Good dod everywin
Is anybiddy hoom?
Good dod everywin
Is anybiddy hoom?
Good dod everywin
Is anybiddy hoom?
Yo, kako je krešo....
Good dod everywin
Is anybiddy hoom?
Yo, kako je krešo....
yo, evo pokušavam nešta iskemijat....prijatelj mi dao svatove njegovog brata i nalaze se na 2 DVD-a....i to u DVD formatu (ono .vob file-ovi) i pokušavam skužit koji bi format bio najbolji da ih prebacim......imam ImTOO MPEG Encoder Ultimate i s njim sve tipove videa kovertiram....koji da odaberem....ima tonu formata
Good dod everywin
Is anybiddy hoom?
Yo, kako je krešo....
yo, evo pokušavam nešta iskemijat....prijatelj mi dao svatove njegovog brata i nalaze se na 2 DVD-a....i to u DVD formatu (ono .vob file-ovi) i pokušavam skužit koji bi format bio najbolji da ih prebacim......imam ImTOO MPEG Encoder Ultimate i s njim sve tipove videa kovertiram....koji da odaberem....ima tonu formata
MPEG?
Good dod everywin
Is anybiddy hoom?
Yo, kako je krešo....
H264 i sve to baciti u mkv kontejner...
superiorna kvaliteta...
Good dod everywin
Is anybiddy hoom?
Yo, kako je krešo....
H264 i sve to baciti u mkv kontejner...
superiorna kvaliteta...
Pitanje je sad jeli njegov DVD player star 4 godine podržava MKV format
Daj ideš na živce sa tim mobitelima!
Još sad listam formate i nemam .mkv format ...damn it
Jedino u DivX bi mogao....
Još sad listam formate i nemam .mkv format ...damn it
Jedino u DivX bi mogao....
mkv nije format, to je file container...
mozes staviti i divx u njega lol... ali se najcesce stavljaju h264...
DIVX stavljaj, kodiraj kako treba... ako je na 2 dvd-a stavljaj da bude na 2 CD-a, takodjer koristi double pass...
Daj ideš na živce sa tim mobitelima!
Sad sam tuzan.
DIVX stavljaj, kodiraj kako treba... ako je na 2 dvd-a stavljaj da bude na 2 CD-a, takodjer koristi double pass...
E jbg izgubio sam se u svijetu A/V formata sad
Never mind that....
Evo stavio sam u H.264/MPEG-4 AVC video format
I sad gledam, ako stavim jači zvuk ili video (inače stoji na NORMAL), ja ga pomičem na Higher i Highest povećava se veličina i tako si odredim kolika će biti kvaliteta videa i zvuka...zasad sam stavio zvuk na Higher i video ostavio na Normal....pa ću isprobat kod njega to
----------------------------------------
Odo sad gledat TV dok to ne završi...
Aj narode...čitamo se kasnije
E jbg izgubio sam se u svijetu A/V formata sad
Never mind that....
Evo stavio sam u H.264/MPEG-4 AVC video format
I sad gledam, ako stavim jači zvuk ili video (inače stoji na NORMAL), ja ga pomičem na Higher i Highest povećava se veličina i tako si odredim kolika će biti kvaliteta videa i zvuka...zasad sam stavio zvuk na Higher i video ostavio na Normal....pa ću isprobat kod njega to
----------------------------------------
Odo sad gledat TV dok to ne završi...
Aj narode...čitamo se kasnije
Čekaj tream te neš...
E pa mpeg4 iliti h264 nema sanse da ce od onoga dvd reproducirati...
Večer svima, bio danas na razgledanju kod Pevec Bjelovar i razgledao kakve cijene imaju, a ima dosta na sniženju i pogledao sam Receiver DVB-T OPTICUM MPEG-4 i prodaju za 299kn. A cijena prije bila 449kn a pala na 299kn. A i isto tako lampaši isto na sniženju također smanjilo cijenu za oko 2-3kn pa je navala kupaca.
E pa mpeg4 iliti h264 nema sanse da ce od onoga dvd reproducirati...
Stavio sam zasad na h.264...svejedno imam DVD-RW tak da BMK me
Čekaj tream te neš...
Šta treaš
Ne
Šta treaš
Krešo, bio danas u Pevec za DVB-T , pogledaj maloprije do mog posta.
Šta treaš
Krešo, bio danas u Pevec za DVB-T , pogledaj maloprije do mog posta.
Vidio sam....lijep komad tehnike
Evo specifikacije...ako je točno taj model
Taj nemože ugradit nikakvu grafičku karticu. Jer je taj grafa intergrirana. Nije zgodno ako se intergrirana grafa pokvari i to bio bačen novac, radije izaberi neku bolju matičnu od koji možeš stavit neku grafu, npr utor za Agp, Pci ekpress itd.
Čekaj tream te neš...
Šta treaš
Budem ti reko kasnije....
Večer šnjuhala
Šta se radi
Budem ti reko kasnije....
Ajd u qrac
Taj nemože ugradit nikakvu grafičku karticu. Jer je taj grafa intergrirana. Nije zgodno ako se intergrirana grafa pokvari i to bio bačen novac, radije izaberi od koji možeš stavit neku grafu, npr utor za Agp, Pci ekpress itd.
Jedino ako zalemi par čipova, žica, sabirnicu, PCI express utor i derne neku grafulju.....i eto ga....utor za grafu kućne izrade
Večer šnjuhala
Šta se radi
Đes bolan...šta ima
Faširani' eksera
Večer šnjuhala
Šta se radi
E baš tebe trebam...