DOOOOOOOOOOBROOOOOOOOO JUTROOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
- poruka: 148.670
- |
- čitano: 10.210.458
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zaustavi i kad završimo ponovo kreni
Fail, 50% već sat i pol, ja to ne zaustavljao
EDIT: da su tu još uvijek statusi onih buba, mogu se kladiti da bih sad bio bubamara.
Jel skidaš prek Steama, moj prijatelj ga je skidao preko torrenta a igra besplatna :D
Dobar dan.
Jel skidaš prek Steama, moj prijatelj ga je skidao preko torrenta a igra besplatna :D
Preko steama naravno.
i pusa curama kojeg ovo Čitaju.
opa,biće tu danas svašta
opa,biće tu danas svašta
Ma neka samo da ju ulovim na udicama pa bi možda zlatna ribica ispunila tri želje.....
opa,biće tu danas svašta
Ma neka samo da ju ulovim na udicama pa bi možda zlatna ribica ispunila tri želje.....
ma da,evo jurra se prijavio,sad će bit i pjesme..ijuju
evo ja ću nešto stavit , dok se jurra ne raspištolji
.
...bolje bi ti bilo da do kraja ispuniš podatke za moj PC, ne moraš pisat' da je rozne boje...
jer moraš ti sve izblebetat?
jer moraš ti sve izblebetat?
Dell
i pusa curama kojeg ovo Čitaju.
opa,biće tu danas svašta
Totalno.
pošto je ovo tema za sve i svašta može mi tko reć koliko kn i kako da si "podignem" megabajte na onim vipovim karticama što je bug djelio lani (kuponi) , može i link gdje je sve lijepo objašnjeno :)
hvala
Bio sam sinoc na koncertu Colica, trebao je Cetinski doci da vidi...
Da, na Koševu.
krivo zboriš,debljina je zdrava,vidiš kakva su vremena,ako se desi neko sr*nje oni mršavi će prvi nayebat
a oni ugodno popunjeni će preživit - evolucijsko salo,tako nekako se zove
samo se ti popuni,šta meni fali?
debljina je nezdrava,vidiš kakva su vremena,ako se desi neko sr*nje oni
debeli će dobiti infarkt srca ili udarac u prazno (moždani udar)...
...to si dobro i pametno napisao...
mislim da je danas nekom rođendan,pa ću prvi čestitati:
sretan ti rođendan Nello!
E hvala ti na naljepšoj čestitki i želji. A jesi me iznenadio! Evo ti Žuju. Živjeli!
Bok svim birtašima, sretan ti rockaš kaj drugo puno srece i zdravlja ti zelim. Kak smo generacija po godinama, pamtimo razne nebuloze iz Jugo vremena fuckaj ga takva su bila vremena smotana.
o ljudi sta ima :D
Zdravo!
Evo i mene konačno doma,jučer sam se vratio.
Šta vi radite?
Zdravo!
Šta vi radite?
o tomo sta ima
Zdravo!
Šta vi radite?
o tomo sta ima
Ništa nema,dosadno.
Kod tebe?
Zdravo!
Šta vi radite?
o tomo sta ima
Ništa nema,dosadno.
Kod tebe?
a evo novi mjesec novi limit, sad imam 8 gb skinut :D vratilo se na 0 :D inace dosadno nemam sta radit i tak
Yo narode...šta ima....evo ja flash-am frendov W850 jer mu sere...upali ga pa i mob samo blica...ono uoali se bijeli ekran na sekundu pa ugasi i nakon 2 sekunde upali i tak stalno...mislim da mu treba novi firmware za W850
Yo narode...šta ima....evo ja flash-am frendov W850 jer mu sere...upali ga pa i mob samo blica...ono uoali se bijeli ekran na sekundu pa ugasi i nakon 2 sekunde upali i tak stalno...mislim da mu treba novi firmware za W850
dzes flasheru, aj na xf