Da super je video...to mi je frend rekao da mu nađem i skinem jer on nema net a on je to vidio na informatici u školi....trebam još pogledat njihove videe...Sierra mi je predobar auto...iako je star ali to je odličan auto...kad Ford napravi auto to se ne kvari
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mislim se da li da sutra odem u školu ili da ostanem kući gledat hrvatska-srbija
tko je za školu nek da TU a tko je za utakmicu nek da TD
:button: BMK me :button:
Odi u školu i reci svima u razredu danagovorite profu da gledate tekmu tako sam ja kod sebe u školi i mi na kraju gledali tekmu dok su ostali učili

Odi u školu i reci svima u razredu danagovorite profu da gledate tekmu tako sam ja kod sebe u školi i mi na kraju gledali tekmu dok su ostali učili
problem je što bi bilo malo zainteresiranih i sigurno nas ne bi pustili
ajde,daji td ili tu
Da super je video...to mi je frend rekao da mu nađem i skinem jer on nema net a on je to vidio na informatici u školi....trebam još pogledat njihove videe...Sierra mi je predobar auto...iako je star ali to je odličan auto...kad Ford napravi auto to se ne kvari
ekipa iz skogenracinga je skroz spaljena - imaju love, imaju volje i vremena..i u takvim slučajevima je samo mašta granica.
da, ja volim te stare aute - to je posebna draž: bez serva, klime, abs-a, asr-a.. o fordove vozim oduvijek, sad imam mondea, iako bih si htio beemwea peticu karavana, po mogućnosti 525tds (ovoga na slici sam vozao jedno vrijeme)..
Ajde Robi ne fantaziraj... :P
Za tebe su kravice i kola...
robisierra92
11.02.1983.
sierra 92
hardcore!
Ajde Robi ne fantaziraj... :P
Za tebe su kravice i kola...
e, ako se ti još voziš na zapregi u grad, ne moramo i mi ostali!
:) ja idem traktorom u grad, Zetor - turbocharged by Mato :D
:) ja idem traktorom u grad, Zetor - turbocharged by Mato :D
"overklokan" - brušeni klipovi i niskoprofilne slick gume
Nista drustvance, idem spremat rucak...
Prije idem na tutu onda spremat rucak :)
See ya...
ekipa iz skogenracinga je skroz spaljena - imaju love, imaju volje i vremena..i u takvim slučajevima je samo mašta granica.
da, ja volim te stare aute - to je posebna draž: bez serva, klime, abs-a, asr-a.. o fordove vozim oduvijek, sad imam mondea, iako bih si htio beemwea peticu karavana, po mogućnosti 525tds (ovoga na slici sam vozao jedno vrijeme)..
Fina makina...ja bi sebi (da imam para) uzeo Ford Fiestu sa serijskim glomaznim alu felgama

Nista drustvance, idem spremat rucak...
Prije idem na tutu onda spremat rucak :)
See ya...
idem i ja..
Fina makina...ja bi sebi (da imam para) uzeo Ford Fiestu sa serijskim glomaznim alu felgama fini mali auto...super za gradsku vožnju a za veće relacije je kol'ko čujem jako dobar
ne volim male aute, nema veze čijeg proizvođača - "ne snalazim se dobor u njima" - ali fiestica je simpatična.
doduše, otvorim gepek na svom mondeu karavanu, utjeraš fiesticu unutra i ja te povezem gdje hoćeš
Ovo si ja jednom plairam uzeti, iako ljudi mislie da jeloš auto moj frend je s bendom obišao cijelu europu s njim + ima plin i kaže da je prezadovoljan s autom, imao je prije njega 307icu koja mu je stalno nešt zezala.
ne volim male aute, nema veze čijeg proizvođača - "ne snalazim se dobor u njima" - ali fiestica je simpatična.
doduše, otvorim gepek na svom mondeu karavanu, utjeraš fiesticu unutra i ja te povezem gdje hoćeš
A jbg ti si krupan momak pa nemreš stat u njega
A to je još i dobar auto kakvih "velikih" ima...npr. Škoda Octavia karavan....spustiš zadnja sjedala i moš igra tenis
Ovo si ja jednom plairam uzeti, iako ljudi mislie da jeloš auto moj frend je s bendom obišao cijelu europu s njim + ima plin i kaže da je prezadovoljan s autom, imao je prije njega 307icu koja mu je stalno nešt zezala.
eh, jednostavno nemam povjerenje u tako nešto.. radije bih uzeo nešto rabljeno nego novu daciju..
A jbg ti si krupan momak pa nemreš stat u njega
A to je još i dobar auto kakvih "velikih" ima...npr. Škoda Octavia karavan....spustiš zadnja sjedala i moš igra tenis
je tak je ali mondeo još uvijek ima veći gepek od octavije
Sta, ti se vozis u gepeku...................
evo ja ću ovoga nabavit.. Uhh samo je skup i nema ga još kod nas na prodaju..
http://www.blic.rs/_customfiles/Image/slike/2009/08_avgust/29/srbija/dusan-radovic-fonet-x.jpg
evo i mene
Hahahahah kol'ki je može dokučit volan iz gepeka
evo ja ću ovoga nabavit.. Uhh samo je skup i nema ga još kod nas na prodaju..
http://www.blic.rs/_customfiles/Image/slike/2009/08_avgust/29/srbija/dusan-radovic-fonet-x.jpg
WTF je to....hehehehe limenko-mobil ..izgleda zanimljivo,ali kad Šaban upekne onda nesmiješ držat ruke na tome odma opekotine 2. stupnja
Aj uzivajte, odoh ja................
Diiiiiiiiiiiiii jee biiiijaaaa
dečec, gepek služi za rad - za prevoženje alata, opreme, građevinskog materijala, živežnih namirnica itd još si mlad pa to ne kužiš
a čuj, sve ima svoje prednosti i mane, ja osobno ne volim dizele - ali sam zato išao neki dan u zg i natrag s vectrom td za nekih 200 kuna nafte, mondeo bi popio barem 400.
ali udobonost i sigurnost auta s početka 1990-ih i s početka 2000-ih nije mjerljiva.. usvakom slučaju, svaki auto ima svog vlasnika (samo to još ne zna).
dobor došao natrag
Mora i on negdje prespavat... :P
Aha, Robi si mislil da sam otisel ? Jesam, al sam se vratil da vidim kakve bedastoce pises... :P :)
Hahahahah kol'ki je može dokučit volan iz gepeka
tko ti je kriv što si ti malen pa ne možeš