- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Netko se nasao prozvanim
Da imam osjecaj da je mene strpao u tu košaru .... pa bas i zato sam ga pita na koga misli....
jer neznam jel covik najbolje kuzi stvari, ja nisam iznosio probleme s ljubomorom ,nego s lažima ... ali mozda covika zeza sto obje rijeci imaju slovo L(lj) na početku ...,a vidin i da grafičku nema,pa ih nemoze kvalitetno učitat :P
A i javlja se bez razloga, msm sto je htio postiči s onom porukom? nekome pomoci?
btw ,njegova zadnja poruka me podsjetila na ovo:
0:46
Stoga il budi konkretan. A ne ja bi je** a ne umočio... :D
P.S.
Za neke stvari ne moraš biti stručnjak da ih vidiš. Kao što ne trebaš biti magistar građevine da bi sazidao zid :P.
Kad vec pricamo ozlu,koliko je zlo ono što si rekao da postaje psihijatrija- ljubomorni tipovi i price koje spajaju nespojivo?
Oces rec da ja i kolega trebamo psihijatrisku pomoc?
Pa gle,ja sam iznio jedan problem i ja tako gledam na njega(ako je to nekome strašno ja mu tu ne mogu pomoc,neka necite?). I to sam jedinstveni ja i takvi sam i imam dobre razloge zasto tako gledam na to(s lažima)...
Par poruka kasnje nakon odgovora od kolege ,je citljivo sasvim drugo stajaliste.
Jesu li te lazi toliki problem ,nisu,mozda je malo previse dramaticno al nije tako ...
BTW, pazi naziv teme FRIENDZONE ,stoga nemam namjeru vise raspravljat ovdije s tebon ,ali gledaj ove moje poruke kao reakcija na tvoju uvredu da tribam psihijatrisku pomoc . Nije da neznam primit kritiku ali smatram da ono nije nacin.
ŽIV MI BIO :D
Znam da je vecina kobasica, al nikad se ne zna,naleti i pokoja lepinja :P (bez uvrede)
A vidis kako tvoja vecina postova izmeđuostalog sadrži , msm ne kazem da nisi u pravu,al se razlikuje kad ti nesto musko govori iz iskustva a kad zensko .... također problem su i godine.
Tako da bas sad ocekivat neki kvalitetan odgovor ... neznam ..nađe se ,ali hvala bougu svatko ima svoju glavu pa razmisli
Bez brige budi i ostatak ekipe doma facepalma na postove. Jedina je razlika to što ja za razliku od ostalih nisam sposobna napisati post bez smajleka #justagrilsthing
Čitam postove iznad, i mogu reć sam -
Ovaj je i dalje u soku kako je uvalio djoku
Ovaj je i dalje u soku kako je uvalio djoku
Hehe, nije to što vi perverzni umovi mislite.
Upoznali se, definitivno želim imat nešt više s njome
Ccccc
Kojoj to?
Da vidimo sliku, znam da ima.
Prije neka 3 tjedna sam pisao o svoj nesudjenoj ljubavi zbog daljine... Nismo se od tada culi, nedam se jos haha
Sad posto dolazi valentinovo, slucajno postoji sansa da idem u zg. E sad, sta mislite koliko je dobro/lose ostaviti joj ruzu sa mojim inicijalom na vratima od stana ?
To bi mi bilo ok da je ovakav scenarij.
Ti tajni agent, na top secret misiji u Zagrebu, otkrivaš Da Bandićev kod i zagonetku šarenih fontana, upoznaš mladu djevojku bez roditelja i zaljubite se i uživate zajedno i kažeš joj da ćeš ostaviti MI7 radi nje. Bla, bla, završetak misije, trebaš otkriti tko je taj debeli koji glumi ženu na Pantovčaku.
Odlaziš, ona ti daje poljubac i ogrlicu sa likom Svetog Franje Tuđmana da te štiti. Tu večer je eksplozija u vili na Pantovčaku i od tebe ni traga ni glasa. Dva tjedna kasnije joj ostaviš ružu s inicijalima i nađete se na vašem mjestu i odselite u Rumunjsku, daleko od prošlosti.
A ak joj kažeš "E jedi govna, ne da mi se s tobom" i onda za valentinovo daš tako mističnu i zagonetnu ružu, bude mislila da ju zajebavaš.
Prije neka 3 tjedna sam pisao o svoj nesudjenoj ljubavi zbog daljine... Nismo se od tada culi, nedam se jos haha
Sad posto dolazi valentinovo, slucajno postoji sansa da idem u zg. E sad, sta mislite koliko je dobro/lose ostaviti joj ruzu sa mojim inicijalom na vratima od stana ?
Bolje joj ti pokloni tulipana koji raste u rukama
Kakve ruže...
Ekipa kako stojimo sa kršenjem bro codea da se ne dira zauzetu malu?
Bio sam sinoć vani, hvatao malu i kaže ona da ima dečka, ja kao ok nema frke i nastavim plesat. Ona onako sramežljivo gleda u stranu i svaki put kad me pogleda smije se i kaže fakat ne mogu, ali da nemam dečka... Dobro ajd tu sam znao da ju imam, nebitno, barili smo se kasnije pola sata, isto je bacala spike kako će se ružno osjećati, a ja ju pustim i kažem nema frke ako ne želiš ja ću te pustit, a ona kao ne ne jer je bila stvarno napaljena; barili smo poprilično strastveno na nekim stepenicama(uz diranje intimnih dijelova tijela)...
Ok sad, neću glumit neku elitu koja razbija glavu oko ovoga jer sam sebični gad, ali ono ipak imam malu grižnju savjest oko toga, jer znam da sam nekom možda s*ebo vezu(kaže da su godinu dana zajedno).
Što kažete? uopće ne znam jesam sad ja neki kreten ili je ona ta koja me jednostavno trebala odbiti i to je to?
Tipicna kurvica sa povisenom razinom testosterona.
Ekipa kako stojimo sa kršenjem bro codea da se ne dira zauzetu malu? ...Što kažete? uopće ne znam jesam sad ja neki kreten ili je ona ta koja me jednostavno trebala odbiti i to je to?
Toga se držim samo ako je u pitanju prijateljeva djevojka. U tom slučaju bi se možda i pravio zainteresiran da vidim je li ona ozbiljna i da kažem prijatelju na čemu je ili je sve zezancija.
U svakom slučaju ti tu ništa nisi kriv. Ako ona nakon te noći doživi katarzu, pokaje se i postane vjerna cura (čisto sumnjam) pomogao si njoj, ako prekinu pomogao si njemu, bolje da na droljicu izgubi godinu dana nego 5.
Ja sam bio u slilčnoj situaciji. 35 godina, udana, skoro duplo starija od mene. Muž privremeno radio preko bare, ona bila sama i tako je počelo. Bilo je jasno od početka da je to samo dok nema muža, a kad on dođe na tjedan dva kao da nikad ništa nije ni bilo. Nakon godinu dana povučem se jer sam umislio da im uništavam brak a ona se okrene prvom susjedu (mojih godina, u vezi). Nakon još godinu i nešto sitno muž se vratio za stalno, a susjed ostavio djevojku radi ove milfe. Na kraju su svi završili sami, a susjed još i izbačen iz stana. Ovisno iz kojeg kuta gledaš može biti da sam ja za sve kriv jer sam dirao udanu ženu, ili sam kriv što sam bio sebičan pa otišao nakon godine dana i prouzrokovao kaos...
Iz kojeg kuta gledaš...
pa mislim da ni izjednog kuta nije dobro dirati tuđu ženu,er sigurno ne bi ni ti volija da neko dira tvoju dok ti zarađuješ za život...kaj ne?
a drugii kut je da si trebao nastavit je trpat potajno i cili zivot tako?
Iz kojeg kuta gledaš...
pa mislim da ni izjednog kuta nije dobro dirati tuđu ženu,er sigurno ne bi ni ti volija da neko dira tvoju dok ti zarađuješ za život...kaj ne?
pa mislim da je ciljao na to da nije on taj koji je "uletio" u to nego je ona ta koju "nije briga" za brak, da nije bilo njega, bila bi s nekim drugim ko s tim susjedom.
uvijek ce se naci neki lik kojeg nece biti briga jel ona ima muza ili ne, tako da je na tebi da nades neku koja ce ti bit vjerna i kojoj mozes vjerovat.
opet, da, nije ok ici biti sa zauzetom, to se slazem ali nije on taj koji je unistio brak, vezu nego ta osoba koja ne drzi dovoljno do svoje veze pa ide okolo bit s drugima.
ne smije/ne moze 3. osoba unistit vezu vec je uvijek kriva jedna od osoba u vezi, cesto obje
Nema dlake po prsima pa da ima visak testosterona.
Ja mislim da si ti u krivu. Rekla ti je vise puta da ima decka, a ti si bio picka i pritiskao ju dok nije popustila.
I ona je kriva, ali mislim da si ti "krivlji".
Ovo mi je malo licimurno za pisati, uzevsi u obzir moju ponudu i planove
pa mislim da je ciljao na to da nije on taj koji je "uletio" u to nego je ona ta koju "nije briga" za brak, da nije bilo njega, bila bi s nekim drugim ko s tim susjedom.
uvijek ce se naci neki lik kojeg nece biti briga jel ona ima muza ili ne, tako da je na tebi da nades neku koja ce ti bit vjerna i kojoj mozes vjerovat.
opet, da, nije ok ici biti sa zauzetom, to se slazem ali nije on taj koji je unistio brak, vezu nego ta osoba koja ne drzi dovoljno do svoje veze pa ide okolo bit s drugima.
ne smije/ne moze 3. osoba unistit vezu vec je uvijek kriva jedna od osoba u vezi, cesto obje
Ovo. Samo što je u ovom slučaju ona muža uistinu voljela. Na početku mi je rekla da je u pitanju samo fizika i kad je on tu ja ne postojim, a tako je i bilo. Kad sam joj rekao da više ne želim biti u toj "vezi" doslovno je rekla ok i to je bilo to. Nije ni čekala neko značajno vrijeme prije nego se okrenula tom susjedu. Očito je da joj nismo značili ništa. Sigurno bi ostali zajedno da se muž vratio prije nego sam ja otišao, a vjerojano i da sam ja "čekao" njega... a nije da nisam htio.
Nema dlake po prsima pa da ima visak testosterona.
Ja mislim da si ti u krivu. Rekla ti je vise puta da ima decka, a ti si bio picka i pritiskao ju dok nije popustila.
I ona je kriva, ali mislim da si ti "krivlji".
Ovo mi je malo licimurno za pisati, uzevsi u obzir moju ponudu i planove
Zene isto imaju testosteron koji je kljucan za libido kod muskih tako i kod zenskih.
A ta milfara je cista nimfomanka taki ljudi se ne bi ni trebali vjenčati.
Iz kojeg kuta gledaš...
Slazem se s tobom,ali...
ako se vodis s time da uvik neko drugi moze uletit onda mos tako setat i udovoljavat zenama iz susjedstva...
msm ocu rec,nemos sad rec da je ona samo kriva,kriva je vise ali to sto je ona takva nije znak da ti odnosno on morate bit takvi i trpat tuđu ženu koja je jos u braku(neznan vama ali meni zauzeta zena ipak nesto znaci,pogotovo jos ak je u braku ko doticna)
ak se drzim one karme sto radis vratit ce ti se opet ponavljam nije lipo da ti neko trpa zenu pa nemoj ni ti ... btw nemoze sad rec da se on njeckao oce li je ili nece trpat....
da sto se tice unistavanja potpuno se slazem ...kriva je jedna ili obe osobe iz veze ... jer ako su oboje vjerni treci nebi smjeli imati nikakvog utjecaja ..aj jbg .. zeni je falilo kare i pronasla je u prvom susjedu ,al opet smatram dda je on trebao bit dovoljno jak i odbit je ,a ne vodit se time ak je ja ne puknem netko ce drugi ....
Malo si fulao.
Nije u tome stvar; kad se ona zapali, bude se i namirila...
Onda bolje iskoristit situaciju kad ju ionak netko bude trpo.
Uostalom, nije ni on na poslovnom putu ziher propustio priliku posjetiti bar neki bordelčić, ili roknut neku solo trebu u zgradi u kojoj su radili, itd.
Svaki brak propadne na taj način (premda su sad napravili i muške seks lutke), tak da ipak to može dugoročno opstati, ako su oboje sposobni biti vjerni (plastika se ne računa).

Meni samo nije jasno kako vi očekujete da vašoj curi neće netko turnut kad nemate nikakvih problema turnut nekoj za koju znate da ima dečka.
Meni samo nije jasno kako vi očekujete da vašoj curi neće netko turnut kad nemate nikakvih problema turnut nekoj za koju znate da ima dečka.
Slažem se u potpunosti, ne radi nikome ništa što ne bi htio da se tebi desi.