odgovori mu
sigurno nas on sada čita
ako čak i nije sada među nama ..
odgovori mu
sigurno nas on sada čita
ako čak i nije sada među nama ..
Večer gospodo (i dame ako ima prikrivenih).
Na HTV-u po 100-ti put Dan nezavisnosti:(
sva sreća pa imam zaliha filmova i serija na hdd-u, pa ne moram gledati "domaće" programe
sva sreća pa imam zaliha filmova i serija na hdd-u, pa ne moram gledati "domaće" programe
Mislim da ima tekma u 21:00 a kasnije malo Discovery i tako. Mislio sam malo van al ko za denis ekipa u komi:(
Mislim da ima tekma u 21:00 a kasnije malo Discovery i tako. Mislio sam malo van al ko za denis ekipa u komi:(
ali ozbiljno govorim, ne gledam tv programe, tv općenito.. tu i tamo ako okrenem na nešto jer sjedim pred tv-om. a kod mene cijeli dan kaka kiša, i veče je idealno za neići nigdje
Je da stvarno su ga puno puta prikazivali, kao i gomilu drugih filmova.
http://www.bug.hr/forum/topic/filmovi-tv-serije-glazba/sevdalinka/33449.aspx?page=1&jumpto=1149674&sort=asc&view=flat
S budala nemos na normalan nacin, nikako.
ali ozbiljno govorim, ne gledam tv programe, tv općenito.. tu i tamo ako okrenem na nešto jer sjedim pred tv-om. a kod mene cijeli dan kaka kiša, i veče je idealno za neići nigdje
Vjeruj mi ništa ne propuštaš.
Na HTV-u pogledam jedino nogomet i F1. Ostalo je blagi užas. Repriza na reprizu.
tu su sami macho tipovi,rudari i drvosječe moj ivo
a dame zna se gdje su..
a dame zna se gdje su..
gdje jbt???
a dame zna se gdje su..
gdje jbt???
ne da mi se ponavljat,vidi postove na prethodnoj stranici
bok spameri, sta se radi spameri?kamo cemo danas ili cemo doma igrat alien swarm? :P
a dame zna se gdje su..
...heh...odalo te ovo boldano...
Vjeruj mi ništa ne propuštaš.
Na HTV-u pogledam jedino nogomet i F1. Ostalo je blagi užas. Repriza na reprizu.
Mrnjau. Dosadilo mi reprize a i još dosadi ta reklame....
oj jesi ti sretan
sefe, nazalost ja neman nista, kako je meni..
skinia san 3 sezone supernatural, al neman vrimena
za pogledat, jbga takva su vrimena..
Da, ali nijedno nemam maxtv ni maxadsl. Hehe imam i digi satelitsku i isto tamo ima reklame. Uglavnom gledam na Astri i Hotbird.
Da, ali nijedno nemam maxtv ni maxadsl. Hehe imam i digi satelitsku i isto tamo ima reklame. Uglavnom gledam na Astri i Hotbird.
Nije vrag da surfaš preko dial-upa?
Nije vrag da surfaš preko dial-upa?
Ne surfam preko dial-upa nego surfam sa Vipov USB sticka.
Ne surfam preko dial-upa nego surfam sa Vipov USB sticka.
Uf pa nije to baš jeftino ha?
Večer ljudi...umirem..
Kako je? Šta se radi?
Ja si konačno uzeo flat...=)=)=)
EDIT: Odo sad na redbull.
a jes dosadnoo
Uf pa nije to baš jeftino ha?
Jeftino da, koristim na pretplatu, 50kn mjesečno uz promet od 1gb. Za mjesec dana potrošim skoro na tu tarifu.
Jeftino da, koristim na pretplatu, 50kn mjesečno uz promet od 1gb. Za mjesec dana potrošim skoro na tu tarifu.
Ma trebali bi stavit najmanji paket da je bar 10 giga da možeš malo slobodnije surfat:)
Evala ljudi, pa ktje si ti Ivo šta ima?
Ma trebali bi stavit najmanji paket da je bar 10 giga da možeš malo slobodnije surfat:)
Mogao sam uzet ali sam odlučio kako meni najviše odgovara na tu tarifu. Ionako sam nezaposlen i to 13 g bez posla. Primam i malu pomoć. Nebi ni vjerovao.
Mogao sam uzet ali sam odlučio kako meni najviše odgovara na tu tarifu. Ionako sam nezaposlen i to 13 g bez posla. Primam i malu pomoć. Nebi ni vjerovao.
Žao mi je. Ni ja nisam u boljoj situaciji. Također nezaposlen ali trudim se zaradit na sve načine i nadam se boljem.