Vas nacin za zaradu novaca?

poruka: 1.094
|
čitano: 335.318
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Vas nacin za zaradu novaca?
antimon95 kaže...
Mikovic_xD kaže...
antimon95 kaže...

...

a koliki ti je profit ako uračunaš potrošnju el. energije?

a gle to ja ovako ostavim da radi preko noći kad se skidaju filmovi, grafa cirka trosi 120-150 wata e to je sad 0.15* nocna tarifa koja je oko 70-80 lipa po kilowatu struje. znaci po satu potrosnja u struji je 12 lipa a zarada je po njihovom http://www.rublik.com/gpus  za primjer uzmemo 5850 kojoj je 0.65$ ili 3.78 kn po 24h. buduci da uzmemo noc kad traje nocna tarifa je ako se nevaram 22-07 je  == 1.45 kn znaci zarada po nocnoj tarifi je 1.45-1.08= 37 lipa

37 lipa * 30 dana=11 kn mjesecno {#}. eh  da imam samo 5-10 referala lakse bi islo

ok, riješili smo kako svaki mjesec dobiti burek đabe {#}

Eto pyesnya o samom prekrasnom gorodye v mnrye, Moskva!!!! 14 // How much RAM could a RAM ram if a RAM could ram RAM?
14 godina

Jel imate neke stranice od kojih se može zaraditi bar 20kn mjesečno ?

Trenutno sam registriran na Clickpaid, i u 3 dana sam zaradio 0.8$, po nekoj mojoj računici  za mjesec dana u najgorem slučaju mogu zaraditi oko 5-6$.

Registriran sam još i na Marketagent.com, tamo imam trenutno 5.5$ koji čekaju isplatu, ali to sam zaradio za godinu dana. Jako sporo ide.

Jel imate neki drugi portal kao Clickpaid, koji isplaćuje gledanje reklama, ili nešto tako jednostavno ?

Slobodno pošaljite svoj refferal link u PM.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
14 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...

Jel imate neke stranice od kojih se može zaraditi bar 20kn mjesečno ?

Trenutno sam registriran na Clickpaid, i u 3 dana sam zaradio 0.8$, po nekoj mojoj računici  za mjesec dana u najgorem slučaju mogu zaraditi oko 5-6$.

Registriran sam još i na Marketagent.com, tamo imam trenutno 5.5$ koji čekaju isplatu, ali to sam zaradio za godinu dana. Jako sporo ide.

Jel imate neki drugi portal kao Clickpaid, koji isplaćuje gledanje reklama, ili nešto tako jednostavno ?

Slobodno pošaljite svoj refferal link u PM.

Ja sam na ad sense u 4 dana zaradio 10€. Nije problem skupiti do 1000 prikaza dnevno i za to zaradiš 2 ponekad 3 eura. A nakon nekog vremena ti se poćme dizati posjećenost bloga ovisno o tome kako reklamiraš blog.

https://www.facebook.com/pages/Nemoj-dopustiti-da-ti-sru%C5%A1e-snove-jer-ti-nitko-nije-pomogao-da-ih-sagradi%C5%A1/161955973912145
13 godina
neaktivan

Kakvo je u vas stanje poslje obracuna za mjesec maj ja sam imao nesto preko tisucu klikova kad su mi uradili obracun zarada mi -0.04,kad ja saberem klikove pomnozim sa cpc 0.04 dobijem nesto vise od 40€ za mjesec maj a oni mi stavili -0.04 u cemu je problem.

14 godina
antimon95 kaže...

Jeste li upoznati s ovim novim ruskim softwerom koji troši rad grafičke kartice, a pritom donosi profit.Inače stranica je super i zaradio sam u 3 min 0.06 HRK (0.06 HRK (0.01$)) i odmah isplatio da vidim jeli je scam. I nije čekao sam svega par minuta eto meni na paypalu 0.01$ . Ako se izračuna ima profita, ako se pc ostavi tijekom noći da radi, a pritom se npr. skidaju filmovi, može se dosta love zaraditi. Ako nečija grafa ima viška snage i želi neku lovu možete iskušati. Pitajte me u pm, jer nema linka jer je stranica na ruskom

Zarada za 45 minuta rada je 0.01$.

Nisam ništa radio na računalu, samo je to bilo upaljeno.

Grafička je ATI Radeon HD7770, Gigabyte OC Edition.

Edit: Zarada za sat i pol je 0.02$, jednostavno nema smisla opterećivati grafičku za tako male novce.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.6.2013 0:56 (Tomek.Klc).
13 godina
neaktivan

Lezim i nikuda ne bezim a lova curi. Najbolja zarada na internetu je da sto manje radite a ipak zaradite . Iako sam laik za online zaradu nikako ne preporucujem pod prvo:

1. Klikanje po glupim reklamama i takvim idiotskim stranicama jel ce te jos vise zatupiti. ( ja sam klikao nekada davno i sad shvacam koliko sam bio glup i nikada nista od toga, izgubljeno vrijeme)

2. Igrati poker ili rulet online (nepodcjenjujem one koji na tome zaraduju ali nebi im bio u kozi pa ni sa nekim ruletom savjetnikom itd sve su to njihovi programi)

Jednostavno napravite blog i svaki dan objavite novih 5 do 10 postova na engleskom i uzivajte u zaradi i dok spavate.

Medutim nije sve tako lako jer treba dovesti posjetioce (znam dobar i lagan nacin za to ), naci prave kljucne rijeci po pretrazivanju za domenu i dobar seo a usput dovesti i jedan broj ljudi koji ce vas blog siriti dalje sa svojim prijateljima itd . Ovo bi mogao sve objasniti ali mi se neda bas toliko pisati...

Tako kada dodete do petstotinjak postova mozete se izlezavati i gledati kako vam lova curi na racun. Postovi nemoraju biti uopce pisani na engleskom ako neznate vec samo kopi i paste i to je to.

Evo htjeo sam ubaciti sliku za dokaz od paypal ali se to ovdje nemoze ili ja neznam ali me to uopce nedira . Trenutno na paypalu imam oko 2500 i jos cu nesto prebaciti na paypal do prvoga kada mi salju na karticu. I sam nekad nisam vjerovao da se moze zaraditi preko interneta dok spavate ali sad znam da je i to moguce.

Pa evo ako neko voli muziku stranu i domacu a ujedno voli blogati na blogspot-u nek se javi pa mu ja objasnim kako i sta i platim za postove koje ce i on sam koristiti kasnije kad mu objasnim a za svaki objavljeni post placam 0.10 centi a trebam najmanje 500 postova pa na vise itd..

Pa ko je zainteresiran nek se javi ako mu se da postavljati postove i to samo kopi i paste. Pozdrav svima

http://gledanjefilmovaonline.blogger.ba
15 godina
neaktivan

Jel se može srediti kakva zarada ako imaš blog na tumblru koji je posjećivan? 

Optimizam je nedostatak iskustva.
14 godina
neaktivan

ja sam iz zahebancije napravio jedan blog i onak ima pristojnu posjetu.u manje od 4 mjeseca je skoro 24 000 puta posjećen.sad ne znam jel mogu zarađivati kad su na blogu ugl neke scene iz filmova,yubito videi itd.{#}

btw

nemam ni 100 postova

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.6.2013 16:58 (hitmanovich).
14 godina
neaktivan

Ja ba blogger.com zaradim dnevno do 3 eura a malo radim. Stavim 1 post dnevno. 

14 godina
neaktivan

Imam jedno pitanje, može li se na bloggeru ubaciti da netko mora prvo lajkati fb stranicu da bi vidio sadržaj? Nemislim na fbml skriptu.

15 godina
odjavljen

Ja se prekjučer registrirao na jednu stranicu i gledaš oglase, znam da je loše i gubljenje vremena, ali zapravo stranica mi radi. U dva dana sam zaradio dva i pol dolara. Na linku ispod je potvrda da mi je sjelo na račun. 
Sistem je da se gleda reklame po samo 5 sekundi i zaradi se ono, solidno za takvu vrstu posla. Tko hoće, može mi se javit na PP pa mu dam link pa provjerite sami. 

https://dl.dropboxusercontent.com/u/47961466/Picutres%20ONLINE/isplata.jpg

Zarada novca pisajući po forumima: http://www.postloop.com/invite/foitoi
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.6.2013 22:16 (K1so).
16 godina
neaktivan

Koliko si vremena potrošio na gledanje tih oglasa za 2.5 $.O tome zapravo sve ovisi o vremenu utrošenom u usporedbi sa zaradom, inače dobio si thumb up anyway.

14 godina
neaktivan
K1so kaže...

Ja se prekjučer registrirao na jednu stranicu i gledaš oglase, znam da je loše i gubljenje vremena, ali zapravo stranica mi radi. U dva dana sam zaradio dva i pol dolara. Na linku ispod je potvrda da mi je sjelo na račun. 
Sistem je da se gleda reklame po samo 5 sekundi i zaradi se ono, solidno za takvu vrstu posla. Tko hoće, može mi se javit na PP pa mu dam link pa provjerite sami. 

jel to ovo http://www.postloop.com/

17 godina
neaktivan

spam

k1so

Cum sapienti viro libenter diserimus
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.6.2013 9:25 (micho0305).
15 godina
odjavljen
hitmanovich kaže...
K1so kaže...

jel to ovo http://www.postloop.com/

Nope.  Ovo ti je za gledanje reklama tj. isplata s toga, a taj link što si ti poslao je za pisanje po forumima. I tamo isto zarađujem. Samo ne razumijem. Nekoliko ljudi sam pozvao s bug foruma i nitko nije dobio odobren acount, a svi govore da znaju engleski. Jesi se registrirao ti tamo? Ako znaš eng i voljan si pisati, da se zaraditi. Ja već napravio dvije isplate, jednu od 5 dolara, a drugu od 7. Naravno, ako netko ne vjeruje, dat ću mu dokaz s PayPala, ako baš nekog zanima.

BTW mihco0305 nikakav spam, samo znam da sam se ja napatio da si zaradim nekakve novce online pa to želim podijeliti s drugima. Makar to bilo i dolar dva, ali opet, znam da puno ljudi traži, a ja sam to našao pa ljudima pomažem (bar se nadam).

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.6.2013 11:45 (K1so).
15 godina

PAYMENT RULES:

In order to request payout all members must invest (add funds)
With Paypal , or Payza , or Solidtrustpay ,egopay ,okpay
Upgrade is not investment
Process:
you can make payment request in amount of 120% - 200% from your investment which you just did (add funds)
Percent depends from type of membership you have. ( Standard 120%, Premium 130%, Ultimate 140%, Mega Ultimate 150%, OIB Ultimate -160%, Unlimited -170%, Mini investor-180%, Investor-190%, Ad pack 500-200%, Ad pack 1000-220%)
lets take example:
you just upgraded to ad pack 500,then you added funds $50 with paypal,you can request payment until you reach $100 (200% of 50$ added funds) then you have to add funds again and you just start over

PAYMENT WAITING TIME - FROM 1 TO 7 DAYS
ONLY If You Did Not Get Paid After 7 Days Send Us Support Ticket

jeli ovo tocno k1so?

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
15 godina
odjavljen

Da. To sam zaboravio napomenuti jer sam ja registriran na dvije stranice. Na toj stranici gdje se lakše zarađuje i ide brže, mora biti uplata. Na ovoj drugoj gdje je manje novca i duže traju reklame tamo nema nikakve uplate (ali još nisam dovljno dobio za isplatu). Nije da sam prešutio, nego sam stvarno zaboravio reći. Ja ću si kroz par dana napravit drugu isplatu pa da vidim hoće se to isplatit pa ću ovdje napisat da svi znaju.

15 godina

bezveze se regristrirao, znaci ja njima dam prave pare a oni meni duplo vise isplate virtualne pare, ahah koji levati

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
14 godina

Jel ima netko ovdje da zaradjuje preko bloga?Isplativo?

14 godina
neaktivan
Chosenone1 kaže...

