Digitalni, mnogi su na njemu
Ok, a jel emituje ma MPEG-2 ili MPEG-4? Jučer kupio DVB-T MPEG-4. Pa lovi sloveniju i Hrvatsku. Antena usmjeren na Slčjeme dakle prema Zagrebu. Imam dvije riblje antenu pa budem složio. Samo još kabal nabavit.
Ok, a jel emituje ma MPEG-2 ili MPEG-4? Jučer kupio DVB-T MPEG-4. Pa lovi sloveniju i Hrvatsku. Antena usmjeren na Slčjeme dakle prema Zagrebu. Imam dvije riblje antenu pa budem složio. Samo još kabal nabavit.
ŠTA SE DEREEEEEEŠŠŠŠŠŠ :D
Odoh se spremiti idem se kulturno uzdizati u kazalište :D
Šta je to kazalište? Nešto za jest?
Šta ideš gledat?
Pa jel ti taj saraf na onim nosacim od maticne pa se mozda vrti u njemu????
ŠTA SE DEREEEEEEŠŠŠŠŠŠ :D
Odoh se spremiti idem se kulturno uzdizati u kazalište :D
Šta je to kazalište? Nešto za jest?
Šta ideš gledat?
Opera za tri groša... imam ložu :D idemo svake godine pol' familije :P ja brat, bratić, sestrična i nona :D
Opera za tri groša... imam ložu :D idemo svake godine pol' familije :P ja brat, bratić, sestrična i nona :D
Tako i treba...
BTW. Ponesi čepiće za uši.
Tako i treba...
BTW. Ponesi čepiće za uši.
Inače nosim DS u kazalište :P ako mi dosadni legnem na pod (xD) i igram pokemone :D
Inače nosim DS u kazalište :P ako mi dosadni legnem na pod (xD) i igram pokemone :D
LOL!
Kad smo išli sa šk na gledat jednu operu, frend i ja kupili pola kile gumenih bombona i bacali (bili smo gore na vrhu - balkon ili kako se to već zove).
PA DAJ MI POMOZI KAD NEZNAM ENGLESKI I NEMOGU PROČITAT ŠTO PIŠE NA PAPIRU U KUTIJI I NEMOJ ME ZAJEBAVAT KAD TRAŽIM POMOĆ I KAKO TI ZNAŠ DA SE DEREM NEMAM JA VEBKAMERU
PA DAJ MI POMOZI KAD NEZNAM ENGLESKI I NEMOGU PROČITAT ŠTO PIŠE NA PAPIRU U KUTIJI I NEMOJ ME ZAJEBAVAT KAD TRAŽIM POMOĆ I KAKO TI ZNAŠ DA SE DEREM NEMAM JA VEBKAMERU
Isključi CAPS LOCK i piši normalnim slovima kao što ja pišem. Velika slova to ti je kao da dereš.
LOL!
Kad smo išli sa šk na gledat jednu operu, frend i ja kupili pola kile gumenih bombona i bacali (bili smo gore na vrhu - balkon ili kako se to već zove).
ono dole je parter, a ono gore su lože... skroz gore je balkon :D sa balkona je najgore :P inače ja brojim koliko je mobova upaljeno kada se ugase svejtla svi gase mobove xD
ono dole je parter, a ono gore su lože... skroz gore je balkon :D sa balkona je najgore :P inače ja brojim koliko je mobova upaljeno kada se ugase svejtla svi gase mobove xD
Zašto je najgore na balkonu?
Ne znaš kakav je gušt bacat gumene bombone s njega...
Zašto je najgore na balkonu?
Ne znaš kakav je gušt bacat gumene bombone s njega...
a dobro to, ali ako hoćeš gledati, a u prvom si redu na balkonu i smetaju ti reflektori :D najbolje je imati svoju ložu xD
a dobro to, ali ako hoćeš gledati, a u prvom si redu na balkonu i smetaju ti reflektori :D najbolje je imati svoju ložu xD
Kad se sjetim onih gumenih koji su dugi oko pola metra...
jadni ljudi -.-''
Pa jel ti taj saraf na onim nosacim od maticne pa se mozda vrti u njemu????
Šaraf se ne vrti uopće,šarafciger se vrti u njemu. Sad sam ga izrašpao iznutra. BTW jel itko zna zašto mi se resetirao BIOS kad sam upalio komp nakon ovih radiva?
Šaraf se ne vrti uopće,šarafciger se vrti u njemu. Sad sam ga izrašpao iznutra. BTW jel itko zna zašto mi se resetirao BIOS kad sam upalio komp nakon ovih radiva?
Sigurno si nešto zmrdao...
Ubaciš CD u ono tamo na kućištu (onoj velikoj kutiji na kojoj stisneš gumb da ti se upali kompjuter) i onda sam klikćeš next.
AJde gubi se sa foruma. Krešo nukeaj ga hebeš ivinu zabranu.
Ubaciš CD u ono tamo na kućištu (onoj velikoj kutiji na kojoj stisneš gumb da ti se upali kompjuter) i onda sam klikćeš next.
Kakva zabrana?
Sigurno si nešto zmrdao...
Što ako smijem znati,da znam za slijedeći put.
Kakva zabrana?
Ma Ivo je zabranio kreši da nukea. Neznam dali se to odnosi na birca/nespavalice jer je dobio zabranu kada je nukeao u nekoj drugoj temi.
Mislim da je zbog trešnje koje je doživio dok si pokušavao odšarafit.
Mislim da je zbog trešnje koje je doživio dok si pokušavao odšarafit.
Čudno da se trešnjom resetira/obriše bios.
četvorka ilitiga MPEG-4
vecer..
Iznenađujete me, 40 min. bez spama....................
BTW: Dobro vecer..................
Trebam Photoshop uslugu...
Dani, ona slika koju si sredio se prikazuje dobro na ovom forumu, ali ne i na jednom drugom... Zato trebam nekog da mi sredi original sliku. Promijenit pozadinu u plavu i ubacit Android robota na rame...
http://img.listal.com/image/342566/600full-house-m.d.-poster.jpg
http://mobile-place.info/home/images/stories/vijesti/Android/500px-android-logo_svg.jpg
Und?
Trebam Photoshop uslugu...
Dani, ona slika koju si sredio se prikazuje dobro na ovom forumu, ali ne i na jednom drugom... Zato trebam nekog da mi sredi original sliku. Promijenit pozadinu u plavu i ubacit Android robota na rame...
http://img.listal.com/image/342566/600full-house-m.d.-poster.jpg
http://mobile-place.info/home/images/stories/vijesti/Android/500px-android-logo_svg.jpg
Und?
Bacam se na posao :)
pozdrav jazavci
svratio pozdravit i odoh van...