ja idem gledati tekmu - a vi (zna se na koga mislim) prestanite s tim prepucavanjima, pa ne mogu pola života provesti čisteći forum!
Ajd odskijaj!
e, sad da imaš ono dugme ne bi to morao pisati!
ja idem gledati tekmu - a vi (zna se na koga mislim) prestanite s tim prepucavanjima, pa ne mogu pola života provesti čisteći forum!
Ajd odskijaj!
Ajd odskijaj!
Jeste! Ali nema veze, iduću ideju će "MORATI" prihvatiti, čuvam ju za spešl trenutak.
weky jesi li možda napravio print screen stranice? (znam da ti supljaš te screenove )
weky jesi li možda napravio print screen stranice? (znam da ti supljaš te screenove )
Takve usluge radi tvoj dobri prijatelj Mentalist.
ups, skoro sam ti nešto rekao. napisati ću ti na fb, tamo nema žutih
ups, skoro sam ti nešto rekao. napisati ću ti na fb, tamo nema žutih
Haha, ok. :)
Nazalost ne
Jedno mitološko biće manje, protjeran i Delpins. Nije valjda i ovo bio Mato?!
Sumnjam! Ne podsjeća me baš na Matu. Mato uzme neko ime tipa ja_bla_bla. Napisao je jedva par poruka i odmah je protjeran. No zašto je protjeran?
Može li mi netko reći kad je mato počeo dolaziti.
jel ima ko kakav link di mogu gledat live utakmicu hrvatska grčka?
Što ne volim ovaj nick?
Sve bi dao da ga mogu promijeniti.
Što ne volim ovaj nick?
Napravi novi...
Što ne volim ovaj nick?
zamoli modove
Što ne volim ovaj nick?
Napravi novi...
Zabranjem multiacc.
Što ne volim ovaj nick?
zamoli modove
Zar je moguće?!
Zabranjem multiacc.
Kao da će skužit...
Zabranjem multiacc.
Kao da će skužit...
A i ne mogu zauzimati serverski prostor bezveze. Da bar imma auto ban. Dakle ima se banaš i zauvijek odeš.
Što ne volim ovaj nick?
zamoli modove
Zar je moguće?!
čini mi se da je već to netko napravio
hmm nesićam se ali znam da su se ljudi na forumu raspravljali kako je to učinia.. Kontaktiraj nekog moda na pp i pitaj
Samo ne znam zasto sam ja dobio zuti...
Zbog svađe s robijem...
hmm nesićam se ali znam da su se ljudi na forumu raspravljali kako je to učinia.. Kontaktiraj nekog moda na pp i pitaj
A sumnjam da će i moderatori pristati na to. Čini se da sam osuđen na ovo ime. Novi acc ne dolazi u obzir. Neću da mi na vrata dođe policija zobg ilegalnog korištejna interneta.
Zbog svađe s robijem...
Zar su svadje zabranjene...
ON JE POCEO.
'Ocel ovaj patch
ON JE POCEO.
Ti nastavio! Budi sretan! Mogao si dobiti crveni ili ban.
A sumnjam da će i moderatori pristati na to. Čini se da sam osuđen na ovo ime. Novi acc ne dolazi u obzir. Neću da mi na vrata dođe policija zobg ilegalnog korištejna interneta.
nije illegalno imat dva acc nego se to protivi pravilima foruma (koji mnogi ne shvaćaju kao pravilo)... Nemoj radit novi acc već kontaktiraj nekog admina i zamoli.. Neće ti doć policija jer imaš multiacc, može ti jedino na vrata doć F1-IVo ili domagoj pa te tuć macom
Očito...