Ultimativno zlo zaključana tema

poruka: 16
|
čitano: 2.420
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Ultimativno zlo

U cemu se sakriva ultimativno zlo, cista destruktivna volja... ono... cega se ljudi moraje bojat ili cega bi se trebali bojat... dali je to "zlo" među nama, u nama ili u necemu sasvim neocekivanom... evo sto ja mislim gdje se nalazi ultimativno zlo, a to je kokoš... tako mala zivotinja, a cini mi se da je u potpunosti pokvarena i samo ceka priliku da unisti covjecanstvo...

Sto vi mislite... sto je ultimativno zlo ili u cemu se nalazi?

Pogledajte na sliki samo te oci... vidi se da samo ceka svoju priliku da osvoji svijet...

Ultimate evil Ultimate evil
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.6.2008 17:03 (Amrapheus).
17 godina
RE: Ultimativno zlo
Amrapheus kaže...

U cemu se sakriva ultimativno zlo, cista destruktivna volja... ono... cega se ljudi moraje bojat ili cega bi se trebali bojat... dali je to "zlo" među nama, u nama ili u necemu sasvim neocekivanom... evo sto ja mislim gdje se nalazi ultimativno zlo, a to je kokoš... tako mala zivotinja, a cini mi se da je u potpunosti pokvarena i samo ceka priliku da unisti covjecanstvo...

Pogledajte na sliki samo te oci... vidi se da samo ceka svoju priliku da osvoji svijet...

Pa meni se čini da se skriva u sreći, onaj ko je nema naići će na sva vrsta zla.
Vjerujte u svoje ciljeve i ako treba, umrite/izgubite/kleknite časno, svi će vas i dalje voljeti.
No FEAR
Neka pati koga smeta.....
17 godina
neaktivan
Armor kaže...
Pa meni se čini da se skriva u sreći, onaj ko je nema naići će na sva vrsta zla.
Vjerujte u svoje ciljeve i ako treba, umrite/izgubite/kleknite časno, svi će vas i dalje voljeti.
No FEAR

w000t?
Pobrkao sam svoje namjere sa svojim mogućnostima.
17 godina
odjavljen
Ultimativno zlo

Woooow kako dubokoumno... moja teorija sa kokom je dosta plica Smijeh

17 godina
Ultimativno zlo

Mislim na ono, "bolje se roditi bez one stvari nego bez sreće".

Još pod velikim dojmovima poraza od "onih tamo".

17 godina
neaktivan
Ultimativno zlo

Argh... Cudne teme, Admini poduzmite nešto (ovaj govori da kokoš hoce da zauzme svijet (pardon pijetao)).

Neophyte
17 godina
Amrapheus kaže...

Armor kaže...
Amrapheus kaže...

No FEAR

pixelatem kaže...
Armor kaže...
No FEAR

w000t?

Amrapheus kaže...

Woooow kako dubokoumno... moja teorija sa kokom je dosta plica Smijeh

Neophyte kaže...

Argh... Cudne teme, Admini poduzmite nešto (ovaj govori da kokoš hoce da zauzme svijet (pardon pijetao)).

Amrapheus, žalosni ti je drugi kometar na mene, super otvaranje same teme.
Moj odgovor temlji se na istom , na sreći, ili ak hoćete da krenem u to zlo.

Da je bilo sreće ne bi ispali sa Eura,  da je bilo sreće ne bi poginuo Toše Proeski, da je bilo sreće ne bi postojali bolesni pedofili i ultimativne destruktabilne skupine isto takvih ljudi koji to zapravo i nisu i ne zaslužuju biti, da je bilo sreće, Hamliton bi bio prvak prošle godine-zaslužio je, da je bilo sreće Vukovar bi bio onaj stari, Dubrovnik bi ostao netaknut, biser svijeta-da je sreće bilo.

Sreća spaja dobro i zlo, zlo ponekad nepravedno pobjeđuje ali samo na trenutke.
Ne bi htio o istinskom zlu i velkim noobovima današnjeg doba, mogu ak hoćete-ovo je tek početak ali nisam očekival uvrede.

@Neophyte
Zašto to pišeš?

ULTIMATINO ZLO SU LJUDI SAMI, POJEDINCI, previše zla radimo jedni drugima.

17 godina
odjavljen
Ultimativno zlo

Moje je shvacanje zamisljeno kao sala, da se razbije led... al zelim stvarno od ostalih ljudi cuti sto misle oni sto je to sve zlo

17 godina
neaktivan
Ultimativno zlo

ja sam malo zabezeknut, iskreno ne razumjem pola ovoga sta ovaj gore pise!?!?

Sta si rekao, koji dual core i koja maticna, nisam te bas razumio???

Pobrkao sam svoje namjere sa svojim mogućnostima.
17 godina
odjavljen
Ultimativno zlo

Armor... moram potvrdit tu tvoju teoriju u potpunosti da su ljudi izvor svega zla!!! Samo je i pitanje sad tu kako to promjeniti i da li uopce postoji nacin da se ljudi promjene... stvarno neznam

17 godina
Amrapheus kaže...

Armor... moram potvrdit tu tvoju teoriju u potpunosti da su ljudi izvor svega zla!!! Samo je i pitanje sad tu kako to promjeniti i da li uopce postoji nacin da se ljudi promjene... stvarno neznam

Ljudi su uništili ozon, sada trpe, ljudi su omogućili AIDS svojom greškom, ljudi su napravili najveće pokolje i genocide u previše situacija, ljudi su ratovali i nastoje to i dalje raditi, ljudi su iskorištavali i dalje to čine djecu i silovali žene u raznim situacijama, LJUDI SU ZLO, pojedinci
17 godina
odjavljen
Ultimativno zlo

Na kraju ce se jos stvarno desit sve kao u filmu The Happening, to je ovaj skroz novi... dobar je

17 godina
neaktivan
Ultimativno zlo

Nemam komentara na ovo, najbolje je Lock-ati temu da ne bi otišla k vragu (rat , ko je koga i kada itd...)

Neophyte
17 godina
Amrapheus kaže...

Na kraju ce se jos stvarno desit sve kao u filmu The Happening, to je ovaj skroz novi... dobar je

Prije bih rekao "Final Destination"
Zlo vlada, samo s onima koji se daju, srce ga uništava.
17 godina
neaktivan
Ultimativno zlo

Hocete da vam JA kažem šta je ultimativno zlo?

To su racunari!!!

Stalno se kvare :(

I uvijek im nešto nedostaje (rama,prostora itd.)

Eto!

Neophyte
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.6.2008 18:30 (Neophyte).
17 godina
neaktivan
Ultimativno zlo

Vidim da forumaši nisu najbolje prihvatili ovu temu, pa je koriste za spamanje i pisanje bezveznih postova.

LOCK

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice