privatne poruke,da
u ovoj temi,samo sam se referirao na wot-ov izvještaj jedne opskurne stranice
...i kaj sad hoćeš, da ti lupim TD ili da te prijavim...
pa ne bi me začudilo da me priaviš,još samo to fali
privatne poruke,da
u ovoj temi,samo sam se referirao na wot-ov izvještaj jedne opskurne stranice
...i kaj sad hoćeš, da ti lupim TD ili da te prijavim...
...fali ti i slovo "j", ali neću sad sitničarit...
...fali ti i slovo "j", ali neću sad sitničarit...
ti ne bi ni trepnuo da me baniraju
Znam da sam malo pretjerao.
Same here
EDIT: intel procesor na AMD ploči FAIL
Koda je bitno glavno da je skup :P
Koda je bitno glavno da je skup :P
That's what I'm talking about
Znam da sam malo pretjerao.
Same here
EDIT: intel procesor na AMD ploči FAIL
Da stavis te komponente u to kuciste ispao bi retardiran!
ovim postom kažem da ću prijaviti F1-IVU zbog tiranije,nepravde i nerealnosti koje sprovodi na forumu..ja fino podigo temu Patchevi za GTA4 i on lockao temu i dao mi link od teme "Rješavanje svih problema kod GTA4" pa jbt nije bio problem nego pitanje..i nije samo to ima milijardu drugih stvari...na ovom forumu se ne može disati zbog njega.HVALA NA RAZUMU.
ti ne bi ni trepnuo da me baniraju
...a nemam sad vremena za svađu, radim na jednoj vrlo važnoj temi...tamo mi fali tvoj znak pažnje,
ali nek ti bude, kasnije ću izbrisati onih 173 10Q...
,i prijavljen sam čak od jednog juzera
ko te prijavio ,da mu ja objasnim gdje sunce izlazi?
hvala na podršci stari
ovim postom kažem da ću prijaviti F1-IVU zbog tiranije,nepravde i nerealnosti koje sprovodi na forumu..ja fino podigo temu Patchevi za GTA4 i on lockao temu i dao mi link od teme "Rješavanje svih problema kod GTA4" pa jbt nije bio problem nego pitanje..i nije samo to ima milijardu drugih stvari...na ovom forumu se ne može disati zbog njega.HVALA NA RAZUMU.
Pa u toj temi možeš postaviti i pitanje. Ja ču prijavit tebe zbog lošeg avatara.
seneka,grozan ti je novi avatar
...heh...ovdje se nekad umjesto "hvala" pozivala runda...
Idemo u prosvjed za smjenom IVE?
Zar ne kontaš da trebaš pogledati ima li slična tema, ako nema otvoriti novu, ako ima ( a ta za vodič je popularna ) onda u nju pišeš problem.
Ko prvo, u pravu je 100% jer sadržaj teme koju si otvorio (takvih imaš milijun već) je prožvakan stotine puta, i otvaranje takve nove teme je suvišno. Ak te nekaj zanima listaj po staroj temi i NAĆI ĆEŠ. Ko drugo, zbog drugih se nemože disati, ne zbog Ive.
tu se sefe svakako slazemo lg minus...
OPEN... dobro jutro....đukela mi se odvezala pa sam ju mori ić vezat ovak rano ujutro
Jutro!Ja malo kasnije na šljaku danas,pa dok sam prelistao sve novine i novosti na netu prošlo vremena.A digao se rano,odnosno normalno ko i inače,a nisam se prijavio u birc.Eto prijavak,sa naravno eliksirom i kavom,da netko ne ostane zakinut,pa odo na šljaku...
ništa ne vidim ovako rano
ma zaboravi
jutro, evo se mis da iden na posa, pošto je kiša...
Dobro jutro svima! Kod nas kiša kao da nije ljeto. -.-
Zakaj on nije dobil karton radi toga?
Mislim da je dobio... Ali nisam siguran
Jutro narode......ima'l spama
Evo maloprije UP-ao video iz NFS....malo se igrao s volanom i dogodi mi se nešta bizarno pa pogledajte do kraja
Danas ja castim ! Zivjeli 100 godina :)
Ovom prilikom se zahvaljujem Robiju na prekrasnoj Srcanoj Palacinki :)
A bio je i red vala.