Jel ima netko ovdje da zaradjuje preko bloga?Isplativo?

Isplativo je ako možeš reklamirati negdje blog.

14 godina
neaktivan

Htio bi zarađivati online tako da uložim novac jer takvi poslovi uglavnom donose dosta veliku zaradu ako se ulaže kako treba.

Ja sam gledao hyip ali ne znam neku dobru stranicu, treba mi neka stranica koju koristi jako puno ljudi tako da mogu vidjeti bolje ocjene za neke hyipove.

Dali je ova stranica dobra? http://hyip.com ima puno scam stranica pa ne želim krenuti s prvom koju vidim.

13 godina
neaktivan

Zaradim nešto kao freelancer na Elance-u

two things are infinite the universe and human stupidity and i'm not sure about the the universe.
14 godina
protjeran

Svi bi neku laku lovu preko blogova i slicnih gluposti zaradili. 

Ta online zarada me podsjeca na one igracke iz kinder jaja sto su babe nekad slagale, cjeli mjesec slazu igracke i na kraju zarade za kavu i kutiju pljuga :D 

Bolje da to vrijeme potrosite na trazenje pravog posla. 

12 godina
neaktivan

Svi bi da pare stižu a da se ne radi ništa, e pa to ne postoji. Ako oćete zaraditi idite radit ko freelanceri na Odesk, Microworkers ili Elance. A i tu ne očekujte da ćete bogastvo zgrnit. Ovo sve ostalo je ništa ili prodajte nepotrebene stvari na njuškalu to je jedino kako ćete zaradit koju kunu online. I izgleda da je ovaj postloop legit, samo je teško upast na njega, baš treba imat savršen engelski. Ovo sve ostalo je scam, da ima takve zarade da se ništa ne radi a pare stiužu onda niko normalan nebi radio.

14 godina
neaktivan

Ovako jedan forumaš mi je dao link zanimljive stranice za onlie zaradu. Može se zarađivati onlie investiranjem u neke ozbiljne tvrtke, npr tvrtka koja se bavi brzim cestama i tvrtka koja se bavi energijom. Drugi način zarade je kockanje online, zanima me dali je neko bio na ovoj stranici i dali se može zaraditi na kockarskim igrama tako da investiram u njih NE da se kockam nego da investiram u npr razvoj te igre. http://mytrafficvalue.com

14 godina
neaktivan

Zanima me dali je netko ovdije dobro upućen i fiskalizaciju? Dakle s prijateljem sam se odlućio krenuti u posao s prodajom limited edition majici. On jako dobro radi u photoshopu našao sam firmu koja nam može povoljno proizvodit majce. Sada me zanima kako ide porez i pdv?

Proizvodnja jedne majce bi bila oko 5€ sa svim troškovima dostave itd... Limited edition majce se mogu prodavati po 25€. Ja sam izračunao da bi zarada po majici bila- 10€ računajmo da se majica prodaje po cijeni od 20€ i pdv bi bio 5€ (ako je pdv 25%) Porez je 5€ cijena proizvodnje majice je 5€ dakle to je 10 eura i zarada je 10 eura. 

Mogu li ja za početak prodavati majice kao "Fizička osoba" tako da se nekako oslobodim fiskalizacije? Za početak jer ta blagajna bi bila ogroman trošak. Ne vjerujem da vam ovo sve dobro zvuči kako sam ja opisao poslovni plan ali zapravko je to jako dobro iako nsiam vama dobro opisao.

Nebi volio imati neke probleme s zakonom, pa ako netko zna nešto o otome bio bih zahvalan kada bi mi objasnio sve.

12 godina
neaktivan
77ari kaže...

Zanima me dali je netko ovdije dobro upućen i fiskalizaciju? Dakle s prijateljem sam se odlućio krenuti u posao s prodajom limited edition majici. On jako dobro radi u photoshopu našao sam firmu koja nam može povoljno proizvodit majce. Sada me zanima kako ide porez i pdv?

