Vrlo jednostavno, samo recite koji bicikl posjedujete. Kakav komentar, opis pa čak i sliku ako vas to veseli.

Trek 3700... super je bajk... malo mu masinica suxa,al za tolko kolko dode je super,nema boljeg...
Imam GIANT bicikl kupljen prije 2 godine i stvarno sam zadovoljan.Sliku ne mogu naći sad al ću slikati jednom prigodom pa postam.
Nekakav Giant...nezzz tocno
Ja imam neki Marin. Velim neki jer nisam siguran koji je točno. Moram pogledat.
Giant:24" kola,shimano brzine,sic mi najdraži na tom nabiciklu
, prednji disk (mehanički) itd...
Scott YZ3 (s disk kočnicama)
//Po prijevozno sredstvo se moze staviti i punokrvni engleski konj?! - ide oko 70 km/h// XP
Evo detaljno. Kupio sam novi XC nakon dugo godina (10 i pol prema mojim izračunima)
Hard Tail All mountain
Okvir: GT Avalanchi Expert 2009
Vilice: Rockshok 90-130mm hoda
Kočnice: hidraulične Avid Juice 3 sa 180 i 160mm disk rotorima
Shifteri: Shimano SLX
Pogon: Shimano SLX
Lanac: Shimano Deore XT group
Kazeta: SRAM DG990 (to je sa starog bicikla ali je relativno nova/ nemam puno kilometara na njoj, a ipak je to najbolja kazeta)
Prednji mjenjač: Shimano SLX
Zadnji mjenjač: Shimano XT 2008 Shadow
Pedale: Shimano SPD
Obruči: Shimano Deore 525
Gume: Kenda Nevegal 2.125
Imam GIANT bicikl kupljen prije 2 godine i stvarno sam zadovoljan.Sliku ne mogu naći sad al ću slikati jednom prigodom pa postam.
Može, kad pronađeš, postaj.
Scott Aspect 50, nemam nikakve primjedbe na njega odlično me služi, neznam koliko je izdržljiv jer ga imam tek 2 mj. ali zasad je odličan, jedan od najboljih dijelova bajsa su mi vilice, ima podešavanje tvrdoće amortizera tako da na asfaltu ih totalno stvrdnem da mi ne propadaju i tako se manje umaram, a na makadami ih otpustim tako da mi daju veliku udobnost. Za 3000kn sam jako zadovoljan.
meni je zao sto sam svog kupio trek 900
Ja imam Gianta Escapera + nova masinica(Shimano Acera)
Dok sam ja kupovo svoj bajs premišljo sam se između Norco Wolwerina (nisam siguran kak se piše pa ak je krivo samo zanemarite) i svog Marina. Ipak sam se odlučio za Marina jer sa Norcom, budimo realni, ne mogu prelaziti neku veću kilometražu. A meni je u cilju bila vožnja na velike distance.
Osnovni giant za 1500 kn sam me zeza vilica nije nes a htio bi novu al neznam gdje kupit i koja bi bila dobra pa ako imate kakve linkove il nes.
aaaaa
bicikl
imo sam nekog bmx kad sam bio mali hehe
uglavnom znam da je bio "peri deri".
Osnovni giant za 1500 kn sam me zeza vilica nije nes a htio bi novu al neznam gdje kupit i koja bi bila dobra pa ako imate kakve linkove il nes.
u mene je cube attention, kupljen ove godine, vrlo dobar bike, samo vilica je malo kratka.
kona shred al uskoro kupujem ns traffic ramu i neku seksi vilju (rigid) xDD..
KONA Fire Mountain 2006:
http://www.konabikes.co.uk/2k6bikes/fire_mountain_2k6.php
...i Konine rukavice 
Limex neki trenutno ga sređujem triba nove kočnice stavit...nemogu ih nać nigdi..star je 7 god...a odlican je..
Haro Thread One 13"
Lijepo,lijepo
Ja imam Wheelera Pro 29 sa Rock ShoX vilicom
Frend je nabavio pony express pa se điramo