jel ovo neka utakmica...opalilo je par mega petardi u kvartu...pa hebemu zivot,ovom divljastvu nema kraja ...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobro vecer.
Večer. Mentalist, šta je bilo s onim videom šta si aploudo?
Eror dobijem, i kod sebe i kod prijatelja...
Sta da radim, Sheldon-e reci mi.
Nezam. Konvertiraj u nešta manje.
Pozdrav ljudovi, evo napravio dual boot.
Zašto mi pri pokretanju računara na izborniku Piše Windows 7 i earlier operative system umjesto XP?
evo ja sam u dubrovniku... svaki diplomirani ekonomist ce nesto crckat u nekom uredu ili nedaj boze vodit veleprodaju konzum centra...
a dobar kuhar iz moje old-skul generacije dere strahovitu placu u bilo kojem od 50 hotela u dubrovniku i okolo... neki zanati na nekim mjestima su isplativi.
eh da.. ovih dana sam u pregovorima za treći posao, pa neka izgorim ko šibica, ali makar ću se valjati u lovi
Eror dobijem, i kod sebe i kod prijatelja...
Sta da radim, Sheldon-e reci mi.
več sam ti rekao, npr any video converter i konvertaj taj video s h264 codecom. ali ti mene ne slušaš.
jel ovo neka utakmica...opalilo je par mega petardi u kvartu...pa hebemu zivot,ovom divljastvu nema kraja ...
da, dinamo-hajduk..što reći..ja srećom ne gledam..
Zašto mi pri pokretanju računara na izborniku Piše Windows 7 i earlier operative system umjesto XP?
Zato jer je dual boot duuuuuuuhh
Zato jer je dual boot duuuuuuuhh
Idi na FB, nisam instalirao skype još
Jer je to Windows 7... Glupo znam,posebno ako imaš npr. XP i 2000 (primjer) pa neznaš šta je šta.
Jer je to Windows 7... Glupo znam,posebno ako imaš npr. XP i 2000 (primjer) pa neznaš šta je šta.
Pa naučiš
da, dinamo-hajduk..što reći..ja srećom ne gledam..
Da, ali ne igra se kod nas...
Igra Dinamo Bukurešt i Hajduk Split... I Hajduk gubi, sramota
Da, ali ne igra se kod nas...
Igra Dinamo Bukurešt i Hajduk Split... I Hajduk gubi, sramota
jbg ne pratim nogomet niti pod razno - kliknuo sam na ttx kad ono piše dinamo-hajduk, dalje nisam gledao
šefe nešto si pitao u vezi pc-igara?
Ja? Tebe ne sigurno...
Vidjeh da si počeo dijelit zahvale u temama vezanima za igre...
Ja? Tebe ne sigurno...
Vidjeh da si počeo dijelit zahvale u temama vezanima za igre...
ne muljaj,odgovorio sam ti ,išao sam malo vidjeti te najbolje autore i kako nabijaju rank
ali kad sam vidio kakve krasne slike postaju, oduševio sam se
HRT se ne predaje, ovi dali neku utakmicu Dinama i Hajduka iz petog miseca kao da novi uberu kojeg gledatelja haha
Evo gotova je ova blamaža Hajduka moglo je završit i puno gore...
ne muljaj,odgovorio sam ti ,išao sam malo vidjeti te najbolje autore i kako nabijaju rank
Link?
Link?
ma nemam link,ironija,zayebancija
LOCK... ajde u nespavalice
EDIT...konačno da sam i ja jednom lockao
Evo da i ja jednom skinem lokot sa birca. OPEN!!
Amo ljudi na noge!!
OPEN!

jutro svima...
lijepo kišica pada
jutro svima...
lijepo kišica pada
ovdje se jos ni naoblacilo nije
u nedilju vas napuštam na tjedan dana.. Odo ja malo London, Pariz, Njemaćka, Austrija itd...
ovdje se jos ni naoblacilo nije
poslat ću ti ja par oblaka
Sutra poslijepodne nema kise :) Milina, taman prestane za festu :)
Ove privatne poruke su sve gore... Trebas imat srece da ju uspijes poslat....
jutar, opet isti post sprema se za posa...
Pozdrav,
Poštovani kolege,imam pitanje znate li način kako prevesti titl pomoću neke stranice,a ne ručno jer je to serija koja ima preko 100 epizoda i ne mogu to ručno prevoditi ima titl na hrv,ali on kasni na početku 10 sek. pa onda kasnije manje i manje.Engleski titlovi se pojavljuju u dobro vrijeme,ali meni treba na hrvatskom,pa bi htio prevesti iz engleskog na hrvatski.Ne znam raditi sa Subtitle Workshopom,tako da uređivanje titla u njemu otpada osim ako mi netko želi detaljno objasniti kako se uređuje titl bio bih mu veoma zahvalan.
Ako netko može pomoći tu. Hvala.
dobro jutro....kiša je prestala al izgleda da će opet padat