozdrav Igore. :)
Dobro sam...
A ti?