Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.250.526
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
15 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
joze kaže...
Šef kaže...
joze kaže...

Sanjarenje: {#}

kada ja "kupim" ssd, i spojim ga s hard diskom. Jel ja šta trebam radit i configurirat u biosu prije početka instalacije winsa na ssd??

Pa neces spajat SSD na hard disk... Spajas ga ko obicni disk...

pa znan.. mislio sam kao da imam hdd+ssd u pcu Možda sam se krivo izrazio. Alli nisi odgovorio na ono šta sam pitao.. a to je jel se mora u biosu šta prilagođavat..

...Ne

Redeemer engaged.....redemption is yours...resistance is futile | http://www.youtube.com/watch?v=XwjO3Rj2RtU
16 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Sa S-Videom se moze normalno spojit laptop i projektor? Koliko je jedan takav kabel?
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Work less, relax more
15 godina
neaktivan
Šef kaže...
Sa S-Videom se moze normalno spojit laptop i projektor? Koliko je jedan takav kabel?

S-video kabel.....hmmmm...to je onaj sa činčevima, ako projektor ima činčeve ili S-video ulaz a laptop S-video izlaz (naravno) onda možeš...ako oba uređaja imaju S-video ulaz/izlaz onda trebaš pazit koliko pinova imaju utori na oba uređaja...jer ako kupiš 7-pinski kabel, a drugi uređaj ima 9-pinski utor onda ćeš trebat nešta iskombinirat sa S-video u činč adapterom

Redeemer engaged.....redemption is yours...resistance is futile | http://www.youtube.com/watch?v=XwjO3Rj2RtU
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.11.2010 13:17 (Krešo91).
15 godina
neaktivan

Sup{#}.....................

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢) 艾维诶艾娜 九百九十二...
15 godina
neaktivan
Ivan 992 kaže...

Nothin'

Just chillin {#}

15 godina
neaktivan

Good for you man{#}..............

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢) 艾维诶艾娜 九百九十二...
15 godina
protjeran
Krešo91 kaže...
Ivan 992 kaže...

Nothin'

Just chillin {#}

Na tebe sam ljubomoran...

Svaki dan ti je subota {#}

Udri brigu na veselje...
15 godina
neaktivan
Daniman123 kaže...

Na tebe sam ljubomoran...

Svaki dan ti je subota {#}

{#}

15 godina
neaktivan

Aj uzivajte, odoh zaradit para{#}{#}...........................

15 godina
neaktivan
Ivan 992 kaže...

Aj uzivajte, odoh zaradit para{#}{#}...........................

Nemoj previše pokupit {#}

15 godina

Nemam prvi sat, idem u pol 3 u skolu, jos rucati, i onda do 7 i 5 nastava, i od 7 do 10 folklor, kasnit cu na 1. grupu kao i svaki drugi tjedan :D. i u medjuvremenu jos oko 30 minuta nogosa sa frendovima. LUDNICA! Pisemo test iz kemij i umnu mapu iz povjesti.

These wounds won't seem to heal This pain is just too real There's just too much that time cannot erase
16 godina
neaktivan
XYomegaYX kaže...

Nemam prvi sat, idem u pol 3 u skolu, jos rucati, i onda do 7 i 5 nastava, i od 7 do 10 folklor, kasnit cu na 1. grupu kao i svaki drugi tjedan :D. i u medjuvremenu jos oko 30 minuta nogosa sa frendovima. LUDNICA! Pisemo test iz kemij i umnu mapu iz povjesti.

folklor ? {#} 

je nevolim sve šta ide uz kulturu

http://gtabalkan.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.11.2010 13:36 (joze).
16 godina
neaktivan

Mrnjau. Dan svima. Zanima me koliko bi dobio ako slažem kompet PC. Pc kutija, matična ploča ASUS P4S800-MX SE, CPU Intel celeron 1,7ghz S478, Ram 512mb, hdd 20, 5gb + 13,5gb, CD pržilica, Fdd, AGP grafička 64mb,agp, zvučna i lan intergrirani,miš. tipkovnica i monitor ADI Provista 13 ili 15 inča. {#}

Nenad
16 godina
protjeran
Nello kaže...

Mrnjau. Dan svima. Zanima me koliko bi dobio ako slažem kompet PC. Pc kutija, matična ploča ASUS P4S800-MX SE, CPU Intel celeron 1,7ghz S478, Ram 512mb, hdd 20, 5gb + 13,5gb, CD pržilica, Fdd, AGP grafička 64mb,agp, zvučna i lan intergrirani,miš. tipkovnica i monitor ADI Provista 13 ili 15 inča. {#}

300kn

16 godina
neaktivan
zokiN kaže...

