The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.489.704
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Kaze da gleda rukomet, da nismo nes dobro poceli.. sta da napisem da je rukomet sranje ili

15 godina
The Friendzone Club

de stavi podatke s fejsa da se umjesto tebe s njom dopisujemo 

budi prirodan, ne grize ni jedna

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
11 godina
Re: The Friendzone Club
4our kaže...

Kaze da gleda rukomet, da nismo nes dobro poceli.. sta da napisem da je rukomet sranje ili

koliko imas god 12?

9 godina
neaktivan
4our kaže...

Napiši joj da je Karabatić najzgodniji...

Kruha i igala...
10 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Mozda i hocu, problem je sto  isapda da sam dosadan al zaprave nisam, s muskima se mogu zajebavat i dopisivat do mile volje, al kad s zenskama (koje ne znam) sam u nekom grcu

BIo sam reko da me briga za rukomet ona kaze da su sad malo bolje, sta ja sad tu trebam?

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.1.2017 21:15 (4our).
9 godina
neaktivan

Idemo naši!!

Pa onda napiši da igraju ko tetkice, golman nas vadi.

Kruha i igala...
16 godina
neaktivan
Kako ti možeš prosudit jesi li dosadan 😂😂😂 To prosuđuje onaj s kojim pričaš. Drugo, ti sebe očajnički pokušavaš sabotirat ili? Reci šta misliš, al ne sad "rukomet je sranje, igrači su kreneni, izbornik je peder, a sudac je retardiran", već onako "da, baš su nešto loš krenuli" ili u tom smislu. Nemoj odgovarat jednom rečenicom, produži razgovor.
14 godina
odjavljen
4our kaže...

Nemoj, budi pametniji. Čim ti je napisala da nismo dobro počeli... to ti govori da joj je draži rukomet već nogomet.

Pravi se da i ti voliš rukomet.

11 godina
4our kaže...

Mozda i hocu, problem je sto  isapda da sam dosadan al zaprave nisam, s muskima se mogu zajebavat i dopisivat do mile volje, al kad s zenskama (koje ne znam) sam u nekom grcu

BIo sam reko da me briga za rukomet ona kaze da su sad malo bolje, sta ja sad tu trebam?

You must be the only one...

EDIT: @dex kojim si ti to šerločkim metodama zaključio

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.1.2017 23:38 (LLAMABOY).
11 godina
LLAMABOY kaže...
4our kaže...

Dupli post

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.1.2017 23:39 (LLAMABOY).
14 godina
odjavljen
LLAMABOY kaže...
4our kaže...

EDIT: @dex kojim si ti to šerločkim metodama zaključio

Eh, sve je to iskostvo kojeg nemam

Šalim se.

Tako bi ja barem postupio. Ako mi se sviđa cura, i kaže da voli CR7, volim ga i ja onda...

Ne baš za sve stvari, al za većinu da

12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

što napraviti kada vam se neka cura dopada, kao i vi njoj, zabavna je, za zajebanciju i brutalno zgodna, i pasete si u skoro svemu, no ima manu da pusi cigarete sto mi je apsolutno odvratno i veliki sam protivnik tog

11 godina
icip kaže...

što napraviti kada vam se neka cura dopada, kao i vi njoj, zabavna je, za zajebanciju i brutalno zgodna, i pasete si u skoro svemu, no ima manu da pusi cigarete sto mi je apsolutno odvratno i veliki sam protivnik tog

Možda ako joj se toliko sviđaš toga se ostavi kad popričaš sjom oko toga. Druga opcija je ako ti se ona toliko sviđa naučiš živjeti stim ili treća samo produžiš dalje. lp 

If you have nothing to lose, try.
12 godina
icip kaže...

apsolutno NIŠTA

morat ćeš se priviknut na to

13 godina
neaktivan
Pocni i ti pusit.
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ak se curi dopisuje sa vama, bude se i iz "sta radis?"  razvio razgovor... 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
13 godina
neaktivan
icip kaže...

I ja sam bio najveći i najglasniji dok nisam zapalio. 

Koristimo domaće automobile (Rimac inc.)
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Jebale vas cigare, nije zdravo, kosta i smrdi.

Ak bi radi drustva ili cure poceli, jel bi isto tako se poceli pikati zbog drustva?  

12 godina
neaktivan

mislim da necu nista ne napravit, ako se budemo nastavili druzit i ako stvari budu nastavile ici dobro u svemu ostaom zamolit cu je da prestane jer mi uzasno smeta (ionako je rekla da nije ovisna, i da tek tu i tamo zapali)... ako ne bude htjela onda neznam stvarno, mislim da se na to necu bas priviknut. Jednostavno, problem mi je najvise psiholoski, kako si mozes dopustit trosit pare na to, trovat se i smrdit bez iceg pozitivnog zauzvrat

btw. probao sam ih naravno i dalje mislim da su ogavne

14 godina
odjavljen
Pravi problem je ako puši jednu iza druge. To je ništa....
14 godina
odjavljen
Sorry za DP. Jel ima netko iz Osijeka?
13 godina
neaktivan
Kej te muci njofra?
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
16 godina
chutac kaže...

Jebale vas cigare, nije zdravo, kosta i smrdi.

Ak bi radi drustva ili cure poceli, jel bi isto tako se poceli pikati zbog drustva?  

ni alkohol nije zdrav, kosta i isto smrdi kad se nacugas, pa sam gotovo siguran da ga 99% ljudi u temi upraznjava dost cesto.

hrana u mcd i ostalim fast foodovima nije zdrava i kosta pa ljudi tamo masovno odlaze.

nebi se poceo pikat zbog drustva, nebi se poceo pikat zbog nikog, al me boli kur*c ko se pika, kaj se mene tice nek se pikaju kolko god oce. nisam nikad u zivotu nista poceo radit zato sto mi je to nametnuo netko, nego zato sto se to meni svidjelo. ako cura pusi, nek pusi iako si ti mozda protivnik tog, ako ti smeta dim mozes joj rec da ti smeta dim i da pokusa sto manje puhat u tebe i dimit kod tebe, pa ako joj se svidas vjerojatno ce se slozit, ali ic joj branit to jer tebi smeta, pa ja bi te odma odjebo.

17 godina
Dex.pwn kaže...

Ako mi se sviđa cura, i kaže da voli CR7, volim ga i ja onda

Ovo je jedino što NEĆEŠ napraviti. Ako nemaš stav, nego kenjaš kvake, to vrlo brzo izađe na vidjelo i nitko to ne voli.

icip kaže...

Moj savjet ti je da pređeš preko tog.

Malo je glupa situacija jer ste vjerojatno dovoljno mladi da ćete se malo zabavit i otić dalje, ali ako tako gledaš onda ili nikad nećeš zabrijat s nijednom (jer svaka ima neku manu) ili ćeš radit kompromise na nekom drugom polju (glupa je, dosadna, drolja ili gabor). A ako i naiđeš na savršenu žensku prerano, dok oboje niste dovoljno zreli, onda ti tek može bit žao jer sigurno će netko napravit nešto glupo i razići ćete se, jednostavno zato jer niste spremni za nešto ozbiljnije. Zato zaboravi i istrpi to, ako joj je baš jako stalo do tebe smanjit će, možda čak i prestat i moći ćeš kasnije reći da je to bio tvoj pozitivan utjecaj na nju.

Uostalom, ima i gora stvar od toga da puši: da loše puši   

Gledam te!
9 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Inače, premda ne pušim, uvijek imam par pljugi sa sobom za posolit (samo Mali Boro), jer je komad preskup u zadnje vrijeme.

Ali, od kad su se otvorile balkanske rute, ide na bolje....

Edit: što sam htio reći; ako ona puši, on nek uvijek fura rizle, fić, i robu, pa bude bar od koga uvijek imao nažicat pljugu za posolit 

Kruha i igala...
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.1.2017 10:25 (fer-de-lance).
17 godina
icip kaže...

Moja draga puši, bili smo imali temu oko toga da prestane...samo je rekla ako prestanem pušiti to znači da prestajem i pušiti. Žene su moć!

EDIT: napravili smo kompromis: ne prigovaram joj za cigarete, ona meni ne prigovara za videoigre. 

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.1.2017 10:34 (Najbrži).
14 godina
odjavljen
Kako si to uspio sklopit? Svaka ti čast 😂
12 godina
neaktivan
Najbrži kaže...

Moja draga puši, bili smo imali temu oko toga da prestane...samo je rekla ako prestanem pušiti to znači da prestajem i pušiti. Žene su moć!

EDIT: napravili smo kompromis: ne prigovaram joj za cigarete, ona meni ne prigovara za videoigre.

Dobra metoda, kak se ja toga nisam sjetila. *zapisuje u tekicu za ubuduće* 

Btw da ga **beš ak su meni jasne cure/žene koje prgovaraju oko videoigara. Koju vražju mater ti smeta da ti muško sjedi doma i igra igre. Mogao je isto tako hodat okolo i hvatat ženske guzice ili sjedit i šaltat po TV programima. Šuti i budi sretna da ne zayebava 

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
11 godina
The Friendzone Club

Citam same pocetke ove teme, i vidim da se dosta raspravljalo o oblacenju....kako danas stvari stoje sto se tice toga?

15 godina
neaktivan

Lakše osvojiš curu ak se ne obučeš.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice