Ja mislim da postoje i da su napredniji od ljudi.Da bar dođu na naš planet i pocnu prodavar svoje procesore,grafulje i tak
Ja mislim da postoje i da su napredniji od ljudi.Da bar dođu na naš planet i pocnu prodavar svoje procesore,grafulje i tak
ne zna se niti ce se ikad saznati....
Po mom misljenju da a i po onim podatcima sa fbi i snimkama sa you tubea
Mene su oteli i ugradili quad core 3,6 u mozak..
Imam jedno za reci: L0L
po mom ne... al nešto postoji... sad je sam pitanje kaj...
A mislim da ako i postoje da nisu bas nesto neprijateljski nastrojeni
Ovo su sad sve želje a ne mošljrnja o posojanju...
Ako je istina da je svemir samo približno velik koliko se priča da jest, onda je jedina logična prepostavka da s 99,99 % sigurnošću postoje vanzemaljci. Pa ljudi moji, kažu da je svemir beskonačan,nije toliko ni bitno, kažu da postoji preko milijardu galaksija kao što je naša (ako je svemir beskonačan, onda i beskonačno mnogo) i ne mogu da shvatim da neko može zaključiti da su ljudi jedina (svjesna) bića u svemiru. Realno gledajući, uzevši u obzir samo veličinu svemira i broj zvijezda i različitih sustava u njemu, nameće se činjenica da sigurno negdje postoje planete slične zemlji ... s druge strane, čak i da ne postoje ... zašto bi se morao razviti život na istim temeljima kao na zemlji (H2O)? Pa dokazano je da se život razvio iz anorganske tvari,pod utjecajem različitih vanjskih faktora, kao što je električna energija, a ne mogu ni zamisliti kakvih sve elemenata i kemijskih spojeva postoji u svemiru ... Stoga se stvarno čudim onima koji misle da ne postoje vanzemaljici ... pri tome ne mislim na njihovo posjećivanje zemlje, raznorazne snimke i gluposti, jer u to bas ne vjerujem ni ja ...
Ako je istina da je svemir samo približno velik koliko se priča da jest, onda je jedina logična prepostavka da s 99,99 % sigurnošću postoje vanzemaljci. Pa ljudi moji, kažu da je svemir beskonačan,nije toliko ni bitno, kažu da postoji preko milijardu galaksija kao što je naša (ako je svemir beskonačan, onda i beskonačno mnogo)
i ne mogu da shvatim da neko može zaključiti da su ljudi jedina (svjesna) bića u svemiru.
zašto bi se morao razviti život na istim temeljima kao na zemlji (H2O)? Pa dokazano je da se život razvio iz anorganske tvari,pod utjecajem različitih vanjskih faktora, kao što je električna energija, a ne mogu ni zamisliti kakvih sve elemenata i kemijskih spojeva postoji u svemiru
pri tome ne mislim na njihovo posjećivanje zemlje, raznorazne snimke i gluposti, jer u to bas ne vjerujem ni ja ...
Bez uvrede, ali mislim da je stvarno glupo izvoditi neke dokaze iz necega sto je samo jedna velika hipoteza, odnosno pokusaj ljudi da objasne nesto sto objektivno ne mogu objasniti.
Bez uvrede, ali mislim da je stvarno glupo izvoditi neke dokaze iz necega sto je samo jedna velika hipoteza, odnosno pokusaj ljudi da objasne nesto sto objektivno ne mogu objasniti.
a sta ako smo mi kao NEO iz filma Matrix?
Svaka cast danasnjim znanstvenicima i znanjem o fizici, ali s takvim znanjem fizike ici dokazivat dali postoje vanzemaljci ili ne, cini se glupo.
Uzetmite npr. piramide u Egiptu, jos dan danas se nezna kako su izgradene i po meni one su jedan od dokaza da nismo sami.
Ljudi ak hocete pratiti razvoj zivota na planeti igrajte SPORE-super igra u kojoj pratis razvoj od pada kometa na planet i imas vise stage-ova
Ljudi ak hocete pratiti razvoj zivota na planeti igrajte SPORE-super igra u kojoj pratis razvoj od pada kometa na planet i imas vise stage-ova
Uzetmite npr. piramide u Egiptu, jos dan danas se nezna kako su izgradene i po meni one su jedan od dokaza da nismo sami.
http://www.outerworlds.com/likeness/aliens/aliens.html