Ja imam procesor overklokan na 10 GHz i sabirnicu od 500 gigabita
dobra...to curki reci kad budete u klincu...a sad duso da vidim sabirnicu, moj kloker je redy.
dobra...to curki reci kad budete u klincu...a sad duso da vidim sabirnicu, moj kloker je redy.
Koliki ti je? 2 Gigabajta!
Šta ona onda radi na Bug forumu?
kada je vidjela da je svijet pun batmobilasa, ostalo joj je jedina opcija "dali ljubav cuci medju gamerima i spamerima na bug on lajnu"
u pravu je...ne volim muškima govoriti da su u pravu ali torrente je u pravu + volim inteligentne duše...
u pravu je...ne volim muškima govoriti da su u pravu ali torrente je u pravu + volim inteligentne duše...
sad neznam na kojem sam savjetu...aha 18
savjet 18
ako zena u bircu pohvali torrentea,to ne znaci da i vas ne lajka :))
savjet 19
ako zena promjeni avatar dok ja dijelim savjete i postavi avatar u boji, znaci da je vrijeme za pauzu.
nice avatar bad girl!
hahahaa..joj..joj...ček nisam te valjda zbunila...ne daj se omesti...
hahahaa..joj..joj...ček nisam te valjda zbunila...ne daj se omesti...
ja se zbunit..nebi se zbunio ni da sam pred istraznim povjerenstvom u saboru.
savjet 19
ako zena promjeni avatar dok ja dijelim savjete i postavi avatar u boji, znaci da je vrijeme za pauzu.
nice avatar bad girl!
kriva slika,,sad je bolje...dakle...hajde idi piškiti..čekamo te...
savjet 20
ako bircerica u 3 minuta promjeni 3 avatara, to znaci da cete je vidjati svaki dan u bircu.
savjet 20
ako bircerica u 3 minuta promjeni 3 avatara, to znaci da cete je vidjati svaki dan u bircu.
esem ti,,krivi link sam kopirala...haha...je inače volim lokalne birtije..kad tam nema nikoga onda ispred dučana pijem karlovačko sa susidom bodulom...
esem ti,,krivi link sam kopirala...haha...je inače volim lokalne birtije..kad tam nema nikoga onda ispred dučana pijem karlovačko sa susidom bodulom...
volis i ti onu teretnu o.5 od karla?
volis i ti onu teretnu o.5 od karla?
nee ne..ja onu 0.33 misli je da je ispred dučana ali manja boca je više damski...kuiš?
slazem se :)
fino cucat onu malu 0.33 je finije... a ako je pored tebe neka mrga dlakava,njemu pristaje teretna.
necu vise savjetovat,jer ce opet domagoj javit da uzrokujem anomalije na skripti.
i to sam uspio pokvarit.
slazem se :)
fino cucat onu malu 0.33 je finije... a ako je pored tebe neka mrga dlakava,njemu pristaje teretna.
pa sad mrga..dlakava...nee..to kad budem kuću pomjerala budem trebala...
loool
imas i ti zicu za provalit.
hahaha,,,da poznato mi je to...ipak skripta ima senzore i onda takvi postovi ju jako uzdrmaju...naravno da si kriv..i da još si kriv za moj osmjeh zadnjih uru---
loool
imas i ti zicu za provalit.
ajoj..di sam ono stala...a da...bolje žica za provaliti nego žlica za kopati...
Dobro je da je došla osoba ženskog roda u birtiju da uvede malo reda jer je u neredu. Drago mi je,ja sam lzgr (LZGR)
savjet broj 10
ako sef ima androida u avataru, znaci da se blizi kraj ajfonu.
Hehehe
Ma car si!
savjet broj 10
ako sef ima androida u avataru, znaci da se blizi kraj ajfonu.
soon, me too
HD2 dolazi s WinMo... Ali mogu ti i to riješit... :)
Dobro je da je došla osoba ženskog roda u birtiju da uvede malo reda jer je u neredu. Drago mi je,ja sam lzgr (LZGR)
hellou...lzgr...tnx
Večer ljudi
Danas sam ponovo vidio neke planete, kao sudaraju se, neki zupčanici, šta ja znam....
Šta ima kod vas
joint je zakon nedjeljom popodne.
ja sam od susjede vidio teletabisa.
Večer ljudi
Danas sam ponovo vidio neke planete, kao sudaraju se, neki zupčanici, šta ja znam....
Šta ima kod vas
uff uslikaj mi to drugi put nostradamuse
Večer ljudi
Šta ima kod vas
uff uslikaj mi to drugi put nostradamuse
Uslikaj ti kad se sve oko mene izgubi...
Di ste sta ima? Nije me bilo tjedan dana :( sestra mi shebala napajanje :( jos samo dan dva i nazad sam
sad ti sestri iscupaj nogu od barbike. :)
hahaha ovo ne bum komentirala...sam da znaš
Hambrle se napušava pa vidi duhove :P