Evo djeco uživajte!!
LoL ti ces karton popušit!
sta je to
Šta je što? Pa lik je phisher, ovo su logovi. Ukradeni FB accauntovi!
Evo djeco uživajte!!
LoL ti ces karton popušit!
sta je to
Šta je što? Pa lik je phisher, ovo su logovi. Ukradeni FB accauntovi!
Ima li neki način da se recimo upiše u adress bar www.facebook.com,a prebaci na recimo neku drugu stranicu?
Kako pokrenuti tu skriptu Keyboard Dance.vbs? Čime
Mišem
Mišem
A jel?
Mišem
ja mislio rukom
Ja tražim pomoć, a on se zajebava.
Idem spavat, j.. noćni život
Pa samo dvoklikneš na skripu,nema ti tu programa kojim ćeš to otvoriti. Ako ti ne radi,tvoj problem,meni sve radi.
Pa samo dvoklikneš na skripu,nema ti tu programa kojim ćeš to otvoriti. Ako ti ne radi,tvoj problem,meni sve radi.
Pa da mi radi dvoklikom sigurno ne bi tražio pomoć genije
Pa da mi radi dvoklikom sigurno ne bi tražio pomoć genije
Pa šta ti se otvori kada dvoklikneš?
vbscript v.01.1
[main.script]
main.body
crap@scm
hyperscript.m4gun=topfun;nextrow.make.echo
echo.Ovo je testna skripta! Pozdrav od lzgr-a! =endecho
end.body
end.main.script
VBscript testna skripta.Spremite kao .vbse
izbacuje gresku... nesto si krivo napravio
Evo jedan sitni hack od mene!
Kako imati neograničeno vrijeme u Cyber Cafe-u(Cyber Cafe Pro 5 Server Client)
Znači bit svega je da se dočepate cmd-a! U većini slučajeva nemožete nikako preko windows explorera niti taskmanagera! Postoji drugi način a to je da u addres bar vašeg browsera kojim surfate upišete C:\Windows\system32 i otvoriti će vam se system32 mapa... Potom Ctrl+F i utipkate cmd! Potom klik na cmd.exe te će vam browser ponuditi download cmd-a! "Downloadajte" ga i jednostavno pokrenite!!
Utipkajte tasklist za prikaz svih procesa
Trebali bi ugledati proces imena CCPCLI~1.EXE
Ugasite ga naredbom tskill CCPCLI~1
Imate neograničeno vrijeme ukoliko vas ne izbace! (Nemojte baš dugo, pa neće) Eto, za one koji posjećuju internet caffe-e! :)
My God...ustvari korisna stvar u ovoj temi..šteta što nejdem u internet caffee.
Do sada me jedino zabavljala..
Sry na offtopicu, ali molio bih jednu zamolbu jer sam već poludio. Znači imam laptop na kojem nisam administrator i ne bih smio biti, te kao takav ne mogu instalirati ništa na njega, pa sam si skinuo PS emulator i nekoliko PS1 igara. Kad otvorim emulator piše mi sljedeće 'The program can't start because d3dx9_26.dll is missing from your computer bla bla..'. Jel mogu ikako računalu pristupit kao administrator a da pravi administrator nakon toga ne skuži da sam ja nešto prčkao tu?
Sry na offtopicu, ali molio bih jednu zamolbu jer sam već poludio. Znači imam laptop na kojem nisam administrator i ne bih smio biti, te kao takav ne mogu instalirati ništa na njega, pa sam si skinuo PS emulator i nekoliko PS1 igara. Kad otvorim emulator piše mi sljedeće 'The program can't start because d3dx9_26.dll is missing from your computer bla bla..'. Jel mogu ikako računalu pristupit kao administrator a da pravi administrator nakon toga ne skuži da sam ja nešto prčkao tu?
nemora znaciti da ti je do toga.. S tim emulatorima se moras dugo zafrkavat jer trebas pohvatat sve moguce .dll fileove koje njemu trebaju
mislim da "smo" fulali bit teme
Možeš - ophcrack.
Skineš LiveCD, bootaš, stisneš na Administratora, stisneš Crack i dobiješ njegovu šifru.
Možeš - ophcrack.
Skineš LiveCD, bootaš, stisneš na Administratora, stisneš Crack i dobiješ njegovu šifru.
Budem poslije probao i javio jel radi, hvala
Dođe mi do 97% downloada i ne ide dalje, već 3 puta sam probao btw ne vidim da ima za Windows 7 Live CD, al probat ću ovaj za Vistu
Evo jedan moj us*ani batch prank
@Echo off
Echo Dobrodosli u quiz.
Echo Ovaj quiz je stvaran i ako odgovorite tacno dobijate nagradu
pause
cls
Echo dovoljno je da kazete odgovor naglas i program ce automatski da prepozna vas glas.PS:ustekajte mikrofon nismo mi carobnjaci
Echo Pitanje glasi:Dali postoje dvije iste pahulje na svijetu?
Echo kada kazete odgovor kliknite bilo koje dugme dabiste nastavili
Pause
Cls
Echo pricekajte.
Cls
Echo pricekajte..
Cls
Echo pricekajte...
Cls
Echo odgovor je tacan/tocan.
Echo pritisnite bilokoje dugme dabiste uzeli nagradu sa naseg websajta.
Pause
Start
:lol
msg ajooj alsmo zahebani
goto lol
Uzivajte
Bootao sam OPHcrack s CD-a i sad imam isti problem kao i ovaj, pls ako netko zna
Posto mi ovo gore nije uspjelo, jel zna tko neku skriptu/hack kojim mogu bit admin kompa, znaci ne saznat sifru admina nego u određenom periodu dok instaliram nesto da budem admin?
mozes maknuti loznkiu sa kon boot
ty, al ne treba mi to, neću da admin skuži..
Ima tko ideju za neki prank za frenda ovisnika o WoWu?
mislim nekakav prank u smislu da zamjeni launcher od WoWa.
imas na youtubeu
imas na youtubeu
Ja nisam tražio nikakav youtube nego sam tražio prjedlog forumaša.Samo trebam nešto što bi stavio unutar te skripte.
imas na youtubeu
Ja nisam tražio nikakav youtube nego sam tražio prjedlog forumaša.Samo trebam nešto što bi stavio unutar te skripte.
zašto bi mi morali tebi govorit nešto što več imaš na internetu(youtube) gotovo? ako imaš kakva pitanja koja se ne mogu naći na internetu onda se javi :)