Pozz svima
"Sta se radi"
Ma nist eo skidam bc2
"Uuuu cool"
See you online bitch3s!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav ljudi, sta se radi? Ja se mučim s printerom, stavio novu boju pa nesto pise low on ink.Zna li tko rješenje?
koji printer? boja original ili zamjenska?
Otkrio sam problem , evo dolje slika. Samo ga ne znam riješiti
to znači da ti printer nije uopće prepoznao spremnik s tintom...jesi maknuo onu foliju?
Otkrio sam problem , evo dolje slika. Samo ga ne znam riješiti
to znači da ti printer nije uopće prepoznao spremnik s tintom...jesi maknuo onu foliju?
Je li ovo zlatno ta folija? Sliku mogu isprintat bez problema, samo mi pise u programu od printera da nemam boje
Je li ovo zlatno ta folija? Sliku mogu isprintat bez problema, samo mi pise u programu od printera da nemam boje
nije zlatno, trebala bi bit neka prozirna ili bijela ili kakva već folija koju si trebao maknut, jesi ju maknuo?
možeš printat ali printaš samo da onim spremnikom sa 3 boje...izvadi njega pa probaj ponovo...
nije zlatno, trebala bi bit neka prozirna ili bijela ili kakva već folija koju si trebao maknut, jesi ju maknuo?
možeš printat ali printaš samo da onim spremnikom sa 3 boje...izvadi njega pa probaj ponovo...
Evo , ovu boju koristim. Dao sam je čovjeku i on ju je nekako napunio. Za crnu boju mi je rekao da se zapekla pa ce mi to napraviti. Sad mi je u printeru samo ova hp 22 boja. Mozda je do toga?
Mora da ti zavide u moderatorskom viječu...
Oooooo Dani, pa di si ti meni? Ma nek se vječaju.
Pozdrav... Evo pišem referat več 2 sata :/
Evo , ovu boju koristim. Dao sam je čovjeku i on ju je nekako napunio. Za crnu boju mi je rekao da se zapekla pa ce mi to napraviti. Sad mi je u printeru samo ova hp 22 boja. Mozda je do toga?
a jesi genijalac...pa tamo ti i piše da nema crne, a ti ju nisi ni stavio...
a jesi genijalac...pa tamo ti i piše da nema crne, a ti ju nisi ni stavio...
ali zasto mi pise ovo low on ink, a imam boje u hp22 ?
zato što je tinta punjena...tak će ti pisat stalno, navikni se
zato što je tinta punjena...tak će ti pisat stalno, navikni se
i koliko se sad puta moze ova jedna tinta puniti? Ovaj čovjek mi kaže da se može nadopuniti samo 3 puta...
toliko je igra zipovana da je vec odzipajem 2sata i uvik nesto dr nadjem u zipu:
kreso ti kao strastveni igarc utrka imas pp
i koliko se sad puta moze ova jedna tinta puniti? Ovaj čovjek mi kaže da se može nadopuniti samo 3 puta...
do 3 puta, nakon toga više neće radit, ako i toliko izdrži...
James Bond Blood stone.: Jako dobra igra, ali grafika i gameplay nekako neprecizni, modeli su čudni, recimo vozim brod, a ono vidiš ispod broda bijela linija...
toliko je igra zipovana da je vec odzipajem 2sata i uvik nesto dr nadjem u zipu:
Wuh?
Nisam dobio nikakvu poruku....
BOL fails again
Krešo šuti li ga šuti
Wuh?
BOL fails again
Krešo šuti li ga šuti
Ja o vuku a vuk na vrata
Wuh?
BOL fails again
zato ja jesam
Jel' mi može netko neki laptop do 4k kuna predložiti za office i internet (za firmu) i neki dobar prinet (po mogućnosti laskerski)
zato ja jesam
aaaaaaaaaaaaa........a jbg kad sam i ja Krešo
Vecer.
Evo, refreshiral sam temu o konfiguracijama, za sad samo AMD platformu, poslije slijedi Intel.
Vecer.
Evo, refreshiral sam temu o konfiguracijama, za sad samo AMD platformu, poslije slijedi Intel.
ooooo večer...gdje ti je pajdo Robi...nema ga ko para u džepu
BTW jel možeš stavit sliku lasera kak radi....ili moram čekat iznenađenje kad mi dođe na prag
ooooo večer...gdje ti je pajdo Robi...nema ga ko para u džepu
BTW jel možeš stavit sliku lasera kak radi....ili moram čekat iznenađenje kad mi dođe na prag
Robiju je dojadilo, a i meni vec polako... Tu sam samo radi prodaje.
Pricekat ces lasercic :) Uglavnom bas sad kad je magla vidi se cijeli snop. Fora izgleda.
Sebi sam narucil laser od 30mW (ovaj je od 5mW) pa da vidim kak ta zvijer dise :)
Jel' mi može netko neki laptop do 4k kuna predložiti za office i internet (za firmu) i neki dobar prinet (po mogućnosti laskerski)
Moze...
Sutra cu ja posjetit onu moju temu vezano za to...
Robiju je dojadilo, a i meni vec polako... Tu sam samo radi prodaje.
Pricekat ces lasercic :) Uglavnom bas sad kad je magla vidi se cijeli snop. Fora izgleda.
Sebi sam narucil laser od 30mW (ovaj je od 5mW) pa da vidim kak ta zvijer dise :)
aaawhhh šteta...baš sam se ponadao da ću ga opet vidjet na forumu....I miss that guy
ufff super...snop se fino vidi...hehehe zato sam ga i naručio u ovo doba godine
OK...znači trebam čekat jedno 3-4 dana max...ufff puknut ću od iščekivanja (iiiiiiiii dobit ću laser dobit ću laser
)