300kn

Eh da nisam još stavio ako stavim Win XP + ostale programi.  Mislim ak bi komplet i da ima instaliran XP i programi moglo  dobit za 500kn?

Nenad
16 godina
protjeran
Nello kaže...
zokiN kaže...

300kn

Eh da nisam još stavio ako stavim Win XP + ostale programi.  Mislim ak bi komplet i da ima instaliran XP i programi moglo  dobit za 500kn?

ne,za 500kn mozes dobit puno bolji pc

14 godina
protjeran

Dobar dan

Ljudi jel vama ovo malo sumnjivo:

Osoba broj 1

Osoba broj 2 (a u biti 1){#}

0 Da sumnjivo je
5 Ne uopće nije
Ekrem Jervić
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.11.2010 13:49 (Maly Zeleny).
16 godina
neaktivan
zokiN kaže...

Razlika ima u matičnu ploču kojim se može overclockat jer iam HT opciju, a i ima sata utora. Radi perfektno. Lani sam sličan takav komplet sam prodao za oko 500kn.

Nenad
16 godina
protjeran
Nello kaže...
zokiN kaže...

Razlika ima u matičnu ploču kojim se može overclockat jer iam HT opciju, a i ima sata utora. Radi perfektno. Lani sam sličan takav komplet sam prodao za oko 500kn.

meni bi bilo drago da prodas i za 1000kn ako mozes{#}

16 godina
neaktivan
zokiN kaže...

Moglo, al bi teško da bi kupac išta kupio za 1000kn.  Bolje 500kn dam uz uvjet da ja besplatno servisiram. Izračunao sam koliko vrijedi dijelovi ispada dođe 500kn. {#}

Nenad
16 godina
protjeran
Nello kaže...
zokiN kaže...

Moglo, al bi teško da bi kupac išta kupio za 1000kn.  Bolje 500kn dam uz uvjet da ja besplatno servisiram. Izračunao sam koliko vrijedi dijelovi ispada dođe 500kn. {#}

imas kupca?

16 godina
neaktivan
zokiN kaže...

imas kupca?

Ne,tek danas sklapao pa namjeravam neš zaradit, a ovak sam tanak. Kad prođu svi testovi onda ga svoj oglas stavljam u Bjelovarski list. Ali podravci najviše čitaju pa nekoliko njih jave. Uglavnom svi su zadovoljni da sam dobar komp složil. Složeni komp prodao između 400 i 500kn. {#}

Nenad
16 godina

dosa mi digitizer, sljedecei tjedan popravljan i

htc ce radit ko sat...vau

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
16 godina
neaktivan

...jutro...sram me je priznati, ali u posljednje vrijeme naprosto me opsjeda dragon age...baš kad sam bio
u pokušaju da oslobodim lelianu te provincijske zakopcanosti do grla i dok je morrigan u međuvremenu
enchant-ala moj bodež, probudile su me rijeci: "o kaj je ovo"...žena je u krevetu opet napipala nešta tvrdo...{#}{#}

...kaos...
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.11.2010 15:15 (Jurra).
16 godina
neaktivan
poz momci i cure! kako je? danas sam bio kodzubara, brrrrr i sad se stresem kad se sjetim zvukova, a još mi je onaj grozni okus u ustima... a u ponedjeljak opet...
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
14 godina
neaktivan

samo u prolazu pozdravljam..dečki igraju minekraft..curke farm ville....naradila sam se... 

šteta što na bugu nema ljubavni status xD
15 godina
15 godina
captain_soap_McTawish kaže...

netko traži {#}

EDIT: {#} ovo je rekord: 10 min {#}

whisper jebeno te volim :*
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.11.2010 15:33 (Genoxxx).
14 godina
protjeran
Genoxxx kaže...
captain_soap_McTawish kaže...

netko traži {#}

EDIT: {#} ovo je rekord: 10 min {#}

BTW:Dobio sam upozorenje da ne hranim trolla,no ja sam htio reći samo da se svaki dan događaju iste stvari

Ekrem Jervić
15 godina
neaktivan

Trade-am kaspersky internet security key (1 year) za bad company 2 mp key ili steam acc sa njim!

OGLAS! http://www.bug.hr/forum/topic/konzole-oprema-igranje/prodaja-playstation-2-slim-srebreni/71190.aspx
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice