Netreba mi Wlan treba mi mobitel a da nije neka krsina i da nije prespor................
Onda izbjegavaj ts...
Netreba mi Wlan treba mi mobitel a da nije neka krsina i da nije prespor................
Onda izbjegavaj ts...
@Mentalist, vidim da si online pa da pitam, jel' smijem otvoriti temu o tebi?
Ako ti treba Wi-Fi kupi njegovu sestru Samsung Lindy.
Do 600 kn možeš jedino na pretplatu ali ja ti preporučujem svoj mob SE W595 (zanemari boju ima ih više ) ili SE W715
Ako ti treba Wi-Fi kupi njegovu sestru Samsung Lindy.
Nokia 5230, ako je dobra kao Samsung Monte, a od boljih je materijala onda cool.
Kupio sam sestri Monte da mogu koristiti Wlan u prizemlju i na terasi.
Fin je to mobitel, placen 150Kn preko ugovora sa HT Eronetom.
3 taba u Operi mogu raditi i super ce biti, no vise nece jer nedostaje RAM-a.
Touch screen je stvarno odlican jer nisam primjetio nikakve nuspojave.
Ni prebrz ni spor.
Poruka za Danimana, uključio si opciju da ne možeš primati poruke, ne mogu ti tamo odgovoriti, AC2 sam igrao na xboxu ne na kompu, tako da nije crackana
Poruka za Danimana, uključio si opciju da ne možeš primati poruke, ne mogu ti tamo odgovoriti, AC2 sam igrao na xboxu ne na kompu, tako da nije crackana
Sram te bilo to javno govorit :D :D
Ja zaboravio na tu opciju :)
jel intel namjerava otvorit uskoro još jedan socket ??
Sram te bilo to javno govorit :D :D
Ja zaboravio na tu opciju :)
A jebiga, da nisam ovako napisao ti bi mi poslao 20 poruka tipa "hoćeš odgovorit???" itd.. :D
Večer svima. Vratili se ja i Iwana s otočića Ugljan...kaj ima kod vas?
jel intel namjerava otvorit uskoro još jedan socket ??
Možda socket BMGL u skoroj budućnosti BMGL = Buy More Get Less
Aa vidim da nisam jedini koji ima problem sa ovom igrom nakon par verzija nista nisam uspio napravit. Steta, htio sam malo lutati i skakutati gradom jer vec znam pricu i spoilao sam si je tako da...
Ja sam iduće godine planirao ići u Sućuraj :) Na hvaru.. 20 metara plaže, jedna konoba gdje ćeš jesti, 10-ak apartmana, 1 prodavnica i ostalo je šuma
Ja sam iduće godine planirao ići u Sućuraj :) Na hvaru.. 20 metara plaže, jedna konoba gdje ćeš jesti, 10-ak apartmana, 1 prodavnica i ostalo je šuma
A yebeš plažu od 20 metara.....zamisli kolko švaba dođe na tu plažu
Aa vidim da nisam jedini koji ima problem sa ovom igrom nakon par verzija nista nisam uspio napravit. Steta, htio sam malo lutati i skakutati gradom jer vec znam pricu i spoilao sam si je tako da...
A kakav problem????
A yebeš plažu od 20 metara.....zamisli kolko švaba dođe na tu plažu
A tek švabica....
A kakav problem????
A uglavnom kad sam cra*** igru i onaj launcher i zaobisao davanje online kljuca pokrenem igru i iznaci mi neki eror koji nije onako standardan. U vezi sa tim launcherom nisam screenao, ali nesto kao entry point not found da nije moga nac link u jednom od .dll-ova. Mozda netko uspije pomoc ipak.
Ispricavam se znam da nije dozvoljeno pricat o ovim stvarima na forumu.
A kakav problem????
Di se imaš okupat na plaži od 20 metara dužine jbt nemo'š se ni ispružit da nekog ne pokupiš...s lijeve strane govoriš "Oh zguzi
", a s desne "Ooooh
Te-le re-pom ma-še
"
Di se imaš okupat na plaži od 20 metara dužine jbt nemo'š se ni ispružit da nekog ne pokupiš...s lijeve strane govoriš "Oh zguzi
", a s desne "Ooooh
Te-le re-pom ma-še
"
Mjesto na hvaru, 10 apartmana, 20-ak (oko 26) metara plaže, jedva da struje ima...
", a s desne "Ooooh
Te-le re-pom ma-še
"
Mjesto na hvaru, 10 apartmana, 20-ak (oko 26) metara plaže, jedva da struje ima...
Da znam o čemu pričaš...a jesi blesav
To je onda teška vokoje*ina...
Jedno od najjačih mjesta mi je na Hvaru onaj tunel što ga je vojska iskopala xD
kako jezivo :D
i stalno se bojiš da s druge strane ne naiđe auto :D
tenel širok jedno 2,5 m i nije ni betoniziran
LOCK
OPEN
Dobro jutro svima posebno mom omiljenom forumašu.
Dobro jutro.SALT je najbolji akcijski film svih vremena
Jutro :)