Proizvodnja jedne majce bi bila oko 5€ sa svim troškovima dostave itd... Limited edition majce se mogu prodavati po 25€. Ja sam izračunao da bi zarada po majici bila- 10€ računajmo da se majica prodaje po cijeni od 20€ i pdv bi bio 5€ (ako je pdv 25%) Porez je 5€ cijena proizvodnje majice je 5€ dakle to je 10 eura i zarada je 10 eura. 

Mogu li ja za početak prodavati majice kao "Fizička osoba" tako da se nekako oslobodim fiskalizacije? Za početak jer ta blagajna bi bila ogroman trošak. Ne vjerujem da vam ovo sve dobro zvuči kako sam ja opisao poslovni plan ali zapravko je to jako dobro iako nsiam vama dobro opisao.

Nebi volio imati neke probleme s zakonom, pa ako netko zna nešto o otome bio bih zahvalan kada bi mi objasnio sve.

Mislim da ne mozes krenuti u to kao "fizička osoba"..

a što se tiče majica.. mislim da previsoko pucate..20€ je puno za jednu majicu.. da je ne znam kakav photoshop te edition majice i kvaliteta majice same po sebi...

jedna Lega lega majica je cca 100kn.. koja je kvalitetna. a to je majica od koje je MIT design studio napravio recimo neki brand..

16 godina
neaktivan
77ari kaže...

Gledaj za pokretanje posla moras nes znat o ekonomiji. Tebi za otvaranje obrta treba 1000kn. Fiskalna blagajna je isto skupa (neznam tocno kolko). Onda ti pokraj poreza na dobit moraš državi plaćat razne doprinose. Jel znas razliku u neto i bruto plaći? Ako neznas procitaj si malo ovo jel ocito nisi bas upoznat sa svime

I nitko ti neće davat 20 eura za majicu od firme koja nije brand i nikad nije čuo za tu firmu

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.7.2013 0:47 (cuspajz).
14 godina
protjeran
77ari kaže...

Sorry ali ovo su pusti snovi, kao prvo limited edition majica od strane nekog potpuno nepoznatog je prakticki bezvrijedna kao limited edition proizvod. 

Kad netko kao Tommy Hilfiger izbaci limited edition bilo cega onda taj predmet dobiva na nekoj vrijednosti jer je to brand koji se vec pokazao na trzistu. I njegovo samo ime nosi sa sobom odredjenju vrijednost jer garantira kvalitetu. 

Kad mali perica napravi majicu kod lokalnog sitotiskara i kaze da je to limited edition i trazi 20-25 eura za nju....stvari su malo drugacije. 

Druga stvar 5 eura za proizvodnju je puno. Ruku na srce dati 35-40 kuna za jednu majicu samo u proizvodnji je previse. I sama cijena proizvodnje kad se zbroji sa porezom tebi ce ostaviti skoro pa nista.

Ta sama majica ako zelis ostvariti neku malo vecu prodaju ne bi smjela kostatti vise od 15 eura. Zaboravi limited edition, tu nemas sanse nikakve. 

Najbolja opcija ti je napraviti nekoliko majica i kontaktirati distributere i pordavace direktno, tipa New Yorker i slicno i ponuditi njima svoj asortiman i pitati ih jesu li zainteresirani za prodaju tvojih proizvoda. 

Na taj nacin imas prodavaca koji vec ima fiskalizaciju rjesenu, izlozenost na trzistu i lakse ti je probiti se na trzistu koje je vec iovako prezasiceno hrpetinom vecih i manjih modnih marki koje svake godine izbace sasvim nove linije. 

A naravno uvijek mozes nastancati nekoliko majica pa ih prodavati preko njuskala i slicnih servisa. Odmah ces vidjeti po kojoj cijeni ce se prodavati i koliki je interes ljudi. 

Sretno. 

14 godina
neaktivan

Hvala na odgovorima, još samo jedno pitanje dali neko zna gdje ja mogu napraviti majcu za manje od 5€? Jer ako budem radio jeftinije majce i mogao bi je prodavati za nekih 50-60kn tako da više ljudi može kupiti proizvod od mene a kada više ljudi kupuje moje proizvode prije bi moja marka stekla neki ugled.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice