Vjerujem samo svijim očima.
Vjerujem samo svijim očima.

Pa, sa stajališta skeptika, agnostika, itd. (pomiri se s time da nas ima) kad se radi o ideji "god of the gaps" svejedno je u što vjeruje ta intelektualna lijenčina, bilo u Boga ili u vanzemaljce, sve dok je intelektualno lijen da istražuje problem. Zato sam to tako stavio.
Nemoj nam biti bolestan, sve se da protumačiti i razumjeti
Ma NEMA ŠANSE da smo sami mi ljudi jedini u svemiru. Mi smo došli samo do Marsa.
Ma NEMA ŠANSE da smo sami mi ljudi jedini u svemiru. Mi smo došli samo do Marsa.
Sigurno postoje jer su zapravo mi u paralelnim svijetovima tj. svemirima.
Sigurno postoje jer su zapravo mi u paralelnim svijetovima tj. svemirima.
Ja mislim da pola tih informacija NASA zataškava da nebi došlo do panike, te možda NASA čini dobru stvar.
To je isto točno, ali zamisli paniku ljudi kada bi shvatili da postoje izvanzemaljci.
NASA prvo želi otkriti jesu li prijateljski ili neprijateljski.
To je isto točno, ali zamisli paniku ljudi kada bi shvatili da postoje izvanzemaljci.
NASA prvo želi otkriti jesu li prijateljski ili neprijateljski.
Da tak nekak nekak.
Ali žele provjeriti imaju li prijateljske namjere.
AKo imaju loše namjere da se pripremimo za rat.
Dobro, ali mi nismo došli samo do Marsa.
Dobro, ali mi nismo došli samo do Marsa.